GLIWA
Fanka BB :)
Obiadek na jutro skończyłam gotować,Łazanki.:-)Jutro tylko ugotuje dla smyka,i luzik bedzie.
Dobrej i Spokojnej Nocy.Do juterka.
Dobrej i Spokojnej Nocy.Do juterka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asienkoR.. a powiedz mi .. miałas to .. nie bierzesz już na to leków?? jak długo brałaś?? mi lekarz powiedział ze to się tylko zalecza ,ale kolano nighdy nie wróci do swojego prawidłowego stanu no i w necie poczytałam i pisali właśńie ludzie że maja już to po kilkanascie lat i ciagl;e leczą lub biorą zastrzyki (oczywiście nie dzień w dzien tylko co jakiś czas serię leków lubn zastrzyk
ja miałam mieć ten zastrzyk właśnie jak leki nie pomogą... no ale że wyjechałam to nie dostałam .. a przydałby się bo cigle boli , z tym że nie tak mocno jak przed tabsami bo wtedy to płakałam z bólu :-(