reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

...No i wypuszczają dziś Katarzynę W.matkę Magdy:confused2:
Anineczko zdrówka dla Was:tak:
Właśnie niedawno był kurier z paczką z Polski:-)Przyszło ubranko Matta do chrztu,śliczne jest,szkoda tylko,że czapka mu się na głowę nie mieści:wściekła/y:

reklama
helloł

ewelcia
dla syncia Twego pomyślnosci mnóstwo, zdrówka i wszystkiego dobrego !!!

Tichonku oj tam oj tam- czapka to nie problem przecież ;-)

anineczko
no i masz...zdrowia zycze Wam wszystkim tam:tak:

Nikola tak jak myślałam nie ma wolnego, co mnie cieszy niezmiernie:cool2:

Witam
Lenka spi wiec mam chwilke...u nas wczoraj tez bylo bardzo milo wieczorkiem kalacyjka,winko, dostalam bukiet roz czerwonych i kasiorke no i dziewczynki tez dostaly po bukieciku a J dostal kartke i pefumy

Ewlecia najlpeszego dla Twego synka
Tichonku super ze ubranko dostarlo no i ze zadowolona jestes a regulacji czapa nie ma
Lubiczanko domowe spa powiadasz ,super pewnie po takiej kapieli dzis jestes jak nowo narodzona :-)
Asienko udanego wypadu na kregle
Anineczko zdrowka dla Was

A ja wlasnie slucham kawalki Whitney Houston na vivie leca ....

Zmykam jesc rosol

Milego popoludnia

Tichonku- fajnie,ze ubranko doszlo a czapeczka no coz swiat sie nie zawali acz kolwiek szkoda,ze za mala, bo to dopelnienie calosci ;-)a reszta pasuje??
Anineczko-zdrowka dla Was:tak:
ewelcia-Wszystkiego najlepszego dla Szymka:-)

przesylalyscie moze paczki eurospedycja?jak tak to jak dlugo Wam szla przesylka z Polski?? lece cos na drugie kombinowac, chlopcy z sasiadami szaleja na podworku wiec mam chwilke spokoju ;-)

Oponki upieczone. Jeszcze faworki pyknęłam :-) ale to już z połowy porcji bo byśmy tego nie przejedli ;-)

Ewelcia, ja właśnie w pracy wcinam "szitowe" jedzenie :confused2: lepiej mi jak w domku jestem, choć i tak od słodyczy nie potrafię odejść:zawstydzona/y:
Jak Twoja dietka? Zazdroszczę...bo ja się powoli zaczynam już toczyć :cool2:

Piosenka, wiem że można "zamówić" tłumacza na tą pierwszą wizytę w szpitalu, wtedy gdy położna robi wywiad z Tobą. Ale że przy porodzie można mieć to nie wiedziałam.. Dobrze że dziewczyny napisały co i jak:tak:

Marta, zdrówka dla syneczka.

Asienka, no tak - bez pralki ani rusz. Oby szybko ją naprawili.
Ja to bym chciała by się nasza popsuła :sorry2: bo mnie wkurza ta franca jak mało co! O i jeszcze mikrofale też by mógł szlak trafić :-p (stare produkty, więc - mikrofala długo grzeje, pralka brak krótkich programów, przykład 30st pierze 30 minut, ale 40st bełcze się już 2,5godz:wściekła/y:)

Asienka, zdrówka dla Zuzi.

Kamcia, a przy takich wpadkach z ząbkami płacisz za dodatkowe wizyty?
Zamawiałaś już coś z tej strony? W jaki sposób dokonuje się płatności (przelew)?

Margaritta, ojj ja też nie pamiętam kiedy my sami z m poszliśmy na jakieś disco-błysko :dry: To było 2 lata temu na Sylwka, a i tak się odstresować nie mogłam bo ciągle myślałam o Marcelu zostawionym w domy z babciami, ciociami (to była nasza pierwsza wizyta z Pl z dzieckiem).
Spóźnione życzonka dla Nikoli :**

Gliwa, też bym stawiała na 3-dniówkę. Marcel swego czasu też ją przechodził, objawy jak u Was - temperatura, na koniec wysypka.

na razie tyle, reszta potem...

My wrocilismy ze spacerku,bylismy nad morzem.:-)Teraz siedzimy i ogladamy seriale moje.:-DM pojechał do fryzjera.
Tichonku to fajniutko ze komplecik przyszedł juz.
Anineczko zdróweczka.
Lubiczanko z mężowskim świetowaliśmy :-D.
Barmanko małemu juz wszystko mineło,całe szczęscie.
Miłego wieczorku.Zmykam.

Ostatnia edycja:
reklama
Sylcia, gratki dla Was! Pochwal się fotkami jak wrócisz do domku.

Katrina, wow ale masz avatarka, normalnie śline wycieram z podłogi :cool2:
Torba do szpitala taaa, ja to w takim proszku ze wszystkim jestem że bania mała :dry: Ale w przyszłym tyg po komodę chcę jechać do Ikea, więc już sobie poukładam wszystko, no i może w końcu stworze listę rzeczy ważnych i potrzebnych, bo teraz to wszystko "na banie" z tego co pamiętam co przy Marcelu kupowałam.

Ewelcia, oj kopnęłabym w tyłek za taki prezent podczas odchudzania, egoista zakichany - żonka nie może ciuciu, to coby się nie zmarnowała to sam wpyli :-p

Asienka, udanego "samotnego" wyjścia :-)

Anineczka, jakie masz pytanko? I co zdecydowałaś się podać Jeremiaszkowi?

Tichonek, a może dało by radę większą gumeczkę wszyć w berecik (w sensie wymienić tą starą)?

Do góry