reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam się:-)
Coś nie pospałam dziś,tak wiało w nocy,tak świszczało,ze nawet mój maly mops,którego nawet ząbkowanie nie rusza kręcił się,popłakiwał:sorry:Ale nic to,raz,nie zawsze;-)Za to humor mi się z lekka porawił bo wreszcie waga ruszyła w dół i cały 1 kg.spadł:tak:
Marcysia ałaaaa!Ale musiało to bolec:szok:Bidulek,ale tak to czasem bywa w ferworze zabawy:sorry:Na szczęście wszystko się dobrze skończyło:tak:
Ewelcia dla Twojego łobuziaka samych słodkich chwil w życiu:-)

HappyBirthdayGIF3.gif

Hejka
My na walentynki przy świecach zjedlismy kolacyjkę z winkiem i było baaardzo miło.:-)
A dzisiaj ma lenia i nic mi się nie chce, ale muszę zrobić zakupki aby cos na jutro przygotować, może na pączki się skuszę i pewnie faworki jak zawsze zrobie.

Marcysia biedaczek
Asienka_r i jak tam sprawa z pralką
Sylcia Gratulacje
Ewelcia Buziaki dla Szymka
happy_birthday_elmo.gif

Miłego

Ostatnia edycja:
Hejoo, melduję się że dziś jestem w domku. Wzięłam wolne w pracy..
Oponki chyba dziś zrobię, póki w miarę dobrze się czuję, bo jutro homo-niewiadomo :zawstydzona/y:

Jak odpocznę to wieczorkiem Was "nadrobię":tak:

Ewelcia, moc buziaków dla Syneczka.

Bry

Dla Szymcia wszystkiego najlepszego

AsienkoM nie zjawiła się małpa jedna:no:, landlord dwa razy do niego dzwonił, mówił, że po pracy przyjdzie, ale go nie było

A ja mam dzisiaj pierwsze wyjście sama, bez M i Ani od nie wiem jakiego czasu:cool2:, jedziemy z nauczycielami i dyrektorem na kręgle w ramach zakończenia semestru:cool2::-p

Dobrego dzionka

Hej Wam
a ja się wycwaniłam...wszystkim kupiłam bomboniery w kształcie serducha,J dodatkowo czekoladę z bakaliami 400gr,a sama powiedziałam,że nie chcę ani słodkości,ani kwiatów i...dzieci zrobiły mi przepiekne laurki,a J wieczorkiem domowe spa-od kąpieli w pianie zaczynając,przez maseczke(sam wybrał i kupił:szok:)po masaż stóp i całej reszty....No baaaaajka:tak::-D
Marcysiu-łooooo matko-się Mały nacierpiał:sorry2:
AsieńkoR-ale sobie jaja robią z tą pralką:wściekła/y:a wypadzik-super-zazdroszczę:tak:
Kamciu-no proszę jak chlopaki rozpieszczają swoją Kobitkę;)
Ewelcia-Szymowi terminatorowi
images
wszystkiego co naj!!!
i pędzę,bo zumba czeka;)Miłego dnia Wam

reklama
Witam

U nas znowu chorobowo,najgorsze,że Jeremek chyba też załapał wirusy bo ciężko mu się oddycha.I w zasadzie nie wiem jak mu pomóc,odciągamy fridą,nasosal i maśc majerankowa...no bo co takiemu maluchowi jeszcze zapodac.Calpol niby jest od 2 miesiąca życia,albo od 3kg...czyli podaję mu maleńkie ilości bo jest strasznie płaczliwy,ale nocka na szczęście była ok.Starszaki też zasmarkane,ja również,M też słabo się czuje,ale oczywiście w pracy jest.
Jak się do jutra pogorszy to lekarz,szkoda,że dalej czekamy na GP karty :confused2:

Ewelcia TurboSzymonowi Sto Latek!!!

Margaritta dla Nicoli spóźnione życzonka urodzinowe.

Marcysiu ałc ałc to musiało naprawdę bolec :-( Dobrze,że wsio ok z klejnocikami.

AsieńkoR szybkiej naprawy praleczki.Baw się dobrze na wyjściówce.

Noooo do nas jutro landlord zawita,może przyprowadzi tego zaginionego hydraulika :szok::-D

Ja wczoraj niestety dałam ciała z Walentynkami,bo dzieci chore i nie miałam jak wyskoczyc do sklepu po coś...ale M zrobił mi własnoręcznie śliczną karteczkę :-)

Barmanko bedę miała jeszcze jedno pytanie odnośnie jazdy do Pl,ale to na odpowiednim wątku.
Nabieraj sił :tak:

Kamcia jak opieka nad maluszkiem? Zaraziłaś się dzidziusiem??;-):-D

Lubiczanko ta przerwa to taka Mid-Term przerwa,to raczej takie mini ferie.
Proszę ucałuj Dagmarkę od Antosia na Walentynki,wczoraj się załamał jak usłyszał,że jest dzień zakochanych i nie może się spotkac z dziewczyną. :sorry:;-)

lecę bo młody już postękuje...kurcze chciałam go posmarowac na noc jakimś mazidłem by mu się lepiej oddychało,ale pulmex baby jest od 6 miesiąca :sorry:

Do góry