Witam
U nas znowu chorobowo,najgorsze,że Jeremek chyba też załapał wirusy bo ciężko mu się oddycha.I w zasadzie nie wiem jak mu pomóc,odciągamy fridą,nasosal i maśc majerankowa...no bo co takiemu maluchowi jeszcze zapodac.Calpol niby jest od 2 miesiąca życia,albo od 3kg...czyli podaję mu maleńkie ilości bo jest strasznie płaczliwy,ale nocka na szczęście była ok.Starszaki też zasmarkane,ja również,M też słabo się czuje,ale oczywiście w pracy jest.
Jak się do jutra pogorszy to lekarz,szkoda,że dalej czekamy na GP karty
Ewelcia TurboSzymonowi Sto Latek!!!
Margaritta dla Nicoli spóźnione życzonka urodzinowe.
Marcysiu ałc ałc to musiało naprawdę bolec :-( Dobrze,że wsio ok z klejnocikami.
AsieńkoR szybkiej naprawy praleczki.Baw się dobrze na wyjściówce.
Noooo do nas jutro landlord zawita,może przyprowadzi tego zaginionego hydraulika
Ja wczoraj niestety dałam ciała z Walentynkami,bo dzieci chore i nie miałam jak wyskoczyc do sklepu po coś...ale M zrobił mi własnoręcznie śliczną karteczkę :-)
Barmanko bedę miała jeszcze jedno pytanie odnośnie jazdy do Pl,ale to na odpowiednim wątku.
Nabieraj sił
Kamcia jak opieka nad maluszkiem? Zaraziłaś się dzidziusiem??;-)
Lubiczanko ta przerwa to taka Mid-Term przerwa,to raczej takie mini ferie.
Proszę ucałuj Dagmarkę od Antosia na Walentynki,wczoraj się załamał jak usłyszał,że jest dzień zakochanych i nie może się spotkac z dziewczyną.
;-)
lecę bo młody już postękuje...kurcze chciałam go posmarowac na noc jakimś mazidłem by mu się lepiej oddychało,ale pulmex baby jest od 6 miesiąca