reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Wczoraj byłyśmy u Asienki_r w odwiedzinkach, dzięki za pogaduchy. P po nas przyjechał i całą powrotna drogę Zuzia przespała. Potem wieczorek minął szybko i o 20 Zuzia już w łóżku była i wstała dziś dopiero o 8. A o 8:30 sąsiedzi przyprowadzili mała Viktorię i bedzie u nas prawdopodobnie aż do 18. Będe miała okazję przekonać się jak to jest jak ma się bliźniaczki:-D, bo Vi tylko o 3 miesiące starsza.
Już zdażyły wywalić ziemię z kwiatka.

Wstawiłam pranie ale na program z wolniejszym wirowaniem, żeby nie tłukło. Jak narazie poszło dobrze.

Wiesienka wsyzstkiego naj
Gliwa i jak tam nocka, Igorek ma sie lepiej??
Anineczka a to maratonik wczoraj miałaś
Tichonek to sie masz z tym netem

reklama
Witam

Pije kawkę :tak:

Lubiczanko jeszcze chwilka cierpliwości,czekam na jakiś zip od fotografa by ściągnąc sobie zdjęcia z jej strony,tak więc jak tylko dostanę to się pochwalę,a co :-D
A co się autko zbuntowało?
co do paszportu to właśnie czytałam wątek i dziewczyny koło lipca czekały 2 miesiące na paszporty,ale to pewnie dlatego,że okres wakacyjny był :dry:

Gliwa oby gorączka szybko przeszła.

AsieńkoM powodzenia z dwójeczką,dasz radę zapewne :happy2:

wczoraj miałam nadrobic zaległości,ale średnio mi się to udało.

Madbebe szkoda,że mama już pojechała,ale taki nasz los.Możemy się nacieszyc rodzinką tylko przez krótki okres czasu :-(

Wiesieńko spóźnione życzonka urodzinowe.:-)

Biola oglądałam powtórkę konferencji Rutkowskiego,jak dla mnie to już w niesmak przechodzi.Jakieś wywiady z babcią i dziadkiem,po co pytam?

Tichonku wracaj szybciorem do nas.

Margaritta a wy też chcecie autem do Pl? Kiedy? Pewnie w wakacje?

Aaa my dziś mamy 10 rocznicę poznania się z M. :rofl2:

Gliwa-biedny Igorek:(((A nurofen czy cuś mu dajesz?
Anineczko-pewnie,że dojdzie paszport:tak:No jak mam siedzieć spokojnie,skoro próbki już masz;))))a autko-znowu pasek klinowy poszedł-chyba jakaś rolka jest sp..rzona;)w dodatku mam się umówić na NCT-hehe...już ja widzę jak przechodzi;)

Lubiczanko a to pech...ale przypomnialo mi sie a propo paska klinowego...
Mojego zona-wtedy jeszcze dziewczyna,jechala do niego maluchem i po drodze jej padl...-zaglada pasek klinowy...sciagnela rajstopy z dooopy i zrobila z niego pasek i pojechala...kuzyn do tej pory sie smieje ze tylko 5min sie spoznila:-D
Anineczko nam 6 stycznia minelo 10lat jak sie znamy:-)
Gliwa i jak Igorek?
Asienko to masz wesolo:-D

u mnie rosolek juz prawie gotowy..;-)..Szym prosil o rosiół,majkaron i mięsio na obiad;-)

Witam

Lubiczanko a to pech...ale przypomnialo mi sie a propo paska klinowego...
Mojego zona-wtedy jeszcze dziewczyna,jechala do niego maluchem i po drodze jej padl...-zaglada pasek klinowy...sciagnela rajstopy z dooopy i zrobila z niego pasek i pojechala...kuzyn do tej pory sie smieje ze tylko 5min sie spoznila:-D

znam takie aukcje :-D
Gliwa oby szybko przeszlo goraczkowanie
Anineczko no to gratulacje za taki staz :-) u nas w sierpniu minie 10 lat po slubie:szok: mezowy chyba cos szykuje bo w tym czasie zaplanowal urlop :tak:
Pomyslu na obiad nie mam ....a cos trzeba wymyslec

Milego dnia

Ewelciu-czyja żona?He,he-no tak to ja bym nie umiała-może w innym modelu:/Ale dostałaś zamówienie na obiad;)))
Aaniu-ja też bez pomysłu:-(tym bardziej,że się ruszyć nie mogę-buuuuuu:wściekła/y:

reklama
helloł

anineczko no tak w wakacje- tyle tylko,ze auto najpierw trza miec :-D;-) ale G jak najbardziej pozytywnie na wszytsko nastawiony . sie nalatałaś wczoraj :sorry2: a M jaki zartowniś:-D no i oby Wam sie ... przez następne 10;-) i kolejne i jeszcze dłużej

lubiczanko ano ja nie wiem co mnie tak zajmuje. Od pokoju do pokoju a to posciel a to zabawki a to pranie a to odkurzacz a to ciasto i tak o :sorry2: a Wy czym do tej PL sie wybieracie-znaczy ze autem to wiem ale ze którym?

ewelcia "mojego zona" - dobre - sie czlowiek zawsze czegoś nowego dowie;-) ja mialam rosołek wczoraj a dzis z niego pomidorowa.

a my w tym roku w lipcu .... tyle po ślubie, ze jak nie wiem jak ja z nim wytrzymalam :dry::-D

Tichonkowa wciąż bez neta pewnie. Dopiro jutro ma ktoś do niej zajrzeć- do neta znaczy;-)

madbebe wez Ty się - prawie robi dużą róznicę ;-) znaczy ze najwyzy no :zawstydzona/y::-D przeciez wiesz:rolleyes2:

miłego laseczki

Do góry