reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta tobie rowniez dziekuje,ale akurat nie znalazl tego czego potrzebuje.
Zakupilma juz w tym sklepie,do ktorego Gastone podala mi linka(dziekuje)...
Dzwonilam tam i mila Pani mi powiedziala ze jesli zrobie dzis przelew,przesle meilem potwierdzenie to jutro rano mi wysle paczuszke.
Ja mam konto w AIB a oni w Ulster banku czy jakos tak...wiec przelew bedzie dopiero kolo poniedzialku...na szczescie wystarczy potwierdzenie:)

reklama
Witam wieczornie!

Dzizas my dzis pierwszy raz od 1.5tyg sie wynurzylysmy z Wika. Te chorobska :-( od razu humor lepszy i Wika spokojniejsza bo juz korby mozna bylo dostac..

Anineczko-to mialas dzionek.. Ale wsio zalatwione to najwazniejsze. Marecki jak cos powie..;-) choc i madrze,zyciowo tak musze stwierdzic :-D Najlepszego Wam golabki raz jeszcze
Margaret- mrrrr...mow mi jeszcze..:p
Gliwa-buziak Igorowi. Ze szczepieniami tak bywa.
Barmanka- a Ty gdzież? Zarzucilabys zielonym tekstem przed snem,coby wzrok odpoczal..;-)

Sie przymierzam do ciasta marchewkowego jutro,o ile sie wyrobie i tu by mi Tichonek sie przydal,no,bo z ta masa mi sie zachciewa. Ciekawam czy z Sofikowego przepisu i na jaka tortownice,bo moja z tych wiekszych i zawsze mi czort opadal. Choc w sumie teraz piekarnik mam w koncu dobry. Nic to,sie obaczy.

Asienka- i jak wrazenia ? Dalabys rade z blizniaczkami?
Ewelcia- i ja dwa razy czytalam jakato Twoj szanowny ma zone druga,co jej nam nie przedstawilas jeszcze..:-D
Lubiczanko- napinacze sprawdzcie. Oby szybko autko sprawne bylo!

Wszystkie moje cebulki wzeszly normalnie,krokusy zakwitly.. W koncu wiosna. Szkoda tylko ze ogrod do roboty dopiero bo jest straszny. Poki co rosna w doniczkach. Sie narobilam dzis,bo przenioslam je ze starej chatki dopiero i musialam posadzic..

Ide do seriali zasiasc. Jutro znow busy...

Dobrej nocki!

Margaritta tobie rowniez dziekuje,ale akurat nie znalazl tego czego potrzebuje.
Zakupilma juz w tym sklepie,do ktorego Gastone podala mi linka(dziekuje)...
Dzwonilam tam i mila Pani mi powiedziala ze jesli zrobie dzis przelew,przesle meilem potwierdzenie to jutro rano mi wysle paczuszke.
Ja mam konto w AIB a oni w Ulster banku czy jakos tak...wiec przelew bedzie dopiero kolo poniedzialku...na szczescie wystarczy potwierdzenie:)

Załóż sobie paypala.To cie nic nie kosztuje a w takich przypadkach pieniadze ma odbiorca odrazu.
I nie trzba bedzie przelewow robic.

Ostatnia edycja:
Gastone wiem,wlasnie mi ta Pani mowila ze moge przez paypala jak mam kredytowke...no i mam taka jak Ty,ale co z tego jak pusta;-)
Pani odpisala na meila,ze jutro wysyla :-)

Madbebe wiesz, nawet nie było tak źle, jedynie trochę ciężko z kamieniem bo obydwie chcą jeść w tym samym czasie i weź sie rozdziel, ale ładnie jadły potem ładnie poszły na drzemke, bawiły się dużo i gadały po swojemu. Na dłuższą metę to jednak ciężko, więc podziwiam mamuśki co maja bliźnięta.

Chciałabym na zewnątrz na parapecie postawic doniczki z kawiatkami ale wogóle się nie orientuję co można kupić, żeby ładnie wyglądało i dość długo kwitło. Dziewczynki pomóżcie.

Ostatnia edycja:
Witam
Madbebe-tak jak mówisz-coś tam z rolką napinacza jest:baffled:Ja teraz też jestem uwięziona z dziećmi-a te jobla dostają
Anineczko-jak minął wczorajszy dzień/wieczór-pewnie milusio;-)
Gliwa-mam nadzieję,że ta noc już spokojniejsza i bezgorączkowa?
Kolana wciąż mnie "ciągną"...wczoraj myslałam,że po bieganiu mnie Marta do domku pod górkę będzie musiała wciągać:sorry2:Ale,ale-efekt jest bo -10!!!!jeszcze półtora razy tyle i -nieeebo;)
Miłego dnia Wam

Witam

Lubiczanko a pewnie,że milusio minął dzionek :rolleyes2:

Jestem pod wrażeniem! 10 kilo! wow,tylko nie zniknij nam bo widzę,że idziesz jak torpeda :tak:
Może do lekarza z tym kolanem się wybierz?
Oby autko szybko stanęło na nogi.:tak:

madbebe ja też się muszę wziąśc za nasz ogródek,przydały by się jakieś kwiatuszki,ale nie chce mi się okrutnie,eeeh niech jeszcze poczeka z miesiąc.

AsieńkaM nie pomogę z kwiatami bo ja noga jestem w tym temacie,ale chyba był jakiś wątek gdzie o kwiatach rozprawiałyśmy,no i chyba Aga Irlandia zna się na tym dośc dobrze.Ale surfinie są ładne na okno :tak:

Margaritta a myślicie o zmianie auta? No przyznaj się ile lat już się bujasz z G?

Widzę,że nawet trochę nas jest z 10 letnim stażem.Dzięki dziewczynki. :-)

Dobra,dopije kawkę i chyba obiadek wstawię.Jak na razie to zimno mi i nie chce mi się ruszac :baffled:

reklama
Do góry