reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ello!
Mame wczoraj pozegnalam,chlip,chlip.. Wracamy do szarej rzeczywistosci.. Wika.juz teskni,bo cale dnie miala rozrywke zapewniona a teraz juz nie to samo..:-/
Nic to,moze na wakacje sie wybierzemy do pl,jak mnie ochota najdzie,bo poki co jakos mnie nie ciagnie ;-)

Poszalalysmy z mama zakupowo..ale z Nia to tak zawsze,bo ona uwielbia zakupy podobnie jak moj maz. Największego deala zrobilysmy na butach. W Galway zamykali jeden ze sklepow paula byrona,wszystkie buty po 5e :-o Wyhaczylam dwie pary kozaczkow,jedne mieciutkie,skorzane :p 180e kosztowaly,wiec ciesze sie jak dziecko :-)
Gdyby nie te chorobska,byloby milej,ale i tak nie narzekam ;-)

Lubiczanko- i ja mysle ze masc moze pomoc. Chyba sie przeforsowalas,co?
Tichonek- ja z chrzestna mialam podobnie,z tym ze nasza oznajmila ze nie dotrze w srode,gdzie chrzest w niedziele..wiec sobie wyobraz
Kamcia- no właśnie,byle do nastepnego podkrecania ;-) Ale idzie sie przyzwyczaic a i pocierpiec dla taaakiego efektu :-)
Asienka-zdrowka! Ja tez przeziebiona juz kilka dni :| Wczoraj mi na krtan siadlo,ale dzis juz przemowilam,choc glos jeszcze nie ten ;-)
Barmanka-udanej wizyty!
Marcysia- oby dzien szybko zlecial ;-) namieszalas :-o ja tez bym sie pewnie tak czula,bo jest ok,dopóki nie miksuje..
Margaret-gratki córci! Wiedzialysmy wszystkie ze zda celujaco..;-)

to tyle poki co,bo wiecej nie pamietam.. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Na TVN24 konferencja prasowa prokuratury....Wstępny wynik sekcji zwłok Madzi...Przyczyną śmierci był tępy uraz tyłogłowia.W tej chwili nie ma podstaw podwarzac wersji matki Madzi:-(...Mam nadzieję,że po dalszych badaniach jednak dotrą do prawdy bo nie wierzę za Chiny ludowe,że to był wypadek:no:

Na TVN24 konferencja prasowa prokuratury....Wstępny wynik sekcji zwłok Madzi...Przyczyną śmierci był tępy uraz tyłogłowia.W tej chwili nie ma podstaw podwarzac wersji matki Madzi:-(...Mam nadzieję,że po dalszych badaniach jednak dotrą do prawdy bo nie wierzę za Chiny ludowe,że to był wypadek:no:

No tak, przeciez wypowiadał sie jakiś ekspert, że upadek z metra czy półtora nie powinien być az tak tragiczny w skutkach dla dziecka. Ale nigdy nie wiadomo.
No ale zobaczymy co tam jeszcze znajdą.

Madbebe to co dobre szybko się kończy, a w szczególności czas spędzany z mamą

Ostatnia edycja:
Asieńko-mam nadzieję,że fachowcy naprawią praleczkę i bedziesz mogła dołączyć do grona"szopów praczy";)))
Madbebe-fajnie,że miło spędziliście czas z Mama:)A kozaczki-chcesz żebym z zazdrości pękła:wściekła/y:;)))
Tichonek-nawet nic mi nie mów...nawet jeśli to był "wypadek",to za składanie fałszywych zeznań i utrudnianie sledztwa powinni ją wsadzić:wściekła/y:a jak to był wypadek,to ja mam Tekla na imię:crazy:

barmanko wielkie dzieki za szort odp :tak: wszystko co z podroza do PL samochodem związane - może się przydać;-)

madbebe - ano chlip chlip ... ale ale co to za du**w avatarku Twym?? no no :rolleyes2: wezmę Cię pod uwagę przy zmianie... orientacji :-D;-)

dziękuję laseczki za gratki dla Martyski- się jej to podoba chyba;-):-D

reklama
bede zyc:-D:-Djuz jest niebo lepiej tylko zoladkiem mi kreci,na szczescie pepsi pomaga;-)Ja to takich specyfikow jak 2kc to brac nie moge,kiedys wzielam i kac przez 3 dni mnie meczyl,wiec dziekuje. A na alkohol patrzec nie moge a jak sobie pomysle, ze mialabym lyknac cos to mnie trzesie:-D:-D:rofl2: a no robaczka trzeba czasem zalac,zwlaszcza, ze ja niepijaca jestem zazwyczaj i niewielka ilosc mi wystarcza do rauszu:laugh2::sorry:

oj jak dobrze,ze nie mam pl tv bo bym pewnie te wiadomosci o Madzi caly czas ogladala i ssie wkurzala,a takto tyle co w necie wyczytam;-)

margarita-zdolna masz corcie,powod do dumy:tak:
asienkoM-a to nie naprawil Ci tej sruby??fachowiec....:crazy:

musze sie pochwalic, ze i u mnie waga wkoncu sie ruszyla i -1,5 w dol wiec jeszcze ze 3 i bede mega szczesliwa :-) J mnie meczy o pizze tylko gdzie ja znajde sile zeby ja zrobic :eek: ehhh

Do góry