reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia szukałam w google ale znalałzam tylko gdzie w Dublinie jest :/
lubiczanko zdrówka ...
asienko równiez zdrówka dla Ciebie
margaritta brawa dla córci :-)
barmanko fajnie że po wizycie wszystko om :tak:
tichonku przykro mi że wyniki masz złe;/

ja też uważam że może i było uderzenie w tył głowy.. ale napewno nie w wyniku upadku i to z tak niska:no:
niecierpliwie czekam co i jak się okaże....
a co najsmieszniejsze.. wielce ojciec nic nie wiedział a teraz nagle się okazuje ze on jest świadkiem tego "upadku"
normalnie smiechy robią już z tej sprawy zamiast poważnie się za nich wziąć:no:

reklama
Tichonku a widzisz za szybko czytałam posty i tak chyba błędnie wykalkulowałam he he.
No ale Margaritta byłaby cudowną chrzestną,nieprawdaż?

A synuś pięknie stoi,oby nie musiał cwiczyc tych umiejętności w nocy,tak jak to robił mój Matt :rofl2:

ViKamcia pierwsze słyszę,że był świadkiem upadku,nie dorabiajmy ideologii,w całej wypowiedzi prokuratora usłyszałam "świadkiem w sprawie" a nie świadkiem upadku,to zupełnie co innego :confused2:

Barmanko to dobrze ze wizyta udana,ale wiadomo uciązliwe sa one.:tak:
Tichonku no no Mati jak super stoi,silny chłopaczek.:tak:
Margaritta brawo dla córci.
AsienkoM to sie narobiłaś pierogów.:tak:
Dzionek minął dobrze,po południu byłam na kawce u Ani,a pozniej wspólnie poszlismy z dziecmi na spacerek.
Miłego wieczorku.

anineczko tylko sprawdz czy Jeremiasz będzie pił to mleko z kartonu bo Szymek nawet tknąc nie chciał:no:a było to samo co mu lukuje:confused2:

MartaF na szczęście w sobotę przetestowaliśmy kartoniki i są ok :tak:
Ale każda podpowiedź jest mile widziana co do przygotowania się na tak długą jazdę.Jeszcze fotelik muszę młodemu zmienic na taki od 0 do 18kg bo młody nie przepada za tym mniejszym :eek:

Tichonku no właśnie słuchałam pani prokurator i ani razu nie padło słowo by ojciec był świadkiem upadku,gazety i tv robi już sobie swoistą hucpę z tą historią...

anineczko my tez zmienilismy fotelik przed wyjazdem:tak:i dużo lepszy był niz ten mały:-)no i duzo bajek,słodyczy,kolorowanek itp bo dzieci sie nudzą:tak:

Barmanko ...dobrze ze wsio oki a co do wizyt to mnie ostatnie miesiace tez meczyly noo ale coz tzreba wytrzymac dasz rade :tak:
Madbebe no to ladnie zaszalas zakupowo
Tichonku no ladnie Matt stoi moze podac lapke Lence bo tez stoi z tym ze ona chce stac caly czas :eek:

Natalia mnie sie pyta czy moze bajki ogladac mowie ze nie bo jestes niegrzeczna poszlam wieszac pranie schodze patrze bajki wlaczone i mowi do mnie Ty mi mamo nie pozwolials to sobie sama wlaczylam nacisnelam cyferki 9 i 4 i sie wlaczylo sprciula jedna no :-D

reklama
Do góry