reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wyskoczyłam tylko na szczepienie, a Wy tyle naprodukowałyście, że aż oczopląsu dostałam:-D:szok:.
poszłyśmy do przychodni, Zuzia oczywiście wszystkie dzieci zaczepiała i tak sie do wszystkich uśmiechała a mnie duma rozpierała;-).
potem tylko chwileczke popłakała przy samych wkłuciach, dostała naklejke z małpką i zaraz znowu uśmiech:tak:. Pielegniarka była bardzo zadowolona, że wszystkie szczepeinia o czasie, żadnego przesunięcia nie było bo jak na razie "odpukac" mała nie choruje. Mam teraz małą i prawą nóżkę obserwować po szczepieniu bo może pojawic się temperatura, wysypka, ale nie musi. Więc obserwacja.
Lubiczanka buziak dla Dominisi. Zakupy to wyglądają tak, że jade bo cos mi potrzeba a kończy się tym, że małą obkupie.
Kasiuleczka zdrówka.
Anineczka buziak dla Jeremiaszka
Crea moja mała od kiedy skończyła 3 miesiące spała od 20 aż do 6-7, a teraz to potrafi całe 12 godzinek przespać. w dzień to teraz ma jedna drzemkę ok 40 min a wcześniej 2 tak do godzinki.
Margaritta:rofl2::rofl2:
Gastone
normalnie na zawał mozna zejść

Przed chwilką mała stwierdziła, że fajnie raczkować z kredką w buzi:szok:.

Ostatnia edycja:
Anineczkoa dziekujemy:)
Tichonek-na poprzedniej str jest fotka...nie ma_
attachment.php
a teraz widac
Asienko+a to chyba wszystkie mamy cierpia na te przypadlosc z zakupami:tak:

Witam

Ania tani ten tiul! Ja place 6,50 ! A pytanie ile ma twoj szerokosci bo moj 3 metry.
A szydelkuje troche na zamowienie i tez dla swoich dzieci na wiosne.Kapelusiki, czapeczki i bereciki.Zamowilam plaszczyki wiec musze zdziergac cos pod kolor :-D

Wiesz nie wiem nie powiem Ci ile ma szerokosci jak kupie to Ci powiem :-D
I ja się witam
wpadłam miłego dnia Wam pożyczyć:)
Ja mam do zrzucenia 18-20kg,więc bez skrupułów się za dietkę wzięłam...bo jakbym z tym cielskiem na plażę wyszła to"zieloni"wszczęliby alarm,że wieloryba z morza wyrzuciło:-D:rofl2::rofl2::-Dale radocha jest jak się na wagę stanie-znów do przodu...albo raczej do tyłu o 0.5kg:)))))Miłego dnia raz jeszcze-obowiązki wzywaja:))))

Obys szybko sie pozbyla kg

hej dziewczyny,
faktycznie piszecie tu z predkoscia swiatla :)
fakt, wypadalo by sie przedstawic
wiec z Pl jestem z okolic Katowic, a tu mieszkamy od 3 lat w dublinie.
Mam super meza, ktory calymi dniami pracuje, i od 5miesiecy coruchne.
ktora tez zaluje zycia na spanie.... serio. teraz juz jest lepiej, wiec staram sie spac z nia i ladowac akumulatory.
ahhh kiedys tez chcialam miec blizniaki... sa takie sliczne i slodkie, ale mloda daje mi tak popalic, ze nie wyobrazam sobie miec tego podwujnie.
wiec PODZIWIAM MAMY BLIZNIAKOW!!!!!!!!

Po co spac wiem cos o tym moja cora tez malo spi

Crea witaj :-)

Godz 10 a ja juz po kolejnym przemeblowaniu.
Wyobrazcie sobie ze wyszlam umyc rece ( pol minuty??) wchodze do pokoju a Zoska sobie na komodzie ( przewijaku) .Serce mi stanelo.
Ta komoda jest wysoka! Boziu jak by zleciala to by sie polamala!
Juz mam wyniesione wszystko z pokoju!Szkudy male no!

Masakara!!!dobrze ze nic sie nie stalo
Tichonku Lenka od 2 dni kaszlala ale GP osluchala ja i mowil ze nic sie nie dzieje mam sie niestresowac,szczepienie miala kolejne na roczek no i waga piekna prawie 11 kg :-)
Lubiczanko zdjecia nie widac
Anineczko buziak dla synka

Milego dnia zycze

reklama
Do góry