reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witajcie

wpadlam zyczyc udanego weekendu :-),jakos weny do pisania nie mam :zawstydzona/y:brzuch mnie napinkala jakby na @ ale ta dopiero za tydz. wiec nie wiem o co kaman i jajniki cos sie ostatnio odzywaly:eek:mozliwe, ze moze po odstawieniu pigulek??w sumie to juz 2 mies nie biore,hmmm:dry:
Agusiom i innym solenizantom wszystkiego najwspanialszego:-):-)
zmykam bo ciasto marchewkowe sie piecze a jeszcze mase zrobic musze no i wkoncu mam co czytac (dzieki madbebe;-))wiec lektura tez czeka:tak: milego wieczorku

Najlepsze zyczenia imieninowe wszystkim,ktorzy dzisiaj obchodza! Muaa ;-)
Marcysia- i ja dziekuje! Mam nadzieje ze cos Ci przypasi z tych ksiazek.
Moze to na owulacje? Mnie tez dziwne bole dopadaja nie wiadomo skad. No coz. Obys jak najmniej cierpiala...;-)

Moja Wika tez dzis zlozyla Babci zyczenia,a tak sie zapierala,ze nic nie powie..;-)

Margaret-zdrowka mlodszej i powodzenia Martysi. Zdolniacha z Niej wiec bedzie git!
Lubiczanko-jak najbardziej obfitych w sen nocek Ci zycze :-)

Ja juz sie Mamy nie moge doczekac..;-) jutro rano laduje i przed poludniem juz bedzie :-) busy dzionek mialam,wiec zmykam do lektury i lulu.

Spokojnej nocki Wam!

Witam
Madbebe-dzięki...życzenia pomogły:tak::-Dspaliśmy dziś do4tej,mleko dla Mikusi i po 6tej pobudka na całego:-):-):-)

a dziś wszystkim imieninującym Martom najlepsze życzenia
mis_i_bukiecik.jpg

No-miłego dnia Wam

Ostatnia edycja:
witam wieczornie :-)
wow-myślałam,że będzie nadrabiania-a tu puchy że hej:szok:
hehe ja tez myslalam,ze zasiade do lektury a tu cisza :shocked2:
Wlasnie niedawno wrocilismy z Galway, bo poludniem pojechalismy do kina z dziecmi i tutaj polecam Happy Feet 2. Bajka rewelacyjna tzn. mnie sie baaaaaaaardzo podobala, moj J tez mowi, ze super wiec zachwalam;-) Po filmie wpadlismy na kawke do mojej sis i tak sie zasiedzielismy do wieczora. Fajnie bylo przynajmniej dzionek szybko minal :-)
Teraz sie zegnam, bo musze kuchnie z grubsza ogarnac :baffled: spokojnej nocki;-)

witam z rana jako pierwsza!

zasiadlam tu na chwile z kawa,ale czas sie podnosic i za golabki brac...

SZym mi oznajmil ze nie je sniadania
shocked2.gif
sorry2.gif
...czeka na obiad bo beda golabki
cool2.gif
dry.gif
...
Mogla bym sie go pytac codziennie co bedzie jadl na obiad, a on zawsze odpowie golabki.,..mialam do tej pory zamrozone,jak mial ochote to wyciagalam...dzis mnie czeka robienie golabkow,bo on do wieczora nic nie zje
sorry2.gif

reklama
Do góry