reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko-tak tak,doczytalam. Ale kupilam infacol,swietnie sie sprawdza i Tymciowi lepiej...juz nawet dzis nie musialam uzywac wcale.

A teraz lece spac bo umieram...nos calkiem zawalony!

reklama
hej!

wieeelkie Wam dzięki Dziewczyny za pamięć i życzenia!

na razie nie mam jak poczytać więc się nie odniosę do postów:sorry2:

pozdrawiam!

Dzień dobry-żeby nie było,że się nie melduję;)
Pauletta,Kamcia-ale jak się ma swoje stadko to inaczej...A jak pół domku "obcych"dzieci,to człowiek wychodzi z siebie żeby się dobrze u nas czuły:)
Pauletta-a czy Wiktor w czasie wakacji uczęszcza do przedszkola?
Marta-:******************Dzięki że zagadałas;)))))Mi tak trochę głupio,bo nie za specialnie się z nią znam:/
Kamcia-a co Ty tyle wolnego masz?Najważniejsze,że Oliemu się w Pl podoba i nie płacze za Mama:)
Barmanko-a nie to zeby niedobre były...tylko jednak wolę tradycyjne pączki(tzn tłuuuuste;)))
Aureliamarcel-dzieci zawsze tak fajnie spią po "męczącym"dniu-ja chyba za mało absorbuję Daniela,bo coraz szybciej wstaje-i oczywiscie do nas przywędrowuje...tak więc dziś plan-wymęczyć go jak Ty wczoraj swe dziecię;)))A na basen chcecie tak częściej chodzić czy tak Cię naszło?
Asieńko-w aptece w razie wu wystarczy o takową maść zapytać...Ja sama nawet bym nie szła do gp,bo mam w głębokim poważaniu siedzieć nie wiadomo ile w poczekalni żeby szanowny doktorek stwierdził,że nic nie moze poradzic:/
Anineczko-super,że Ci się udało z ta książeczką...i spokojnie-kanapowanie jak najbardziej wskazane;)))
Misia,Ewelcia-jak dziś samopoczucie?
Tichonek-a co u Was?Trzymacie się?
Didi-no brakuje mi tu Twoich porannych postów-gdzie jestes???
No-doczekałam wtorku,więc cholerka niech się już lepiej dziś zacznie...Albo nie...Już mi chyba wsio ryba;)Miłego dnia Kobietki:)

Bry:-)
Aurelia dzięki, a ten płyn to kupowałaś na receptę???
Lubiczanko where are you???
Kamcia oj wierzę, że Ci tęskno

Wstałam o 6.30, żeby poprasować zanim młoda wstanie i ryż do gołąbków ugotować, akurat skończyłam, jak Ania wstała:-), ale coś nosek ma zapchany:dry: i mówi, że głowa ją boli

Dobrego dnia

EDIT: jak pisałam posta to się Lubiczanka odezwała:):) hihi

witam

lubiczanka tylko musimy razem podejść do niej żebyście sie numerami wymieniły:-D

anineczka spokojnie,będzie dobrze:-)wiem,wiem łatwo sie mówi ale bede trzymac kciuki

Hejoo z rana :-) jakaś lekko śnięta jestem :dry: Wiktorka w nocy męczył ból wzrostowy:-:)sorry2: parę razy do niego wstawałam po krzyczał HELP!! i mu stópki masowałam aż w końcu wpadłam na pomysł aby dać mu calpol i pomogło spał już do rana :tak: kurde już dawno go to nie męczyło ale z drugiej strony nic dziwnego od kwietnia do lipca urósł 4cm :szok: a powiedzcie mi czy można złapać przeziębienie będąc na antybiotyku :confused::baffled::baffled::baffled: biorę antybiotyk już 5 dzień bo miałąm anginę dziś rano wstaję kicham prycham lekki katar i gardło boli przeziębieniowo :angry::dry: mam nadzieję że to tylko takie poranne bo takie cuś też miewam :sorry2::sorry2::sorry2: no nic to zobaczymy później ;-)
Lubiczanko Wiktorek do okńca tego tygodnia chodzi do specjalnej szkoły później wakacje :tak::sorry2: ale do przedszkola daje go raz w tygodniu na 3 godz na więcej mnei niestety nie stać :dry:

reklama
Do góry