reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejoo,

asienka_r, a Ty wiesz że ja tutaj jeszcze nie jeździłam autobusem...:sorry2:

Madbebe, wszystkiego najlepszego!!

Lubiczanka, szkoda że pączusie nie wyszły dobre.

Misia nie pomogę z tabsami, nie znaju sie:-(

Biola, współczuje przeżyć.

Zgaga, ja też mam doła przez tą pogodę! Nie dosyć że ogólnie źle się czuję to jeszcze ta pogoda mnie dobija.
I tak sobie mysle, ze Irlandczycy, to strasznie zly narod, bo jak inaczej wytlumaczyc fakt, ze Bozia ich pokarala taka pogoda?????
eeee, ja tam myślę na odwrót - Bozia dała im deszczyk co by im się w dupkach za bardzo nie poprzewracało :-D:-D

Anineczka, szkoda że wcześniej nie dałaś znać z tą książeczką, nasi znajomi w sobote wrócili z Polski to by Ci przywieźli.. ale teraz to już po zawodach :-(

Marta, miłego pobytu w Polsce.

Ewelcia, super że wizyta u dentysty obyła się bez bólu i strachu.

Aurelia, jedynym "basenem" dla dzieci z brodzikiem jaki znam w okolicach Dublina, to Aquapark :sorry2:
Baseny które znam są głębokie, bez brodzika dla dzieci. Powiadasz że jest taki w Dublinie z centrum gdzieś?

Nooo nadrobiłam, ide młodego wrzucić do wanny, kaszke zapodać i ŚWIĘTY spokój będę mieć! Dziś mżyło cały dzień, w parku nie byliśmy, więc młody musiał się na biednej mamusi wyżyć :angry:

Nooo chatka ogarnięta nawet nie było tak źle ;-) pozbierałam zabawki do kupy, poodkurzałam i cacy :tak:
Lubiczanko a pokłony to można bić Tobie a nie mnie ja tą 5 miałam tylko przez 5 godzin a Ty zaraz już będziesz miała 4 i to 24/7 ;-):-):-):-)
katrina dzięki ;-)

Niom kurację lodami na anginę już zaliczyłam :tak: teraz chyba się poprzytulam trochę do męża jak mi się da w ogóle :sorry2::sorry2: :-D

A najlepiej,że siedziba tej księgarni jest w Portlaoise :-)
Ci się fuksnęło jednym słowem :-)

Misia, nie wiem czy doczytałaś co Ci kiedyś napisałam..pisałaś że dziecie Twe ma kolki, polecałam Ci kropelki Sab Simplex. Widzę że na ogłoszeniach pojawiło się ogłoszenie z tymi kropelkami, na dodatek dziewczyna jest z Galway:tak:

helloł

madbebe jeszcze ja ja - zyczę CI... no sama wiesz- najlepszego.Zdrowia mnóstwo, do tego i miłości dużo i dobrych ludzi na Twej drodze ;-) buziole

anineczko i ja będe z wami odliczała dni do 2-ego ;-) a wiesz moze ile taki zabieg bedzie trwał i ile młody zostanie w szpitalu? :sorry2:

zgaga
i ja kocham ciche spokojne wieczory :-)

reklama
Margaritta sam zabieg nie wiem ile będzie trwał,młody będzie musiał zostac na noc w szpitalu :tak:.Od 8 rano nic ma nie jeśc,od 10 nie pic,a stawic się w szpitalu o 11:30.
Mam nadzieję,że nie będzie w tych 5 % gdzie pojawiają się powikłania :baffled::sorry2:

Madbebe i ja Ci życzę zdrówka,pogody ducha i szczęścia :-):-)

Do góry