reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Drenaż na początku miał byc,teraz zrezygnowali z tego,ale zobaczą pewnie później czy potrzebny.Ja wiem kochana,że to dla niektórych rach i ciach,jednak niespokojna jestem i będę.Narkoza to nie takie byle co jednak ;-)
My zjedliśmy pizzę własnej roboty,to znaczy M roboty,była przepyszna.
A teraz oddelegowuje się na kanapę
My zjedliśmy pizzę własnej roboty,to znaczy M roboty,była przepyszna.
A teraz oddelegowuje się na kanapę

Anineczko wcale ci sie nie dziwie zes nie spokojna...pewnie tak samo bym przezywala to wszystko jak Ty.....bedziemy w tym dniu trzymac kciuki
sama bym podjadla jakiejs pizzy...jednym slowem ochoty mi narobilas
sama bym podjadla jakiejs pizzy...jednym slowem ochoty mi narobilas

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Anineczko i ja zaciskam kciuki za 2, będzie dobrze, Antek jest jeszcze mały to dobrze zniesie i będzie ok. W tym tygodniu też robimy swoją pizzę

A wiesz, my głównie autobusem, nawet na wizyty do szpitala jeździłam autobusem

, ale pod koniec to był już wyczyn
Lady brawa dla Julianka:-)

asienka_r, a Ty wiesz że ja tutaj jeszcze nie jeździłam autobusem...![]()
A wiesz, my głównie autobusem, nawet na wizyty do szpitala jeździłam autobusem

Lady brawa dla Julianka:-)
aureliamarcel
Fanka BB :)
ukłony z wieczora, ale naskrobałyście
Anineczka nie stresuj sie, bedzie dobrze
tez kozystam z tej ksiegarni
lady Zgaga a no zyje jeszcze, wiec nie jest tak zle
gratki dla Juleczka
ewelcia fajnie ze masz taka dentystke, i po strachu;-)
biola głowa do gory, bedzie dobrze
zdrowka dla R
lubiczanka taka dobra duszyczka z Ciebie
barmanka chyba o to chodzilo, tylko zapomnieli dodac ze centrum handlowe jest pod chmurka( nie powiem od kogo to wiem

)
pauletta to mialas wesolo dzisiaj
chorowitkom zdrowka zycze
to chyba tyle.. jak pominełam jakąś niewiaste.. przepraszam
my dzis basenik zaliczylismy, Marcel szczesliwy, a jaki zmeczony ze padl
potem szybki spacer rowerkiem po osiedlu(miedzy kroplami) i spi jak anioł
zaraz trzeba zmykac spac
kolorowych snow wszystkim;-)
zapomnialam;
AsienkoR jak wizyta u Gp?

Anineczka nie stresuj sie, bedzie dobrze

lady Zgaga a no zyje jeszcze, wiec nie jest tak zle

ewelcia fajnie ze masz taka dentystke, i po strachu;-)
biola głowa do gory, bedzie dobrze

lubiczanka taka dobra duszyczka z Ciebie

barmanka chyba o to chodzilo, tylko zapomnieli dodac ze centrum handlowe jest pod chmurka( nie powiem od kogo to wiem

pauletta to mialas wesolo dzisiaj

chorowitkom zdrowka zycze
to chyba tyle.. jak pominełam jakąś niewiaste.. przepraszam

my dzis basenik zaliczylismy, Marcel szczesliwy, a jaki zmeczony ze padl

kolorowych snow wszystkim;-)
zapomnialam;
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
zapomnialam;
Oczywiście infekcja nerek (raczej pęcherza bym powiedziała) antybiotyk dostałam
Tichonku czy GP przepisała Ci coś dla Radka na ospę, znaczy coś do smarowania??? Tak przy okazji zapytałam o Anię, czy jak zachoruje to mam z nią przyjechać, żeby potwierdził, a on mówi, że nie, bo na to i tak nie ma lekarstwa. To kurcze, jak mam ulzyć dziecku, jak ją będzie swędzieć i boleć???I twierdzi, że jak nie zachorowała do dziś dnia to już nie zachoruje
aureliamarcel
AsienkoR ja tu chorowalam na ospe 2 lata temu to dostalam taki plyn Eurax (jutro sprawdze dokladnie nazwe) i moj mi punktowal patyczkiem do uszu na krostki
jest tez masc. ona ogolnie jest na wszystkie wysypki i wogole ;-)Zdrowka zycze ;-)

Witam
Anieczko będzie dobrze, i przynajmniej znasz już termin zabiegu, postaraj sie nie stresować bo ty w ciąży!!
Super ci sie udało z książeczką.
Lubiczanko oj ja cie tez podziwiam jak ty dajesz rade ze wszystkim! Ja swój samochód mam ubezpieczony w Alianz od kilku lat i jest ok.
Biola współczuje , a na rentgen to sie czeka długo, więc lepiej iść ze skierowaniem prywatnie to w ciągu tygodnia powinno sie udać. Wiem bo moja koleżanka miała w tym roku robiony. tyle dobrze że jest ubezpieczona w Avivie i oni pokrywaja koszty, a ty masz ubezpieczenie prywatne??
Zgago gratulacje dla Julka!
Tichonku zdrówka życze.
MoniaD odpoczywaj sobie w PL, u nas deprecha z tą pogodą łapie:/
Larcia lecicie jak burza z tym domem, pozazdrościć. Teraz tylko czekam aż na kawke zaprosisz
Chorowitkom życze zdrówka.
Ja teraz mam dużo czasu, ograniczam sie do nic nie robienia hihi ale tęskno mi za synem:/ Tak jakoś dziwnie chodze po sklepach oglądam ciuchy dla niego, patrze na inne dzieci i mi brakuje żeby mojego urwisa przytulić:/ ALe on sie świetnie bawi w Pl no cóż... Szukam właśnie biletów na powrót ale cholera rano jeszcze były 3 miejsca na tani bilet a teraz zostało tylko jedno miejsce a potrzebuje dwa dla L i Oliviera na powrót:// W Next obkupiłam Oliego superowo aż byłam w szoku że tyle znalazłam, więc na przyszły rok ma już pełną szafe na lato i z głowy
Wczoraj byłam z kolezankami na Paradzie w mieście na art festiwal (bardzo fajnie było) a potem imprezka. Dziś też fajnie z L dzień spędziłam do południa w łożku leniuchowanie i mieście na obiedzie potem małe zakupki.
To sie rospisałam....
Anieczko będzie dobrze, i przynajmniej znasz już termin zabiegu, postaraj sie nie stresować bo ty w ciąży!!
Lubiczanko oj ja cie tez podziwiam jak ty dajesz rade ze wszystkim! Ja swój samochód mam ubezpieczony w Alianz od kilku lat i jest ok.
Biola współczuje , a na rentgen to sie czeka długo, więc lepiej iść ze skierowaniem prywatnie to w ciągu tygodnia powinno sie udać. Wiem bo moja koleżanka miała w tym roku robiony. tyle dobrze że jest ubezpieczona w Avivie i oni pokrywaja koszty, a ty masz ubezpieczenie prywatne??
Zgago gratulacje dla Julka!
Tichonku zdrówka życze.
MoniaD odpoczywaj sobie w PL, u nas deprecha z tą pogodą łapie:/
Larcia lecicie jak burza z tym domem, pozazdrościć. Teraz tylko czekam aż na kawke zaprosisz
Chorowitkom życze zdrówka.
Ja teraz mam dużo czasu, ograniczam sie do nic nie robienia hihi ale tęskno mi za synem:/ Tak jakoś dziwnie chodze po sklepach oglądam ciuchy dla niego, patrze na inne dzieci i mi brakuje żeby mojego urwisa przytulić:/ ALe on sie świetnie bawi w Pl no cóż... Szukam właśnie biletów na powrót ale cholera rano jeszcze były 3 miejsca na tani bilet a teraz zostało tylko jedno miejsce a potrzebuje dwa dla L i Oliviera na powrót:// W Next obkupiłam Oliego superowo aż byłam w szoku że tyle znalazłam, więc na przyszły rok ma już pełną szafe na lato i z głowy
Wczoraj byłam z kolezankami na Paradzie w mieście na art festiwal (bardzo fajnie było) a potem imprezka. Dziś też fajnie z L dzień spędziłam do południa w łożku leniuchowanie i mieście na obiedzie potem małe zakupki.
To sie rospisałam....
barmanka79
Deus Dona Me Vi
a ja właśnie grzebałam w tym wielkim koszu na śmieci
we własnych śmieciach jakby nie było 
myśląc że mąż aktywował nową kartkę z hasłami jednorazowymi do robienia przelewów wywaliłam tą starą.. oczywiście wcześniej ją podarłam
chciałam zrobić przelew i doopa! panika w oczach, serce na ramieniu itp. Więc przytachałam worki do domu i grzebałam. Znalazłam.
Anineczka, będzie dobrze
tak ..wiem... dobrze mi mówić
Aurelia, hahaha, to się zdrowo uśmiałam przed snem
:-) widzę że pałasz "wielką" sympatią do kuuuleżanki 
A gdzie wy na basenie byliście? tu masz linka do tego aquaparku National Aquatic Centre

Anineczka, będzie dobrze

Aurelia, hahaha, to się zdrowo uśmiałam przed snem

A gdzie wy na basenie byliście? tu masz linka do tego aquaparku National Aquatic Centre
reklama
aureliamarcel
barmanka dziekowac za linka juz ogladalam, super
na pewno pojedziemy.
a kuuulezanka no coz, ja wiem ze fandzoli głupoty czasem, ale ogolnie jest ok, na pogaduchy o d.... maryny. zawsze jest zdania ze duzo przezyla i wie najlepiej
no coz.. ale ogolnie lubie ja, zabawna jest
a na basenie bylismy tu w athy ale jest tylko basen na 14o cm do 180, wiec jak maly zobaczyl tyle wody na raz to sie mojego trzymal i puscic nie chcial, ale po 15 min bylo ok i sie ladnie bawil
kto szuka ten znajdzie

a kuuulezanka no coz, ja wiem ze fandzoli głupoty czasem, ale ogolnie jest ok, na pogaduchy o d.... maryny. zawsze jest zdania ze duzo przezyla i wie najlepiej

kto szuka ten znajdzie

Ostatnia edycja: