reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej, wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:-) i chcialam porozmawiac z kims kto moze niedawno rodzil i moglby mi dac pare wskazowek:-). Z checia porozmawiam sie z innymi paniami ktore czekaja na malenstwo. Mam nadzieje ze trafilam w dobre miejsce a jesli nie to bede wdzieczna za pomoc w znalezieniu innego forum.:blink:

reklama
AsieńkaM-pewnie,że dobrze trafiłaś,ale są tu nie tylko panie ciężarne,ale już obecne mamusie,które chętnie Ci pomogą,pogadają...:)
No suprice-jestem jeszcze:))))

Hejka kobitki!
Mam juz kompa od wczoraj wieczor;-)smiga juz dobrze....nie zawiesza sie juz:-)

Bylismy dzis w Tramore...pogoda spoko,nawet dosc slonecznie bylo,tylko szkoda ze od czasu do czasu podwiewal wiaterek....
Szym sie wybiegal po plazy ale w drodze powrotnej nie zasnal.....
Jak zobaczyl wode to pial jak kogut:-Dchcial wbiec i pewnie sie kapac:-D

AsienkaM1986 ja tez jestem tu nowa, wanie urodziam, tzn 10 tygodni temu............ mam zamiar popytac dziewczyn o pieluchy ekologiczne, czy któras cos o tym wie, moze któras z dziewczyn uzywala juz takich????
Podobno sa swietne i tysiac razy zdrowsze od papierowo plastikowych, chemicznie wybielanych pampersow...... mozna zamowic je przez internet i do wyboru mamy pieluchy, np. wielorazowe z organicznej baweny lub org. bambusa, sa przesliczne, czy ktoras zna temat ???

Monidan-a jak,wiadomo,że Cię ciągnie;))A jaki modelik testujesz?
Pauletta-JESTEM:)))))Mam wylot o 23.25-a wyjeżdżamy za jakieś pół godzinki...I oczywiście skoro komp chodzi,to muszę skorzystać i zajrzeć jeszcze:))

Lubiczanka bezpiecznego lotu!!!
Marta zdrówka dla Szymcia
Stoo lat dla Igorka:)
Witam nowe mamuski:))
Anieczka żyjesz, ale tu cisza w sumie nie mialam duzo do nadrabiania:/
Ja po pracy, pojechalam do Burger Kinga hihi a co, potem do Smyths po aparat dla Olivier cieszy sie jak głupi lata i robi zdjecia po całym domu:) Jak wyskoczylismy z groszakami ze skarbonki to sie pan zdziwił hihi
Kolezanka feyzjerka podciela mi chlopaków ładnie wygladaja hi
Teraz relaksik
Moniad co masz za telefon?:)
Załaczam fotki mojego małego fotografa:)

Załączniki

• Zdjęcie045.jpg
    Zdjęcie045.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie036.jpg
    Zdjęcie036.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 31
Kamcia, co widze Oliviera to on starszy :-)

Ela83 ja miałam aparacik ale w Pl tutaj niestety sie nie znam, a jak tam wizyta u neurologa w Pl?

Mam I-phona :cool2:

reklama
uu szalenstwo gdzie kupilas i ile jesli mozna wiedziec, bo mi sie umowa za miesiac konczy i jak przedluze to myslalam o tym...?

Do góry