reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A my dzis mielismy leniwy dzien :-) Ale po to niedziele wlasnie sa :-)

monia ma jaj o2 :-) bosh ja znow po martini hihi mialo byc ja mam o2 :-)

reklama
Hej;-)
Witam nowe foremki:-)
A ja wpadlam z taki pytankiem: dziewczyny! orientujecie sie moze czy w irlandi mozna dostac mleko ryzowe???

I ja witam nowe foremki:-)
Moniadan ja mam w O2:-D;-).

cos chciala napisac i zapomnialam....
Wypilam piffko i jakos mi jeszcze w glowieszumi:sorry2::cool2:.

Marta zdrowka dla Szymka:tak:
Zgaga a kiedy Wy sie przeprowadzacie?

witam:(
nocka wogóle nieprzespana:/mały oddychac nie mogł:(((a żeby było weselej to i mnie dopadło:/ledwo gada a o przełykaniu nie wspomne,nos zawalony:/
mimo wszystko miłego dnia

Hejoooooo z rana :-) my od 6 na nogach mała coś ma problem z kupkami:zawstydzona/y: na szczęście nie na tyle by płakać po prostu tylko się pręży pierdzi i niezbyt często robi ale przez to za bardzo spać nie może tzn. noc ładnie przespała tylk onad ranem ją zaczęło męczyć:sorry2: teraz zasnęła w huśtawce możliwe że troszkę pośpi mam nadzieję;-) wczoraj napiłam sie herbatki dla mam karmiących bo tam koperek w składzie co by troszkę ulżyć memu dziecku i jak mi cycki wywaliło to myślałam że nie ogarniemy tego z Zuzą :szok: ale jak jednego opróżniła do się zakrztusiła i wszystkim chlustnęła :eek: i zrobiła sobie miejsce na drugiego cycocha :-D małż mi dzisiaj wrócił do sypialni ale chyba go z powrotem wyeksmituje :sorry2:
Marta brak mi słów normalnie kiedy sie w końcu te choróbska od Was odczepią:-:)-( tak mi przykro :zawstydzona/y: zdrówka dla Was kochani życzę :tak:

witam

u nas noc ok..nie liczac tego ze Al przyszedl do mnie i mowi mamo wszystko mnei swedzi... od 3 dni pojawia mu sie jakas wysypka i w kilku miejscach ma takie krostki jak po pokrzywie... ale gina i pojawiaja sie..no szok...

lalalaa..jak chmurki nie bedzie na niebie .. to w Poniedzialek lece do PL.. ale pisza ze od niedzieli ma pojawic sie wielka na Ie..wiec kurcze niech pojawia sie w takim miejscu aby lotnisko wDublinie funkcjonowalo..haha

Pauletta..nie pij tej herbatki dla karmiacych bo cycki Tobie eksploduja..haha.. wystarczy jej maly luk i tak pobudza laktacje ze szok a nie mowiacjuz o kubku... w ogole koper pobudza laktacje wiec chyba bezpieczniej wypic sama koperkowa...a nawet malej ja podaj z butelki...

Ostatnia edycja:
pauletta przez to ze szczepionka sie nie przyjeła to Szymek będzie ciągle chorował:/ a do tego alergicy łapią wszystkie infekcje:(((mam nadzieje ze jak pojedziemy do pl to tam lekarze mu pomogą bo tutaj nie mamy na co liczyc:/

musze jechac szefowi zwolnienie zawiźc:/wolałabym zeby ktoś mu je dostarczył bo mnie to udusi:/chociaż jak by mnie zobaczył to by zrozumiał:/

reklama
Didi no właśnie nie mogłam znaleźć herbatki koperkowej :-:)-:)-( próbowałam małej dać rumianek ale krzywi się tylko i nie chce pić:-( a ja właśnie cały kubek tej herbatki obaliłam:eek::sorry: a właśnie wiesz gdzie tu można kupić zamek do spodni bo P się zepsuł w dżinsach :sorry2:
Martuś też mam nadzieję że w PL coś Wam lekarze poradzą :tak: trzymam kciuki za happy end z tym wszystkim;-)

Do góry