reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta super ze mlody zadowolony....ja tez bym zbierala z podlogi...szkoda marnowac takich pysznosci:-D

A no wlasnie ale ze mnie gapa:zawstydzona/y:
Martynko my w Szymem tez zyczymy udanego jutrzejsze dnia:-)

Ja tez z mila checia juz byl poszla sie kapac ale m jeszcze nie ma:baffled:

Uciekam i ja...

Coś mnie te zakupy "zepsuły" Znowu mi pociekło z nosa..:baffled::-(.. Co jest do licha.. Ostatnio miałam tak jak Emilka w brzuszku się tworzyła...:sorry2: No ale tym razem to niemożliwe..
Dobrej nocki i żeby ta pogoda i jutro taka piękna była...Na plażę byśmy pojechali..
Jak dzisiaj jechałam to podziwiałam irlandzkie krajobrazy.. Przy takiej pogodzie tu jest przepięknie i aż chce się żyć :-)

Witam wieczorem!

Ja własnei pieke sernik, sałatki już są, jeszcze ptasie mleczko chce zrobic, a juz nie mam siły, najchetniej bym sie połozyła, ostatnio wieczorami szybko padam, no ale jutro imprezka więc tzeba sie zebrac i dokoczyc wszystko, teraz mam 10 minut przewy na forum :-)

Ewelacia, a teaz jakim autem, jeżdzicie?? czemu chcecie mniejsze?
My moze bedziemy miec avensis, juz nie moge sie doczekac, jak to ciezko bez auta, na raziue lodowke mam pełna, ale za pare dni, znow bede musiała dziewczyny ciągac po sklepach ;-)

Oki zmykam do kuchni, zeby sie sernik nie przypalił
CrazyGirl, to dziwne z tym nosem, mam nadzieje ze to takie chwilowe
Nite nite :-)

tadammm... jestem..jak narazie musze czekac do 20 - ego za kolejnym odcinkiem..Chirurgow..ale i tak jestem juz na bierzaco i zadowolona

MOniadan... zostaw kawalek serniczka dla mnie..haha.. chyba ze w srode bedzie tez :)

Pauletta,.. odpoczywaj bo te wysokie obroty kazdego dnia juz odbijaja sie na zdrowiu...

Witam poznym wieczorkiem!

Znalazlam troche czasu,zeby tu zajrzec. Po urodzinach Wiktorka cos mnie leb zaczal bolec, normalnie nie wyrabiam!Wzielam tabletke i dalej peka. Zaliczylam jeszcze zakupy, bo juz mialam pustki, a M znowu bedzie lecial na tamta wyspe do pracy we wtorek chyba, wiec musialam sobie zrobic zapas wszystkiego. Jak wrocilam, to M oczywiscie juz spal razem z Amanda, wiec spedzam wieczor samotnie. Posprzatalam, a nawet wymylam mopem podloge :-D Niezle jak na kogos z bolaca glowa. Ogladnelam jakis kretynski film w tv, bo o dziwo nic dzis ciekawego nie ma.

monia nie przemeczaj sie tak w tej kuchni!

Marta ladnie Ci w tych wloskach :-)

Ja juz chatke ogarnełam po imorezce:tak:i zaraz idę dołączyć do moich chłopców do łożeczka bo padam....Dziewczyny jeszcze raz dziękuje za przybycie,bylo nam bardzo,bardzo,bardzo miło:tak:
A za pochwały za torcik też dziękować,ja pierwszy raz robić takie ciacho :zawstydzona/y:

Marta b.do twarzy ci w tych włosach:tak:
Margeritta my również życzymy Wam udanego dnia jutro;-)

***Dobranoc***

Ostatnia edycja:
Ale ja wam zazdroszcze dziewczyny, ze mozecie sie tak spotykac i w ogole.... Ech... czemu my mieszkamy tak daleko:baffled:

reklama
Moniadan udanej imprezki urodzinowej zycze!:)
Teraz mamy Hayunai Trajet 7 osobowego:baffled:
Moj m sie napalil na niego jak szczerbaty na suchary-wsio z nim ok...tylko chodzi o to ze nam jest nie potrzebny taki duzy samochod:no:niby wtedy jak go kupowalismyn to z taka mysla ze do Polszy smigniemy,ale z biegiem czasu ajk widzi,my ile wytrzymuje Szym w samochodzie no to nam sie odechciewa podrozy samochodem ......
Znow teraz mamy dylemat...bo jak te wulkany znow rusza i samoloty nie beda latac wiec nam tylko samochod pozostaje....nawet nie chce myslec jak bedzie wygladala nasza podroz z mlodym do Polszy.....

Ostatnia edycja:
Do góry