reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.

A mi się forum podoba.To już 3 zmiana za mojej kadencji i co zmiana są głosy nie zadowolenia bo jak przysłowie mówi "Jeszcze się nie urodził taki co by wszystkim dogodził"

Paulettaa a nie możesz się normalnie zalogowac przez stronę BB?

Mnie nie było bo miałam gości na weekend :tak:
A teraz zabieram się za sprzątanko.Antek odstawiony do przedszkola :tak:

reklama
Paulettaa a nie możesz się normalnie zalogowac przez stronę BB?
No właśnie chodzi o to że nie mogę :dry: próbowałam i zonk bo ja nigdy wcześniej nie rejestrowałam się na BB tylko od początku logowałam sie przez facebooka:sorry2:dlatego póki nie naprawią tej opcji musze korzystać z zastępczego konta:sorry2::crazy:

Madbebe-nie popuszczaj:no::angry:normalnie też nie znoszę takiej hołoty:sorry2:Zero szacunku do cudzej własności...grrrrrrr.A podziękowania-do końca nie wiem o co kaman,ale drogą prób i błedów wszystko się wyjaśni:tak:
Marta-ja na Twoim miejscu wytłumaczyłabym gościowi,że wózek bez łożyska nie jest sprawny,więc chyba to jest w kwestii gwarancji-no chybaże załatwi i to:dry:
Sofik-i tak dzielna byłaś...ciągnie się i ciągnie u Was to choróbsko:-(
No a ja z newsem do Mam borykajacych się z pieluchami-w super value jest promocja na pampersy-w kartonach(rozm.3-102 szt-i są wszystkie rozmiary od 3 do 5 czy 5plus)za 9.50:szok::laugh2:Znowu robię zaopatrzenie-na szafie sztuk kartonów3:tak::-).I zakupiłam Danielkowi 6 słoiczków za 3e.z obiadkami:tak:

Ostatnia edycja:
Dobry w marcu:tak:
Pogoda u nas piękna,ale ja nadal czuję się podle:-(
Plecy zaczęły wreszcie odpuszczać,ale bardzo pomału,chyba się wystraszyły bo mówiłam P,że jak się dziś nie poprawi to do gp jedziemy.Nadal chodzę z pasem rozgrzewającym.Nos na szczęście wreszcie przestał boleć,swędzieć,strupek się zrobił i wreszcie się goi:tak:Ale tak silne przeziębienie mnie dopadło,że sił na nic nie mam:no:Chrypa,katar i straszenny ból głowy:wściekła/y:Muli mnie,niedobrze,karuzelę mam jakbym była porządnie skacowana,ale gorączki nie mam.To chyba przez ten zatkany nos:-(Ale na szczęście smak i węch już powróciły,trochę przytłumione,ale jednak:tak:
Niestety Radek też coś kasłać zaczyna i miał w nocy katar,aż chrapał,pewnie przeze mnie się rozchoruje:-(
Pauletta,czy jak Ty tam teraz(przejściowo) się zwiesz:happy:powodzenia na konsultacji,daj znać co tam?No i chyba już pora na Was,na rozpakunek:rofl2:
Dyta,to mówisz,że Dominiś już śmiga?!Brawo dla niego,jak się wykaraskam z tych choróbsk to chętnie zobaczę jak pomyka:tak:On jest taki kochany śmieszek:tak:Szkoda tylko,ze się na mleczko zbuntował,może faktycznie mleczko smakowe by mu posmakowało,nie wiem tylko czy tu są...Albo może dosyp mu do mleczka troszeczkę kaszki,żeby tylko smak poprawić:tak:

Ostatnia edycja:
dzień dobry:-) słoneczko za oknem i od razu człowiekowi lepiej:tak:
MartaF - może zastanów się nad zmianą wózka? bo jak co chwila będzie jakiś problem, to w końcu cię trafi:sorry2:
Sofik, Agusiek, Tichonek - zdrówka dla was i maluszków:tak:
Lubiczanka - a nie ma większych rozmiarów???
Pauletta - daj znać, co powiedzieli na konsultacji;-)
Madbebe - ja to od razu bym pobiegła, żeby mi to okno wyczyścili... a jeżeli chodzi o sąsiedztwo Irlandczyków, to owszem,może być... ale chyba bezdzietne...

a ja jeszcze tydzień i fruuuu do PL;-) tylko coś pogoda się psuje:szok: wichury jakieś... ehhh...

dzień dobry:-) słoneczko za oknem i od razu człowiekowi lepiej:tak:
MartaF - może zastanów się nad zmianą wózka? bo jak co chwila będzie jakiś problem, to w końcu cię trafi:sorry2:
Sofik, Agusiek, Tichonek - zdrówka dla was i maluszków:tak:
Lubiczanka - a nie ma większych rozmiarów???
Pauletta - daj znać, co powiedzieli na konsultacji;-)
Madbebe - ja to od razu bym pobiegła, żeby mi to okno wyczyścili... a jeżeli chodzi o sąsiedztwo Irlandczyków, to owszem,może być... ale chyba bezdzietne...

a ja jeszcze tydzień i fruuuu do PL;-) tylko coś pogoda się psuje:szok: wichury jakieś... ehhh...
Dopisałam potem w nawiasie,że właściwie wszystkie od 3 są-nie wiem tylko jak z mniejszymi
Pomału zaczyna mnie krew zalewać z tym nowym forum-jak wchodzę w historię,to nie mam nr.stron i zawsze muszę zaczynać od początku-np.wchodzę w mamy z irl-i otwiera mi zawsze gdzieś tam stronę z piątku:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
pauletta fancy-flames of love:tak:

sofik będe sie do niego dobijac dzisiaj i zobaczymy co powie:tak:

andzilulina szkoda mi teraz kasy na nowy

lubiczanka zapisałam ci kiedys główną strone BB gdzie widzisz wszystkie wątki,ja tak zawsze wchodze

właśnie dostałam list z CHB,lubiczanka ty też??

Ostatnia edycja:
pauletta fancy-flames of love:tak:

sofik będe sie do niego dobijac dzisiaj i zobaczymy co powie:tak:

andzilulina szkoda mi teraz kasy na nowy

lubiczanka zapisałam ci kiedys główną strone BB gdzie widzisz wszystkie wątki,ja tak zawsze wchodze

Tylko to było na laptopie...a na tym chłamie nie ma w ogóle w historii nr.stron,które odwiedzałam-są tylko nazwy wątków...ależ mnie trafia

reklama
Hello
U nas tez jakos wiosennie ale wiem, ze za 10 min. moge zobaczyc padajacy grad. Ale i tak sie dzisiaj na spacerek wybieramy:-)
Wczoraj mialam bardzo mily dzien, bo fajni goscie nas odwiedzili;-) Ale pod wieczor, to bylam taka padnieta, ze tylko Was nadrobilam, obejrzalam film do konca i poszlam w kimono:-)

Co do piosenki z pokazow mody, to mi sie kojarzy tylko ta:
[video=youtube;1FE_dxZi9pE]http://www.youtube.com/watch?v=1FE_dxZi9pE[/video]

Cos jeszcze chcialam ale nie pamietam, co. Moze mi sie pozniej przypomni...
Teraz uciekam suszyc zaczes:-)
Do zobaczenia pozniej

Do góry