reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

donosze, ze zyje, tylko ta cholerna wiosna, a raczej jej brak.. :p pracy jak zwykle duzo, dziecko denerwuje, fryzjer wczoraj nie pomogl, moze farbowanie cos zmieni? ;D ide we wtorek, zobaczymy, co wyjdzie.

mlody robi sam pare krokow, ale potem siada na dupsko i raczkuje. moze za rok sie namysli :p poza tym chyba nieco za wczesnie jest na etapie 'nie'. na nic sie nie zgadza, przeciw wszystkiem protestuje, a 'nie' mowi doskonale. ugh.. meczace to bywa.

ja stukam caly czas, tymczasem wyszloby sie gdzies.. niby slonko, a zima nadal. mrozy i takie tam.. kiedy to sie skonczy?!

i nawet wyjechac nie ma kiedy! w tym tyg. za to znow ojciec malego bedzie, chociaz tyle :)

adusia, nie dziwie ci sie, ze chcesz wracac. ja tez chce!

co do klimatu tak jak anineczka uwazam, ze moze tytus wlace tego nie odczuje. mlody czuje sie na wyspie lepiej,niz w polsce, a zreszta oboje negatywnych roznic nie zauwazamy.

marianeczka, jak maly w ogole? te goraczke wyleczcie lepiej w polsce..

no, biore sie do pracy. na razie :)

reklama
dziewczyny, mam pytanko. pewnie w waszych miejscowosciach sa jacys polacy i byloby zainteresowanie 'polskim expressem'. gazeta jest darnowa, robiona przez polakow i o polskich sprawach. tyle, ze w dublinie. moze macie mozliwosc, albo znacie kogos, kto czasem w stolicy bywa i moglby podrzucac pare egzemplarzy do waszych miast? po ludzku mowiac zajaby sie dystrybucja.

jesli chcialybyscie dotrzec do poslkiej informacji w ten sposob dajcie mi znac, skontaktuje was z redaktor naczelna.

WITAJCIE MOJE DROGIE PANIE!BARDZO DAWNO TU NIE ZAGLĄDAŁM I NIE WIEM ZABARDZO CO U WAS I O CZYM TAK SOBIE PISZECIE....U NAS TROSZKE ZMIAN NASTĄPIŁO,ALE O TYM NARAZIE SZA ;)
NAPEWNO NAPISZĘ PÓZNIEJ...... :)

ADUSIA DZIEKI ZA WIEŚCI,JA NA ANG.JESZCZE NIE BYŁAM,BO PANNE MAM CHORĄ I SIEDZIMY OBIE W DOMU,A POZATYM NIC. TU TEŻ MAMY ZIMNE DNI.PATRYK TEŻ BYŁ BARDZO ZIMNY I CHYBA DLATEGO JESTEŚMY ZDECZKA ZAZIEBIONE.A WOGÓLE JAK PRZYJEDZIESZ TO ZADZWOŃ KONIECZNIE,MUSIMY POGAWĘDZIĆ,JAK CI COŚ POWIEM TO PADNIESZ.....ŻYCZE SZCZĘŚLIWEGO POWROTU DO NAS CAŁUSKI PA :laugh:

WITAJCIE!!!
Weronisia! Ciesze sie,że sie wreszcie odezwałaś!
Juz za tydzień bedziemy znowu w Irlandii. Ale sie ciesze!
Pozdrawiam gorąco!
Pędze kąpać Paule.
Napisze jutro.

konkurencja rosnie ;) witam nowe mamy :)

kobitki, w polsce wiosna idzie!! przebisniegi wylazly!

mam takie urwanie glowy w robocie, jak juz dawno mi sie nie trafilo :p pare dni temu siedzialam caly dzien w domu, a dziecko widzialam przez godzine w sumie. cholera, inaczej bym sie nie wyrobila ze wszystkim. mam powoli naprawde dosc, a z drugiej storny jak pomysle, ze to jeszcze tylko kilka miesiecy to od razu cieplej sie robi na sercu :)

Witajcie Mamusie :)
Mam nadzieje ze przyjmiecie nas czyli eweline z córeczka Jagódka do swojego grona-
Dwa tygodnie temu dojechałysmy do meza/taty,
Bardzo sie cieszymy ze jestesmy razem bo najwazniejsze to rodzina w komplecie,
no i cieszymy z odkrycia tego forum, zawsze to razniej na obczyznie.
Pozdrawiamy serdecznie

naja pisałas o gazecie "Polski Express" powiedz gdzie w stolicy mozna ja dostac??
Ja ostatnio trafiłam na polska gazete pod tym samym tytułem, napisane było ze jest to pierwszy polski tygodnik w Irlandii, cena 1,99 eu

Witam nowe mamusie ;)
Naja moze w koncu wiosna?
Musi byc bo jak przyjade to chce ciepelko ;D
Moja sukienka slubna tego wymaga ::)
dzis Dzien Zakila i dlatego wracajac z pracy nazrywalam troszke tych kwiatkow coby w domku milej sie zrobilo :laugh:
Naja a co potem? Chodzi mi co po urlopie w Irlandii? Wracasz do Polski czy zostajesz tutaj?

adusia jak tam u rodzinki? Paulinka zdrowa?

No i co tam u flipi? Kurcze, troche sie martwie :( FLIPI odezwij sie!!!!
Jak tam brzunio? No i maly Filip?

reklama
WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE I ICH POCIECHY :-* JESTEM TU NOWA,ALE MYŚLĘ ZE PO JAKIMS CZASIE ZAKLIMATYZUJE SIE I PRZYJMNIECIE MNIE DO SWEGO GRONA!!! :-[ W CZERWCU PRZYLATUJE RAZEM Z DZIECMI DO IRLANDII,DOKŁADNIE MULLAGH(WIOCHA) MOJE DZIECIACZKI SA NIECO STARSZE CÓRCIA 7LATEK,SYN 11. BARDZO SIE BOJE TEJ ZMIANY!! NIEWIEM CZY DZIECI PORADZĄ SOBIE W SZKOLE ITP.CO WY O TYM MYŚLICIE???? SERDECZNIE POZDRAWIAM ANITA

Do góry