reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczynki :-) nareszcie chwilka spokoju uff zakupy porobione kurczaczek pichci się w piekarrniku dziecię me hmmm wydaje mi się że śpi więc sobie zasiadłam na kanapie :tak:i wcinam kawałek pizzy mniam taka jakaś ochota mnie naszła musiałam zjeść:-) teraz chwilka relaksu przy rozmowach w toku :tak:

reklama
no obiad gotowy :-)głowa cos boli od ranca:-(dziewczyny z knoknacary jest na tym osiedlu szkoła podstawowa i gimnazjum czy trzeba dzieci gdzies wozic??:-(

Na Knocknacarze jest nowiutka szkola podstawowa ktora dziala od wrzesnia i chyba 2 gimnazja na gorce jak sie w strone Salthill za swiatlami jedzie wiec nie jest chyba tak zle a dzielnica spokojna:-) Julia czyzbys planowala przeprowadzke???;-)

A teraz witam sie kochane
U mnie poprane, ugotowane, czesciowo zjedzone, dziecie spi od godz a ja w koncu moglam zasiasc do was i posledzic co u was dzis ciekawego sie dzieje:-p
Chyba prawda to ze przed swietami zrobilo sie tu cichutko no coz przygotowania do swiat niezle pochlaniaja czas:cool2:
Misia nie ma to jak samotne czyt. bez dziecka zakupki lub chociaz szperanie na polkach. Bez placzu, mama daj czy mama oc:eek: Ja mialam taki dzien wlasnie wczoraj i przyznam ze fajnie jest tak odpoczac od obowiazkow domowych fiz i psych. Szkoda ze tak zadko sie to zadaza:crazy:.
Teraz kawke sobie wypije zjem moje ciasto w towarzystwie mamy i czekam na pobudke mlodego.

Dziewczyny moze uda sie nam umowic na jakos kawke kolo czwartku lub piatku bo weekend to pewnie bardziej rodzinnie spedzacie? Choc sa wyjatki takie jak ja:-( Jak cos to piszcie kiedy i o ktorej wam pasuje moze uda sie jakos spotkac
Zycze milego popoludnia
Hej sasiadki moje drogie a co z wami bo jakos was tu ostatnio brakuje...

Hello.
No rzeczywiście tu wieje pustkami. Ja jestem nie do życia i stąd mało co się udzielam. Dorwała mnie grypa myślę że to nie świńska bo objawy jakie mi się pojawiły wczoraj były dziwne i ta gorączka która utrzymywała się do rana masakra już normalnie żegnałam się z mężem. Co za cholerstwo że mnie upolowało ale chociaż agatką mój J się zajmuje więc można tak powiedzieć że cierpie i labuje a ta zła str medalu że nie mogę mojego szkrabińka pocałować bo się boję bo coś mi też pokasłuje.
Więc dziewczęta na razie lista świątecznych zakupów leży wszystko sie przełożyło na następny tydz.

frog4 masz racje planujemy w styczniu sie przeprowadzic do galway na knoknacare:-)wiec dlatego pytam ,ciezko mi z tej mojej małej wsi teraz do maista galway !!!juz kiedys mieszkalismuy w galway na doughiska to nas okradli w biały dzień!!!!:szok:

Marta ja karmilam butla i tez co 2godziny w nocy:tak:

padam z nóg:-(moje dziecię ma spanie w nosie:wściekła/y:od 6 rano spał pół godziny:-:)confused2:
lubiczanka dostałaś fotki na maila??wysłałam wczoraj:tak:

byłam znowu w socjalu zapytać baby jak mam umeblować chate skoro ani ona ani bank nie chcą nm dac kasy:eek::confused2:i wziełam formularz,wypełniłam,dołączyłam list z banku i czekam:confused2::sorry:
A mowilam Ci ze Szymony sa nie dobre:-D:-D:-D
Moj nw dzien spal po 5minut,jak spal pol godziny to bylam Happy.....

Szyma w\yastawilam na dwor bo przeciez od spboty w domu siedzi i juz wariuje.......spi od pol godzinki ale zaraz go musze wprowadzic bo sie ciemno robi i pomysli ze to juz noc:eek::sorry:

Myslalam ze bede miala wiecej do czytania ......

Misia ja z moim chodzilam na zakupy i wcale sie nie darl,kiedys jak wybylam z domu po 10 to wrocilam po 16 i maly caly czas w wozku..........
Moze Al sie przyzwyczain do wozka?

Robila ktoras kotlety ryzowe???/
Mam zamiar dzis zrobic ale nigdy nie robilam i nie jadlam i nie wiem czy dobre:eek:

I ja wpadam na chwile.Dopiero usiadlam na dupencje.Jak sie rospedzilam tak chalupe wysprztalam,bitki zaczelam robic do tego moje dziecie zaczelo na obiad rzadac kluski (ma na mysli pierogi leniwe) nowiec dawaj robic pierogi, a za chwile mnienaszlo na faworki i dawaj faworki.Ale sie kurna felek rozpedzilam.Jeszcze kluski kladzione do bitek zrobilam hih
No i do tego pralam posciel,4 zmiany.Uwaga!Dzien sie jeszcze nie skonczyl.
Jak mam taki rozped to korzystam bo nie wiadomo kiedy znow przyjdzie ihi
Tichonek papugo jedna!Co jutro msz na obiad?
Bo ja pizze hahahah

Ostatnia edycja:
reklama
ja wróciłam z zakupów,nienałaziłam sie bo głupia zapomniałam wziąźć wkładke zeby zamocować fotelik do wózka i musiałam nosić małego:wściekła/y: w dodatku te starsze sie wogóle ie słuchały:wściekła/y:i prawie nic nie kupiłam a wróciłam padnięta:-(

ewelcia chyba zmienie małemu imie:confused2:nie no żartuje;-)zasnął jak tylko wsadziłam go do fotelika:tak:i śpi do tej pory:-)

Do góry