reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marciaaa Szymonek jest mniamniuśny :rolleyes2: mozesz tych fotek nawrzucać więcej jak tylko dojdziesz do siebie- sie tak napatrze....;-) Tymczasem
lubiczanka jak znajdziesz chwilkę to na twojego syncia tez chce popatrzec:tak:
Bo jak się tak napatrze...;-)

reklama
MartaF dzidzia przesliczna:)) jeszczeraz gratulacje :))
Lubiczanka i dla Ciebie kochana szczere gratulacje :))

A u mnie dzis byla na kawusii mam z watku mam ennis ... Wszystko bylo ok :)) A niedawno wchodze i ogladam a tu wody jej odeszly i do szpitala pojechala :)) Kurcze chyba jakos dziwnie dzialam na ludzii :))

Dobranoc :))

Ostatnia edycja:
witam sie szybciutko i jem śniadanko póki Szymonek śpi bo dał mi w kość do 1 w nocy az pielęgniarka go zabrała i spi do tej pory,nie chce jeść,nawet mu butle dawali,chyba go brzuszek boli

Margaritta a nie masz konta na nk?? bo tam wrzuciłam kilka fotek:tak:

śliczniutki

wiem wiem....:tak:
chyba dziś będę rodzić o mam skurcze już co 10-8 min:-D
boli jak cholera... ale chodzę , i chodzę.... jak do rana będzie to samo to jadę.....:tak:
trzymam kciuki kochana, daj znać:-)

wiem wiem....:tak:
chyba dziś będę rodzić o mam skurcze już co 10-8 min:-D
boli jak cholera... ale chodzę , i chodzę.... jak do rana będzie to samo to jadę.....:tak:
3mam kciuki

Witam
A my chyba pojedziemy dzisiaj po paszport:tak:, mamy jeszcze czas, ale ja chcę mieć wszystko załatwione, żeby się nie stresować. Pogoda zapowiada się w miarę znośna, więc trzeba korzystać

¯¯\
.---.---------------------/.../_.~¯¯\
\...'.---------------/''\,,/.../.-~___/
`\....\-------------\...|....|/...~~__
--\....\-------------|..|....|..'--~~~ \
---\....\------------|..|....'._______/
.--.'\....\-----------\......`....../
\...`.\....\----------\.........../
-'\....\.....\---------`\.........(
---\...\.....\----------->..,--,,--,
----\...`.....\---------/:: /::::\:::\
-----\....,....\-------/___|'(●) (●)\,__
--.-.-\....;....\-----/`...^---./--'...../
---\...`;........|--- |....;............./
---`\...\........|--- `....\--....,___/
-----\....`......|----- `.___...._--''
------\....:...../-----------|:`:|`
----.-.\......../------------|:::|
----\..;......./-------------|:::|
-----\.........|-------------|:::|
-------\........\------------|:::|
---------\.........\---------|:::|
----------\_____ - '\~~~~'..'|
-----------/____;'`'`'.-\.......|
---------<____(.......).......|
-----------\___\....../......../
-------------/``------'~___.-'
------------ '/\___/^/__/
------------/:::::/'--/:::/'
------------\::::\----\::\
-------------'\:::\----\::\
---------------\:::\----\::\
----------------\:::\----\::\ ,,______
-----------------\:::\ __\::\~______)>
------------------\:::\___________)>
--------------___\:::\~_________)>
-----------<(_______._______)>
...POZDRAWIAM... pędzę dalej...............KAMCIA powodzenia:O)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny widzę że już z rana nie próżnujecie. Witaj Martusia miło Cię widzieć biduleńko, wiesz myślałam że jak się ma kolejne dziecko to łatwiej jest ze wszystkim i z karmieniem a tu czytam i widzę jak historia lubi się powtarzać. Po urodzeniu Agatki miałam straszny problem z przystawieniem jej do piersi nie umiała ssać do tego jako jedyna z wszystkich urodzonych dzieci na sali strasznie płakała przeżyłam horror jako młoda niedoświadczona mama. A najgorsze było to że potraktowała mnie taka jedna polka pielęgniarka wręcz okropnie zarzuciła mi że powinnam wczesniej profilować sobie piersi by teraz dziecko moje zaczęło ładnie ssać poprostu mnie olała. Wielkie podziękowania dla irlandzkich pielęgniarek miały cierpliwość i naprawde przez te 2 noce były wytrwałe. Myśle że przy drugim dzieciaczku będzie inaczej. Teraz wyczekujemy z mężem u naszej kruszynki jakiegoś ząbka ponoć im później są tym lepiej jak narazie nie śpieszy się ona z ani jednym. A Wasze dzieci kiedy zaczęły ząbkować jak to przeszłyście też były niepszespane noce???:-):-):-)
Ps: nie ma to jak kawusia z rana :-D

Ciao Dziewczynki!

Musze cos napisac, zeby zobaczyc nowa date na suwaczku:-) Ali dzis skonczyl 5 miechow! Jak ten czas leci!:-)

Pogoda okropna!! Nad ranem niebo mialo taki dziwny kolor, ze myslalam ze nas ufole najechali i nad nami wisi jakis statek kosmiczny:-D Armagedon normalnie!

Nocke mielismy srednia. Ali kiepsko spal:-(

Ka'mcia- trzymam kciuki! Daj czadu:-)

Ide ogladac dalszy ciag Dzien Dobry TVN- to moj ulubiony program na dobry poczatek dnia:-)

Witam!!!
łoj jakie zimno na dworzu...masakra!!!

Misia wszystkiego naj dla Alexa z okazji skonczenia 5miesiecy......czas pedzi jak szalony....moj gad juz 9 skonczyl:szok::szok::szok:.

Kamcia moze akcja sie rozwinie i urodzisz jeszcze dzis.....zycze Ci tego z calego serca zebys sie juz nie meczyla!!

reklama
Witam ciotki.
U nas pogoda tez super,ciemno w domu,wszystkie swiatla sie pala heh
Marta Szymus jest sliczniusi.Co do bolu,nie krepuj sie i pros o srodki przeciwbolowe.Ja co prawda bardzo sie bronilam,ale potem zalowalam bo i tak piersia nie karmiolam wiec mogli mnie faszerowac a ja udwalam bohaterke.Ja malym zajmowalam sie tez sama ale dopiero od drugiej doby po porodzie,bo nie bylam w stanie wstac,bo ja maialam epidural ale potem dostalam normalna narkoze podczas cc,a wstac po 3 dawkach epiduralu i narkozie nie lada sztuka hehe.Ale jak juz wstalam ganialam jak najwiecej co by mi sie zrosty nie porobily ale niestety nic to nie dalo.Mam zrosty i straszniemi dokuczaja,dzwigac nie moge,jak zmarzne tez bola..Ech ciezkie zycie kobity ale jak sie patrzy na skarbenki to sie zapomina.

Do góry