reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczynki
Troche was nadrabialam ale wreszcie moge popisac...

Melduje sie dzisiaj troszke spozniona...
Dopiero z godzinke temu wrocilismy z Dublina. Wniosek o paszport zlozony, zakupy zrobione, podroz zapowiadala sie ciezko ale bylo calkiem przyzwoicie... Jak wyjezdzalismy z domu, to tak lalo i takie kaluze byly na drodze, ze nasza popierdolka (w sensie autko) sunela przez nie jak amfibia dodatkowo targana wiatrem:szok::-D:-D Strasznie sie balam, ze sie spoznimy (nie mowiac juz o tym czy bezpiecznie dojedziemy) ale w rezultacie bylismy sporo przed czasem

Co do spotkanka, to wyczytalam, ze stanelo na tej 16.:confused2: Jesli tak, to bedziemy z Ada tylko poprosze o jakis adresik:-)

Misia, jesli okazaloby sie, ze Al jednak wstanie szybciej, to mam nadzieje Ciebie rowniez na spotkanku zobaczyc:tak: Nawet moge Cie zgarnac po trasie...:tak:

Sofik, zauwazylam juz wczoraj ale zapomnialam napisac przy ostatnim poscie...
GRATULUJE DRUGIEGO ZABKA FILIPKOWI:-):-):-):-)

Sylcia, gdzies Ty byla, jak Cie nie bylo:-D:-D Czemu tak rzadko sie u nas pojawiasz???

Noooo!!!
To na razie tyle. Pozniej jeszcze sie odezwe...

Aaaaa!!! Zapomnialabym!!!! Bardzo dziekuje za wziecie mnie pod uwage przy planowaniu spotkania :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
to co jutro o 16?
Misia moze spoznij sie troche chociaz na godzinke wpadnij moge po ciebie przyjechac zadzwonisz ze maly wstal zobaczysz sama o ktorej.
Didi bedzie ze mna:)
milego wieczorku

OK
Jutro spotkanie o 16 u Moniki Agusik Frog Didi Ja Larcia Mama Ady Didi i możliwe że MArtuska beda wiec fajne ekipa bedzie do zobaczenia jutro:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I tu sie z Larcia zgodze:-) Gdybym ja chciala Alowi odmowic jego spania to by byl horror..hehe....ryczalby tak, ze bym szybciej wracala do domu niz z niego wychodzilam:-D On po prostu musi spac, bo niewyspany Al to histeryczny Al.
Gdyby sie okazalo, ze jutro jakos dziwnym trafem nie bedzie tyle spal no to jasne, ze dam znac. Bardzo bym chciala sie z Wami spotkac tymbardziej, ze jutro Ali konczy 5 miesiecy wiec jest co swietowac:tak:;-) Pozyjemy zobaczymy...na goraco bede cos wiedziec;-)

kamcia dzieki za call :-) Przynajmniej mnie obudzilas, a ja tylko mialam sekunde polezec, zebrac mysli, oczywiscie usnelam i maz juz na mnie psioczyl z dolu, wiec dobrze sie stalo.
Mam nadzieje, ze spotkanie dojdzie do skutku. Zapowiada sie super. Oby tylko moj maz wrocil na czas do domu, a obiecal, ze jutro skonczy wczesniej!Bo inaczej to nie mialabym auta. Ale jestem dobrej mysli!

misia dzieciaczki z reguly spia o tych samych h, ale nigdy nic nie wiadomo. Moze jakims cudem rozpocznie swoj dzien duzo wczesniej lub duzo pozniej, wtedy moze Ci sie cos poprzestawiac. W kazdym razie moze i Tobie uda sie dotrzec na spotkanie, jeszcze Cie nie poznalam!Aha i jeszcze martuski(kiedys widzialam w autobusie, ale nie wiedzialam, ze ona to ona) i agusik nie widzialam.

monia duzo osob sie jutro zapowiada, mam nadzieje, ze masz duzy salon :-)

Jutro mam troche roboty, obiecalam mezowi kluski slaskie(te z dziurka) do obiadu, sama mam ochote!Ale robic sie nie chce!

hej dziewczynki
wielkie dzięki za gratulacje:-)

wszyscy z rodzinki nie mogli sie doczekać fotek więc mój K podrzucił mi laptopa bo i tak spac nie moge bo z jakimiś czubami leże ze sie drą jakby nie mogli rozmawiać ciszej:crazy:

Szymonek mnie wymęczył ale jego włoski,oczka,buźka wszysko wynagrodziło,waży 3750g,tyle co ważył mój K i tez urodził sie w niedziele:-D
jest dalej uparty bo ma w nosie cyca i musze go brać podstępem,bo ukochał sobie smoka i trzyma go 2 rączkami:confused2:więc szybko mu zabieram i wciskam cyca i ciąga ale musze sie oczywiście namęczyć:sorry:
rana boli jak tylko leki przestają działać bo dziwnie tutaj ze po cc sama musze sie małym zajmowac:confused2:
ale sie rozisałam:-)brakowało mi was:-)

a dzisiaj wywołali koleżance poród w 38 tygodniu bo miała duże ciśnienie i sie okazało ze way tylko 2kg i leży w inkubatorze:-(tutejsi lekarze to czasami mi sie wydaje ze nie wiedzą co robią:no:

reklama
Marta to Ty mialas cc???
Czyzbym nie doczytala:sorry:

Ja tez mialam cc i tez sama musialam sie zajmowac malym,w niedziele urodzilam ale moj byl u mnie caly poniedzialek i mi pomagal.

Jak ja urodzilam i Szymon plakal a ja go dostawialam do cyca a cyce puste...wisial na mnie non-stop.
Nie najadal sie bo i czym?? darl sie jak opetany a polozne nie daly mi mleka bo powiedzialy ze wpisane mam w karte "karmienie piersia":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak dalam malemu smoka to tak mnie opierdzielily jak psa.
Po kryjomu mleko bralam i karmilam.....
M tez podkradal i jakos dalismy rade.....czeste dostawianie do piersi u mnie nie zdalo egzaminu:-(

Twoj Szymon jest cuuudny.....

Do góry