reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ano,właśnie zmieniłam nicka bo tych Agusik,Agusiek,Aguś jest od groma i więcej:shocked2:Teraz jestem sobie Tichonek:-DTo tak trochę od nazwiska:tak:Nasz znajomy często do mnie i męża mówił:Tichonie,więc tak mi wpadło do łebka i o!
A ja dziś spotkałam się z karolinąnicolą na kawce u mnie.Było bardzo miło,a Agatkę ma prześliczną,przesłodką :tak:Jeszcze raz dziękuję!
Teraz to już w ogóle mam szmergla na dzieciaczka:-(

Witam Dziewczynki:-D
Wreszcie się wyrwałam...Przepraszam za zaniedbanie z mojej strony-mam nadzieję,że wybaczycie.Niestety puki co nie mogę obiecać poprawy:-(Ale będę się starać...Co u mnie...J dziś wrócił do pracy,więc musiałam odwiezć dzieciątka do szkoły i przedszkola-nie było łatwo siedzieć:-p:no:...Wczoraj była pseudo położna-z Maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku:tak::-)Całe szczęście w niedzielę przyleciała moja Mamusia i jakoś udaje mi się podołać,ale wierzcie mi-lekko nie jest...A teraz kiedy Danielek poszedł w kimonko starsza dwójeczka domaga się uwagi-więc przykro mi ale uciekam...Mam nadzieję,że dziś jeszcze zajrzę:laugh2:.Miłego popołudnia drogie Panie...I do potem(oby\)

lubiczanko:
Śliczny masz nowy suwaczek:tak:Teraz jak znajdziesz chwilę to proszę nas tu uraczyć fotkami Danielka:-DPrzy suwaczku jest jedna,ale maleńka i nie widać dokładnie.Poprosimy duże i dużo zdjątek naszego milusińskiego:laugh2:

a moje maleństwo sobie śpi od 14:-)tylko niedawno wstał na jedzonko:tak:
próbowałam zasnąć bo jestem zmęczona ale znowu bydła nalazło i mnie obudzili:crazy: ja chce do domu:wściekła/y::-(

Marta\Jeszcze chwilka i bedziesz w domu.Lubicznka dolaczam sie do prosby w sprawie zdjec , bo danielka nie wiele widac na tym zjeciu a chcemy go zobaczyc..

Ach znalazłam wreszcie chwile, mój urwisek wciąż psoci ale nie męczy mnie tylko mężulka. Agusiek dziękuje za kawkę miło było Cię poznać; jak mówiłam teraz widzę Cię umnie.
Dziewczyny Agusik Raduś jest SUPER. Jak trochę odchowam sobie Agatkę to popracuje nad takim słoneczkiem :-) Achhhhhhhhh zanim to nastanie to minie troche:sorry:
Tichonku teraz to nawzajem będziemy szmerglować. A gdzie koleżanki się podziały??? Ach te maniaczki Tv phiiii:-D:-D:-D:-D

No coz...Przez ta pogode Tv mi wcielo...:wściekła/y: U nas nawet burza jest!!:szok: Mam nadzieje, ze Alika mi nie obudzi!

No nic..spijam wino i do wyra! Dziewczynki jak tam spotkanko??? Udalo sie??

reklama
Witam kochane
Spotkanie super udane, dzieci sie nawet ładnie bawiły my sobie pogadałysmy pysznej kawki i likierku napiły:) No i obecnosc wiekszosci mamus sprawdzona:)
Teraz seriale i relaks Olivier juz spi:)
Miłego wieczorku

Do góry