reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ano,właśnie zmieniłam nicka bo tych Agusik,Agusiek,Aguś jest od groma i więcejTeraz jestem sobie TichonekTo tak trochę od nazwiskaNasz znajomy często do mnie i męża mówił:Tichonie,więc tak mi wpadło do łebka i o!
A ja dziś spotkałam się z karolinąnicolą na kawce u mnie.Było bardzo miło,a Agatkę ma prześliczną,przesłodką Jeszcze raz dziękuję!
Teraz to już w ogóle mam szmergla na dzieciaczka:-(
A ja dziś spotkałam się z karolinąnicolą na kawce u mnie.Było bardzo miło,a Agatkę ma prześliczną,przesłodką Jeszcze raz dziękuję!
Teraz to już w ogóle mam szmergla na dzieciaczka:-(
lubiczanka
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki
Wreszcie się wyrwałam...Przepraszam za zaniedbanie z mojej strony-mam nadzieję,że wybaczycie.Niestety puki co nie mogę obiecać poprawy:-(Ale będę się starać...Co u mnie...J dziś wrócił do pracy,więc musiałam odwiezć dzieciątka do szkoły i przedszkola-nie było łatwo siedzieć...Wczoraj była pseudo położna-z Maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku:-)Całe szczęście w niedzielę przyleciała moja Mamusia i jakoś udaje mi się podołać,ale wierzcie mi-lekko nie jest...A teraz kiedy Danielek poszedł w kimonko starsza dwójeczka domaga się uwagi-więc przykro mi ale uciekam...Mam nadzieję,że dziś jeszcze zajrzę.Miłego popołudnia drogie Panie...I do potem(oby\)
Wreszcie się wyrwałam...Przepraszam za zaniedbanie z mojej strony-mam nadzieję,że wybaczycie.Niestety puki co nie mogę obiecać poprawy:-(Ale będę się starać...Co u mnie...J dziś wrócił do pracy,więc musiałam odwiezć dzieciątka do szkoły i przedszkola-nie było łatwo siedzieć...Wczoraj była pseudo położna-z Maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku:-)Całe szczęście w niedzielę przyleciała moja Mamusia i jakoś udaje mi się podołać,ale wierzcie mi-lekko nie jest...A teraz kiedy Danielek poszedł w kimonko starsza dwójeczka domaga się uwagi-więc przykro mi ale uciekam...Mam nadzieję,że dziś jeszcze zajrzę.Miłego popołudnia drogie Panie...I do potem(oby\)
Tichonek
Tichonek
Halo!Zaraz mi echo zacznie odpowiadać!!Gdzie Was wszystkie powywiewało?Mnie zaraz na "Na Wspólnej"wywieje i na "Miłość",rzecz jasnaAle tu to się cisza zrobiła,że szok
karolinanicola5
karolina
Ach znalazłam wreszcie chwile, mój urwisek wciąż psoci ale nie męczy mnie tylko mężulka. Agusiek dziękuje za kawkę miło było Cię poznać; jak mówiłam teraz widzę Cię umnie.
Dziewczyny Agusik Raduś jest SUPER. Jak trochę odchowam sobie Agatkę to popracuje nad takim słoneczkiem :-) Achhhhhhhhh zanim to nastanie to minie troche
Tichonku teraz to nawzajem będziemy szmerglować. A gdzie koleżanki się podziały??? Ach te maniaczki Tv phiiii
Dziewczyny Agusik Raduś jest SUPER. Jak trochę odchowam sobie Agatkę to popracuje nad takim słoneczkiem :-) Achhhhhhhhh zanim to nastanie to minie troche
Tichonku teraz to nawzajem będziemy szmerglować. A gdzie koleżanki się podziały??? Ach te maniaczki Tv phiiii
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
No coz...Przez ta pogode Tv mi wcielo... U nas nawet burza jest!! Mam nadzieje, ze Alika mi nie obudzi!
No nic..spijam wino i do wyra! Dziewczynki jak tam spotkanko??? Udalo sie??
No nic..spijam wino i do wyra! Dziewczynki jak tam spotkanko??? Udalo sie??
reklama
Witam kochane
Spotkanie super udane, dzieci sie nawet ładnie bawiły my sobie pogadałysmy pysznej kawki i likierku napiły No i obecnosc wiekszosci mamus sprawdzona
Teraz seriale i relaks Olivier juz spi
Miłego wieczorku
Spotkanie super udane, dzieci sie nawet ładnie bawiły my sobie pogadałysmy pysznej kawki i likierku napiły No i obecnosc wiekszosci mamus sprawdzona
Teraz seriale i relaks Olivier juz spi
Miłego wieczorku