reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanka zostało młodej trochę strupków jeszcze, no ale już jesteśmy po. Na przyszły tydzień umowilam sie na zdjęcia, w końcu. Przeciągnęło się to o calutki miesiąc. No i też muszę umówić Zuzie do dentysty bo też wizyta była odwołana przez ospę. Brzuszek ma się dobrze, samopoczucie różne, zależy jaki mam dzień i też jaki humor ma młoda. Trochę zwolniłam tempo i jest ok.
Wszystkiego najlepszego dla Twojego czterolatka. Buziaki.

Hello
Też dawno nic nie pisałam:/ Lubiczanko ja z chęcią bym przyjechała ale pracuję weekend:( Udanej imprezy!!
Co do opieki prenatalnej to zawsze lepiej pójść prywatnie na USG i mieć pewność że wszystko jest ok z płodem.
No to się rospisałam hehe
Uciekam dobranoc

Witaski :)
Więc jestem już po wizycie u kardiologa i wszystko jest oki :-) teraz 2 grudnia czekam na skan :) Jednak w miedzy czasie pofatyguję sie do prywatnego "gienia"
Pozdrowionka :-)

Witam:)K
Kamcia-faktycznie poszalałaś;))))))))
Wiola-bardzo dobrze-nigdy za duzo troski o siebie i maluszka;)))))
AsieńkoM-byle ku lepszemu...a hustawkom nastroju nie ma co się dziwić;)Czekam na efekty sesji;)
Gliwa-ja wczoraj chciałam sobie kupić soczek frugo w plastikowej butelce-takiej jakby"piwnej',ale ekspedientka mi powiedziała,ze bardzo slodkie...a ja od prawie 2óch lat na wodzie jestem,więc pewnie bym nie zdzierzyła;)A chciałam poudawać przed J ,że z nim popiwkuje;)
Katrina-no i wlasnie w nich tkwi sekret;)A tak serio-dumna z Ciebie jestem;)
Miłego dnia Wam Kobietki

Witam

Gliwa a no chcemy zrobić pare zdjęć. Miałam fotki z Zuzią to i chciałabym z kolejną dzidzią mieć.
Lubiczanka najgorsze czasami jest to, że najbardziej wyprowadzają mnie z równowagi głupotki, ale staram się uspokajać i nieprzejmowac. A na poprawę nastroju zapisałam się na 21 grudnia na robienie pazurków u koleżanki a wcześniej jeszcze pofarbuję włoski.

HejkaLubiczanko:):AsienkoM to superrrr ze sie wybierasz.Zawsze bedzie pamiatka.Ostatnio ogladalam zdjecia z Igorka sesji,jak bylam u Patrycji.Fajnie tak powspominac.WiolaOla to bardzo dobrze ze wyniki wyszly Ci dobre.A do jakiego sie wybierasz gina?Kakwe spijam,Igorek baje oglada.Musze sie Wam pochwalic Kordianke przesypia noce superrrr,wczoraj jak wypij mleczko po 21 obudzil sie dopiero o 5 nad ranem.Nieraz sie wczesniej obudzi ok.3.Milego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny to znowu ja , przeczytalam dzisiaj artykul i szczerze mowiac jestem przerazona tym co sie stalo dzisiaj pod jedna ze szkol w balbriggan. Prosze was o obiektywna opinie na temat tego miasta gdyz zaczynam miec watpliwosci czy sie przeprowadzac. Albo chociaz moze znacie okolice new haven ave kto ja zamieszkuje i czy jest tam bezpiecznie. Slyszalam rowniez ze w Balbriggan jest strasznie duzo wlaman do domow i brak Gardy na ulicach i ogolnie strach wyjsc wieczorami z domu :/ z gory dzieki.

Do góry