reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

najwazniejsze ze bylas
a co do lekarza to wydaje mi sie ze bedzie wiedzial jak leczyc bo oni znaja ta chorobe bo zawsze jak idziemy z psem i hanka do lasu to jego szef zawsze czy zwariowalismy bo tam sa kleszcze a one przenosza niebespieczne choroby,

reklama
Ankadaria-podejrzewam,że recepcjonistka się skonsultowała z kim trzeba i jednak nie będziesz płacić(oby;))Najważniejsze,ze sie"doprosiłaś"tego lekarstwa:)Oby pomógł:)
Klucha-najlepsze zyczenia z okazji 2giej rocznicy slubu:)

ankadaria - spokojnie, jak byłam w ciąży z Alinka tez brałam Amoxicilinę, bo dopadło mnie zapalenie oskrzeli i nie dało rady bez tego - to bezpieczny antybiotyk dla dziecka, bo nie przenika przez łożysko. Porobią Ci badania i będziecie wiedzieć na czym stoicie. Póki co nie stresuj się juz na zapas.

ankadaria bardzo dobrze,ze dostalas ten antybiotyk no i zrobia Ci badania, jesli wynik bedzie pozytywny, to na pewno nie zostawia Cie bez leczenia. Ja trzymam kciuki i nie odpuszczaj:-)

Aaaa... pewnie wiesz, że możesz odliczyć część wydatków medycznych od podatku. Zbieraj rachunki :-) to częśc Ci się zwróci.

Ostatnia edycja:
Witam

Ankandria oby antybiotyk pomógł

Ania wczoraj godzinę była w przedszkolu, potem odwiozłyśmy ciocię na lotnisko. Dzisiaj już poszła na 3 godziny. Cały czas myślę jak to będzie. M jej tłumaczył, żeby patrzyła, co dzieci robią, jak pani do nich mówi i robiła to samo. A potem się osłucha i powinno być ok

reklama
Do góry