reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
klucha - wiem, bo też mam Mirenke i wiem, że to nie jest tak, że pociągasz za sznureczek... na szczęście. Ale jakbyś chciała, to sama wiesz... odwiedzasz Pania GP, ona "pociąga za sznureczek" i jest dzidzia - tylko najpierw musisz wiedzieć, że chcesz.

Lubiczanka - ja juz się czuję za stara na następne potomstwo, tyle co mam mi styknie. Ale jak ktos jeszcze myśli i marzy o maluszku - to życzę spełnienia marzeń!!! Ja już poczekam na wnuki.

Klucha-ja mam tyle samo i 4czkę;))))))
Katrina-oj tam oj tam...chociaż przyznam,że ostatnio się z J śmialiśmy,że praktycznie kiedy doczekamy,że Daniel będzie w wieku Dawidka już mozemy się szykować do roli dziadków(tfu,tfu);)))))
AsieńkoR-czy Ty zaczynasz od września w pl szkole,czy na macierzyńskim będziesz?
Gliwa-pogoda faktycznie nie rozpieszcza...tak po irlandzku;) Mam nadzieje,że dziś samopoczucie dopisze;)
A tak na marginesie dzień dobry i miłego dnia Wam:) My dziś kończymy robic wyprawkę szkolną i zaliczamy festiwal rycerski w Cashel:))))O ile nie runie dyszcz z piorunami-który to jest zapowiedziany:/

hejka

Gliwa ty to już prawie jedna nogą na porodówce, jak ten czas zleciał. odpoczywaj, nabieraj sił na ten ważny dzień.
Lubiczanka miłego dzionka.

Ja w poniedziałek mam wizytę u Gp a 13 września usg połówkowe i tak ciągle się zastanawiam czy chce poznać płeć.

wszysykim miłego dnia życzę.

Ja póki co mam jeden Skarb, ale mimo że jeszcze nie wyrósł z pieluch , to ja już z sentymentem patrze na spioszki, butelki, wanienki i może w przyszłym roku postaramy się o kolejne szczęście :-), ale chciałabym, żby synuś był bardziej samodzielny, sam jadł. Ma niestety skazę białkową, więc przygotowywanie posiłków nie jest takie oczywiste i czasami trzeba kombinować, bo nie wszystko może zjeść. Na dodatek jak to chłopak cały dzień w ruchu i demolka.
Pozdrawiam:happy2:

No i przede mną samotny weekend. P pojechał rano do brata do pracy i dzwonił, że zostanie na noc bo jutro też będą pracować, więc nie ma sensu żeby marnował czas i paliwo na jazdę w tą i z powrotem. to już całkiem lenistwo mnie ogarnie. Obiadu nie gotuję bo mam jeszcze sporo zupy i trzeba ją wyjeść:tak:, sprzątać jakoś mi się nie chce:sorry2:, jedynie doniczki z kwiatkami uporządkowałam przed oknami:sorry2:

Lubiczanka - nie no, spójrz na moje suwaczki.... ja już mogłabym być babcią. Dobrze, ze córce się nie spieszy.

Klucha - spokojnie kobieto, jeszcze masz czasu a czasu na decyzję o powiększeniu gromadki.

Witam się poranną porą.

Sprzątanie jednak wczoraj było, pod wieczór młoda oglądała bajkę to ja szybko kurze powycierałam, na odkurzaczu i mopie polatałam i jest.
Nocka okropna. Wogóle sie nie wyspałam, budziłam sie, wierciłam. Masakra spać w wielkim łóżku bez mężulka
:sorry2::dry::baffled:.

reklama
Do góry