reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
klucha - wiem, bo też mam Mirenke i wiem, że to nie jest tak, że pociągasz za sznureczek... na szczęście. Ale jakbyś chciała, to sama wiesz... odwiedzasz Pania GP, ona "pociąga za sznureczek" i jest dzidzia - tylko najpierw musisz wiedzieć, że chcesz.

Lubiczanka - ja juz się czuję za stara na następne potomstwo, tyle co mam mi styknie. Ale jak ktos jeszcze myśli i marzy o maluszku - to życzę spełnienia marzeń!!! Ja już poczekam na wnuki.

Klucha-ja mam tyle samo i 4czkę;))))))
Katrina-oj tam oj tam...chociaż przyznam,że ostatnio się z J śmialiśmy,że praktycznie kiedy doczekamy,że Daniel będzie w wieku Dawidka już mozemy się szykować do roli dziadków(tfu,tfu);)))))
AsieńkoR-czy Ty zaczynasz od września w pl szkole,czy na macierzyńskim będziesz?
Gliwa-pogoda faktycznie nie rozpieszcza...tak po irlandzku;) Mam nadzieje,że dziś samopoczucie dopisze;)
A tak na marginesie dzień dobry i miłego dnia Wam:) My dziś kończymy robic wyprawkę szkolną i zaliczamy festiwal rycerski w Cashel:))))O ile nie runie dyszcz z piorunami-który to jest zapowiedziany:/

hejka

Gliwa ty to już prawie jedna nogą na porodówce, jak ten czas zleciał. odpoczywaj, nabieraj sił na ten ważny dzień.
Lubiczanka miłego dzionka.

Ja w poniedziałek mam wizytę u Gp a 13 września usg połówkowe i tak ciągle się zastanawiam czy chce poznać płeć.

wszysykim miłego dnia życzę.

Ja póki co mam jeden Skarb, ale mimo że jeszcze nie wyrósł z pieluch , to ja już z sentymentem patrze na spioszki, butelki, wanienki i może w przyszłym roku postaramy się o kolejne szczęście :-), ale chciałabym, żby synuś był bardziej samodzielny, sam jadł. Ma niestety skazę białkową, więc przygotowywanie posiłków nie jest takie oczywiste i czasami trzeba kombinować, bo nie wszystko może zjeść. Na dodatek jak to chłopak cały dzień w ruchu i demolka.
Pozdrawiam:happy2:

No i przede mną samotny weekend. P pojechał rano do brata do pracy i dzwonił, że zostanie na noc bo jutro też będą pracować, więc nie ma sensu żeby marnował czas i paliwo na jazdę w tą i z powrotem. to już całkiem lenistwo mnie ogarnie. Obiadu nie gotuję bo mam jeszcze sporo zupy i trzeba ją wyjeść:tak:, sprzątać jakoś mi się nie chce:sorry2:, jedynie doniczki z kwiatkami uporządkowałam przed oknami:sorry2:

Lubiczanka - nie no, spójrz na moje suwaczki.... ja już mogłabym być babcią. Dobrze, ze córce się nie spieszy.

Klucha - spokojnie kobieto, jeszcze masz czasu a czasu na decyzję o powiększeniu gromadki.

Witam się poranną porą.

Sprzątanie jednak wczoraj było, pod wieczór młoda oglądała bajkę to ja szybko kurze powycierałam, na odkurzaczu i mopie polatałam i jest.
Nocka okropna. Wogóle sie nie wyspałam, budziłam sie, wierciłam. Masakra spać w wielkim łóżku bez mężulka
:sorry2::dry::baffled:.

reklama
Do góry