reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka jesli tylko bedziesz w G zapraszam na kawke i pogaduchy a przy okazji oprowadze cie po moich owych wlosciach. Ja juz w zdjecia nie wierze...ahhh
Ha! To jak się tylko kwarantanna mojej małej damy skończy to napewno się wproszę. :cool2:
Oczywiście bez psiaka by nie narobił psich zapachów,a ona odwiedzi naszych znajomych i zapozna się z kolegą kotem Filipem :cool2::-D

hejka
Frog...hehe ale kusisz...ja jestem za..ale My dopiero bedziemy szukac jak wrocimy z Pl..czyli jakos pod koniec sierpnia..ale juz mojemu P powiem co i jak..hehe

Czesc plotkary.Anineczka ten piesio jest slodzutki az mi sie zamrzylo...
Dziewczyny co z ta Ela? Kurce cicho jakos, przeciez mowila ze smsa wysle a tu cisza, nikt wiadomoci nie dostal..Miejmy nadzieje ze tak sie zakochala w dzidziusiu dlatego o nas zapomniala.
Ale przydko u ns, niebo szare, ciemno tylko sie polozyc i spac.I chyba dzis tak zrobie..

frog no najwyzsza pora!A kysz a kysz juz za pozno hehe ZARTUJE!!!!Pewnie,ze zapraszam :-) I sie nie gniewam!My w sierpniu lecimy do Pl na jakies 2 tyg,a potem szwagier przylatuje do nas,wiec sierpien bede miala busy busy,ale teraz zapraszam jak najbardziej!

dzięki anineczka to widze ze mnie w pracy oszukali:wściekła/y:dzisiaj ide na poczte i sie spytam bo sąsiad mi podpowiedział ze mają byc kontrole:baffled:

kurcze rodzinka wyjechała a ja nie moge znaleźć sobie miejsca, siedze sama jak palec w domu i nic mi sie nie chce, mam nadzieje ze weekend bedzie weselszy:-(
tęsknie za rodzinką i moje dzieciaki też:-(szkoda ze bilety takie drogie

reklama
dzięki anineczka to widze ze mnie w pracy oszukali:wściekła/y:dzisiaj ide na poczte i sie spytam bo sąsiad mi podpowiedział ze mają byc kontrole:baffled:

kurcze rodzinka wyjechała a ja nie moge znaleźć sobie miejsca, siedze sama jak palec w domu i nic mi sie nie chce, mam nadzieje ze weekend bedzie weselszy:-(
tęsknie za rodzinką i moje dzieciaki też:-(szkoda ze bilety takie drogie

nie doluj sie tylko zapraszam na KAWE !!!!!!!!!!!!!!! BIEGUSIEM

Do góry