reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka super ksiazka o tytule BabyBoom, chcesz pozyczyc?:-D Twoj psiak jest slodki, wlasnie sie zastanawialam czy z moim benkiem by sie bawili wkoncu on tez jeszcze szczeniak, tylko ze troche wyrosniety:sorry2:

reklama
anineczka z jakiej strony to skopiowals o tej karcie??
jesli moge spytac bo ja wlasnie wysłałam formularze ciekawe czy przyjdza karty;-)

Aga jak milos cie widziec, hehehe fajnie tak sie urlopowac....

Monia pisze mi ze jest w Pl ze wlasnie zjadla miske truskawek i czeresni :cool2:

Misia szkoda ze zdecydujecie sie na Renmore:-( My tez probowalismy pozostac z nasza agencja i nawet dzis ogladalismy super 2 bed apt na Salthil ale w tej samej cenie znalezlismy pryw. 3 bed apt z wielkim balkonem i widokiem na Salthil:tak::-D wiec wybor byl prosty:happy2::-p.
Agusiek kochana super ze juz wrocilas;-):-) przeprowadzam sie rondo wczesniej na gorke na Sli Gaehl. Super mieszkanko jutro wplacamy zaliczke a od przyszlego tyg przeprowadzka:happy2: choc troche mnie przeraza bo mamy tyle gratow:szok::szok::szok:
Anineczka niestety nie mam zadnych fotek, bo to mieszkanko z gazetki, ktora dzis wyszla no i dzis obejrzelismy i zaklepalismy:-) Dzis w koncu bede spala spokojnie, bo zaczynalam sie martwic ze nic nie znajdziemy a za tydz w poniedzialek oddajemy klucze.

Frog- o no prosze! To bedziesz mieszkac tam, gdzie my chcielismy ten 4 bed house. Ale troche za duzy choc przesliczny i nowo wyremontowany!:-) Daleko to jest od Dunsa?

Frog no to super - juz calkiem blisko :-);-) i jestem w szoku ze tak szybko udalo sie wam zaklepac no ale coz recesji sie chyba boja .... a powiedz czy cos z ceny dalo sie stargowac? i jak z telewizja mozna antene powiesic? my zalozylismy znow antene wiec zznow mam polish tv:cool2: ale jak beda kazali znow sciagnac to sie wyniose stad:angry:
Misia blisko do dunsa, new looka, nexta, blisko do joycea - dolacz do nas !!!!:-D

Sofik:
Narodowy Fundusz Zdrowia - Wyjeżdżam do...
Do wyjazdu napewno wyrobisz się z EHIC ;-)
Frog no to nie popodglądam jak mieszkac będziecie :cool2::-D:-D
Oby Wam się dobrze mieszkało.

Kurcze ile parapetówek będzie ho ho ho :szok::-D:-D:-D

Agusiek dziękuje za komplementy w sprawie psiaka.
Ona jest taka cudowna :cool2:
Tylko muszę ją jednak oduczyc podgryzania przy zabawie.Zalecenie hodowcy :baffled:
Mop...dobre określenie dla tej rasy :-D:-D
He właśnie się przebudziła mała dama.
A Ci wszyscy mili ludzie co wyjechali to poprostu MY :cool2::-D:-D

Kamcia
Mówisz ponton :cool2:
No chciałabym Cię na nim zobaczyc.Pewnie widok nie zapomniany :cool2::cool2::-D
A ilu osobowy? Zmieścisz się z rodzinką?
A gdzie na rybki jeździcie?Ale mi się tęskni za łowieniem makreli :rolleyes2:
A sprawne ręce do czego? :cool2::-D
Jolu o zgrozo.Twój szczeniaczek waży pewnie 10 razy więcej niż mój :szok:
Bo mój to waga piórkowa 1,2kg :-D
A BB to wciągająca lektura :tak:

Misia tam na tej ulicy w sumie na prawde sa super ale mozesz wziac inny widzialam jeszcze 2 takie jak my albo podobne 3 bed okolo €800 wiec moze sie skusicie:-p:happy2:. Do Dunnesa nie jest daleko w sumie liczac to 3 ronda wiec jakies 15 min pieszo, ale tam sa sklepy osiedlowe 1 widzialam na bank, fryzjer pod nosem i super zlobek-przedszkole. Poza tym blisko do Joyc'a a tam sa super obnizki na wszystko.
Pierw myslelismy wrocic na Cluain Riocard ale uznalismy ze tu jest spokojnie, blisko park, plaza no i was forumowiczek i mialam nadzieje ze ty i Didi dolaczycie:zawstydzona/y::-p:cool2: na to osiedle wiec trzymam kciuki moze sie cosik wydarzy i wyladujesz kolo nas:tak:;-)
Anineczka jesli tylko bedziesz w G zapraszam na kawke i pogaduchy a przy okazji oprowadze cie po moich owych wlosciach. Ja juz w zdjecia nie wierze...ahhh

Ostatnia edycja:
reklama
Agusiek z antena nie ma problemu bo mozemy zamontowac ja na balkonie a jak juz wspominalam balkon duzy;-):tak::-). Zreszta jak tylko sie urzadze zapraszam do siebie wszystkie mamuski:-):-) Ja ogolnie lubie gosci.
Jedynie co to musze pokajac sie przed jedna z nas a mysle o Larci:zawstydzona/y:wiem kochana ale jak nigdy w zyciu ostanie miesiace mialam z gorki i mam nadzieje ze nic nieprzewidzianego mnie nie spotka i w koncu dojade do ciebie jak mnie jeszcze przyjmiesz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:. Ale to jak sie juz urzadze i odsapne wiec tak po 20tym i obiecuje ze na bank dojade. Jesli jeszcze ktos chetny na odwiedziny u Larci i ona nie ma nic przeciwko to moge zabrac mamusie z baby;-)

Do góry