reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Filpi,
przepraszam, ze dopiero teraz... niestety opieka nad moim synkiem bez reszty mnie pochłania.
Tak, w jednym zdaniu, do sprzedania w krotkim czasie mam: fotelik samochodowy dla niemowlaka, lezaczek-bujaczek, 2 wysokie krzesełka do karmienia, maty do przewijania i do zabawy. Chcę sprzedać to bardzo szybko, ponieważ moj powrot do kraju zbliza sie wielkimi krokami. Nie wysyłam ci zdjęć, bo wszystko jest na BB.
Pozdrawiam

reklama
Prezencik od Rodzicow dla Synka:-)
Synek musi sprawdzic czy wszystko dziala
:-D:-D
Nasz Tort

Byly Zyczenia

I prezenty:-)

Dmuchanie swieczki:tak:

No i bawilem sie slicznie z kuzynem i kolezanka

:happy2:

Cześć dziewczyny!
Chciałabym się spytać czy któraś z Was albo może znajomi byliby zainteresowani biletami lotniczymi w okresie świątecznym - mam takowe do sprzedania po bardzo atrakcyjnej cenie!
Są to 2 bilety powrtone.
Trasa linii Ryanair: Dublin - Berlin Schonefeld.
Data: 12 grudnia (odlot) - 31 grudnia (przylot).
Popytajcie proszę!
Pozdrawiam serdecznie!

Aniu śłiczne zdjecia, imprezka jak widze bardzo udana, Antulek szczesliwy, bardzo ładny tort, jesli smakował tak dobrze jak wygląda to pysznosci nieziemskie :)
prezencik pierwsza klasa teraz misiaczek bedzie mógł śmigać jak duzi chłopiec

nasz Filipek sie rozgadał, szkoli nas i ustawia, w nocy usłyszałam "cisza kurka, śpij" mało nie pękłam ze smiechu
wczoraj stwierdzono w szpitalu ze poród sie zaczał ale ze skurcze mimo ze regularne sa nadal za słabe (ja wymiekam z bólu :/) i nei ma rozwarcia (szyjka zupełnie miekka ale zamknieta) to wypuscili mnei do domu, mam sie zgłaszac teraz co kilka dni bo zabyt duzo wód uciekło i maluch ma ich za mało, ja to niesttey paskudnie czuje bo brzusio wisi, mały bardzo bolesnie sie rusza i tez bardzo mało :(
ech przypadek ze mnei neisamowity wrr
z jednej strony chciałabym miec juz Dawidka po tej stronie z drugiej zas panicznie zaczełam sie bać porodu
w sobote mam sie zgłosic do spzitala mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko bedzie dobrze

a tutaj coś mi odstaje ;-)

Filpi ciesze sie ze sie odezwalas.
Juz sie martwilam o Ciebie.
Trzymam kciukasy za Ciebie i Dawidka.

Dziekujemy za komplemenciki.
Fakt,imprezka byla super udana.

Teraz Antek jest chory:-( Katar meczy,choc noce znosi dzielnie.
Ale slysze,ze zaczyna chrypac:-( Mysle , ze szybko mu przejdzie bo od nowego miesiaca do zlobka idzie.

Hehe Twoj Filipek niezle ziolko.
Juz sie nie moge doczekac Antka slowek:-D:-D:-D

Chcialabym bardzo sie z Wami znowu spotkac,ale widze,ze chyba nie damy rady w najblizszym czasie:-(
Moze juz Wasza czworke odwiedzimy :happy:
Kurka a co z ta wanienka?
Dalej obligujesz? Masz juz wanienke?
Odpisz kochana bo trzymam ja wrazie gdybys chciala;-)

Wogole odzywaj sie czesciej bo sie martwie:eek:

niestety wanienke juz małż zakupił, nawet przewijak fachowo zmontował i w ogóle uzupełnił wszystko co mozliwe, spakował torbe i wozi w bagażniku, przestrachał sie jak lekarka mu powiedziała ze teraz to juz w kazdej chwili :) hehe nie moge ja z niego

dla Antulka zdróweczka bo szkoda misiaka, u nas tez dopiero co mały przeziebiony był, gorączkował przez prawie dwa tygodnie, marudny i meczacy był ale juz lepiej i mam zamiar w weekend wyjsc z domku na spacerek z nim o ile bedzie pogoda bo juz siedzi w domku tak długo ze az szkoda

mam nadzieje ze wycałowałaś Antka urodzinowo od grubej ciotki :D

witam mamuski no i tak szybko te 2 tyg zleciały mama juz pojechala do domu:(ale super bylo sprzatala gotowala caly czas, zajmowała sie malym chodzilysmy na spacery no moglaby ze mna mieszkac:)
wiec dzis organizuje sobie dzien sama jakis obiad spacer..
anieczka super fotki no to kiedy sie w koncu spotkamy..?

flipi trzymam kciuki juz niedlugo bedziesz trzymac w rekach swojego aniolka:)

mam teraz chwilke to sprobuje wysl zdj

Kamila zdjecia prosimy

ja sie czuje oczywiscie bleh ale to juz norma, zaczynams ie przyzwyczajac, juz nie mysle o rozdwojeniu bo mnie to dobija, mówią ze misio ma sie dobrze ze nic mu nie grozi, czekamy wiec...
póki co zastanawiam sie nad jakims aktywnym spedzeniem czasu w weekend :D

Czesc dziewczyny nawet nie wiedzialam, ze taki watek istnieje! Ja jestem z mam marcowych'06! Ja tez mieszkam w Irlandii juz od 7 lat! Mam coreczke - Elle, ktora dzis skonczyla 6 miesiecy:-):-):-) Pozdrawiamy wszystkie "Irlandzkie" mamy i ich dzieciaczki!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
flipi hii jestem na etapie wklejania zdjec i kurcze za kazdym razem cos mi przeszkadza a czasem strona wygasa i dupa ale posatram sie no trzeba przyznac ze oliwir rosnie jak na drozdzach i dokarmiam go mieszanka ale nie chce tego robic za czesto bo pozniej cyca nie bedzie chcial:)
mam nadzieje zepozdrawiam

Do góry