reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
Moje małe maja na imie Mila i Dominika dzis swietujemy dostaly pierwsze zabki Mila 1 a Dominika 2 no doczekalismy sie nareszcie.Wyjazd niestety jest konieczny szukamy teraz pracy i mieszkania jest nam o tyle latwiej bo tam bylismy ale sami a teraz mamy 2 cory

reklama
Martusia ja Ci wszystko na priva bym napisala...
Ale jak chcesz to tutaj zrobie swoj wywod:-D

Twoj maz musi zabrac ze soba akt urodzenia Sandry i wyrobic jej PPs-a (odpowiednik polskiego nr.dowodu lub nip-u ,jak kro chce)
Dopiero jak dostanie to to wysle formularz na Child benefit.
A ten kto ma Child benefit automatycznie dostaje early childcare benefit:-)

Zazwyczaj kazdy dostaje gp card, medicald card jest troszke gorzej,bo trzeba miec naprawde niskie zarobki.
Jak cos jeszcze to wal na priva lub wrzesien lub tutaj;-).

Flipku kochany no jestes nareszcie.
Oj jak sie wody sacza to chyba nie najlepiej??
Znajdz sobie w wyszukiwarce forum.banda.pl czy cos takiego.
Napewno bedzie forum banda,ale nie pamietam dokladnie.
Tam na forum jest spis polskich lekarzy w Irlandii.
I wiem napewno,ze sa polscy ginekolodzy.
Na bank jest w Dublinie i chyba w Cork.

Odpoczywaj,len sie ile da:-)
A jak juz jezdzicie,z mezem to zawitaj do mnie:tak:
Podam moj numer na forum,bo ponoc priv nie dziala.
Pozniej go skasuje:-D
Martusia ty tez sobie spisz,moze maz bedzie potrzebowal porady,jak juz tu bedzie:-)
0876238469
Z Polski +353876238469:happy:

no witam mamuski po krotkiej przerwie hii mama przyjechala wiec mam co robic caly czas gotuje mi pomaga zachwyca sie malym ciesze sie ze tu jest no i codziennie spacer:)
moj aniolek rosnie i glodnieje juz sie przyzwyczailam do malej ilosci snu..
hmm a pielegniarka mi powiedziala ze maly nie przytyl ale podobno przy piersi to normalne no probuje mu dawac wiecej no i zobaczymy.. bo on kurcze po pol godz odkleja sie od cycka i mysle ze juz koniec rozbudzam go a on dalej cyca:))))a poza tym wali duzo kupek to znaczy ze je?
ale ja widze ze on rosnie i jest zadowolony a to najwazniejsze:)))
kucze te nowe forum jest troche inne ale powoli sie przyzwyczajam

flipi trzymaj sie wysle ci zdj malego hii daj znac jak juz bedzie po wszystkim

anieczka jak tam po urodzinkach czekam na streszczenie:)

buzaki

Aniu pogadam z małżem i jakby co to chetnie sie wybiore, mały zostanie spokojnie z babcią a ja od niej odpoczne :/
juz mnei nerwi, wszystko mi przestawia przyprawia po swojemu i jeszcze sie obraża jak ja chce inaczej, szlag mnie powoli trafia
co do lekarza to w dublinie jest ale nie udało mis ie do niego dodzwonic is ie zastanawiamy czy jechac taki kawał bo jednak nie czuje sie najlepiej, w cork tez jest babka ale poza adresem nie ma nic wiecej, wysle tam znajomych niech sprawdzą co i jak
tutaj niesttey kazano mi czekac az skurcze bedą regularne i takie juz do porodu albo wody chlustna porządnie kurcze chyba si enie doczekam, jeszcze kilka dni bym chciała wytzrymac a jednoczesnie chciałabym miec to za soba oj nei dogodzisz, doczekac si enie moge tej moejj kruszynki ale on jeszcez taki maluni :)
masz strasznie łądny avatarek, az mi sie wspomnienia właczyły, jejku keidy to było :)
Antulo jutro urodzinki alez przezycie :) juz dzisiaj go wysciskaj niech dalej rosnie zdrowo i beztrosko, oczywiscie czekamy na wielkie ilosci zdjec z pierwszych urodzin
hmm moze nie macie na niedziele planów? daj znac jakby co, tu czy na gg 3064676

Kamila czekam na zdjątka :) przez 18 dni mały powinien przybrac na wadze chociaz troszke, moze jesz cos nei takiego i stąd te czeste kupki, mój F miał niedorozwój jelit i robił kupelasy rzadkie co godzine ale mimo wszystko po pierwszych 4 tygodniech miał ok 1400gram na plusie wiec sporo
ale jesli jest radosny i nie płacze to jest dobrze bo nic go nie boli i jest szczesliwy :) zazdraszczam troszke ze masz go juz przy sobie, ja jeszcze musze trosie poczekać na mojego Dawidka :)

ide skonczyc zupke i wracam do łóżka, straaasznie duzo spie

Witam!!!
To ja adusia0503. nie potrafie wejść na forum!!! Pomocy!!!
Moje stare hasło nioe działa a nowe też nie chce wejść.
Nie wiem co zrobić. Zarejestrowałam sie od nowa,ale mam inny login. Chciałabym nadal mięć ten stary...ale jak to zrobić???
Pomóżcie,bo naprawde nie potrafie..
Ciągle wyskakuje tekst,że złe hasło.Nawet to,które dostałam nowe z babybbo.Co robić?????
POMÓŻCIE!!!!!:szok:

reklama
Czesc dziewczyny, witam juz zielonej wyspy, nie mam dostepu do internetu na stale jeszcze, wiec narazie klikam z kafejki. Odezwijcie sie dziewczyny z Galway na nr 0862384540 mieszkam w dzielnicy Mervue, chetnie sie spotkam bo mi sie od rana nudzi jak nie niewiem :p Mam nadzieje ze mi szybko necik zaloza :p

Do góry