reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

KA..M impant to odnośnie naszej starej rozmowy o antykoncepcji taki mały implant pod ramie w skóre wszczepiaja na 3 lata bo tabletki mnie juz mecza:)

A my bylsimy nad jeziorkami łowic ryby i grilowac ogólnie relaks tak ciepło jest i wiatru nie ma szok:)

Miłej nocki

reklama
misia przynajmniej wyręcza Cię w bruddnej robocie;-) hehe...
najważniejsze że jeteście szczęśliwi:tak:

kamcia dziękuję za odpowiedź.... pierwsze słyszę o takim czymś....
szkoda że nie wszczepia się tego tylko na rok;-)

KA...M żle sie wyraziłam na 3 lata ten implant jest wkładany ale oczywiście można go wyjac wczesniej jesli masz taka potrzebe:)

kamcia dziękuję za odpowiedź.... pierwsze słyszę o takim czymś....
szkoda że nie wszczepia się tego tylko na rok;-)
Zawsze możesz po roku sobie usunąc :cool2:;-)

Tabasia Hello :-):-)
No i jak panna młoda? Piszesz,że nie czujesz różnicy ;-):-D
Super szczęście miałaś z pracą.Ale byli współpracownicy się zachowali :szok:

A ja siedzę i oglądam psiaki....again :baffled::-D

I leje się ze mnie :baffled:Normalnie taka duchota,ze szok :shocked2:
Trzeba będzię klimę na noc włączyc :cool2:;-)

Witam kobitki.Ale fajna pogoda.W nocy bylo duszno ze niemoglam spac.Dziecko tez nie spalo a teraz chodzii kweczy..Ciezki dzionek przede mnaoj ciezki...

Witam,
czy któraś z was kupowała może wózek dla dziecka w Polsce i wysyłała go do Irlandii? Ja kupiłam x lander xa cały zestaw z fotelikiem i nie bardzo wiem jak go teraz wysłać. Którego kuriera polecacie? Byłam pytać najpierw na Poczcie ale panie powiedziały, że do Irlandii maksymalna waga paczki to 20kg wiec sie nie łapię :no:

hejka...lasencje

pozdrawiamy z Bydgoszczy...
pogoda w miare ..slonko swieci ale i wieje..
dolecielismy szczesliwie w srode wieczorem..paszport malej odebralam osobiscie przed odlotem..bo oczywiscie wyslaliby mi go dopiero w srode...:wściekła/y:a ja mialam 100 zawalow ..heh..a tak na powaznie to mialam goraczke 40 st i dreszcze jak cholerka..z wtorku na srode z nerwow itd..ale minelo ..teraz juz spokojnie...
dzisiaj jedziemy na kilka dni do tesciowej..:dry::cool2:ale bedzie ok..hehe

Misia..jeszcze raz gratuluje synka jest cudowny...

Witam,
czy któraś z was kupowała może wózek dla dziecka w Polsce i wysyłała go do Irlandii? Ja kupiłam x lander xa cały zestaw z fotelikiem i nie bardzo wiem jak go teraz wysłać. Którego kuriera polecacie? Byłam pytać najpierw na Poczcie ale panie powiedziały, że do Irlandii maksymalna waga paczki to 20kg wiec sie nie łapię :no:

wyslij GLS..oni maja do 50 kg.. zamow kuriera u nich w piatek na poniedzialek ..to paczka dojdzie w piatek..bo idzie 4 dni robocze..

Witam mamunie.Ja dzisiaj mam troche wolnego i biore sie za pranie ciuszkow dla malenstwa i szykowanie torby do szpitala.LuckyGirl ja wysylalam wozek z Pl,caly zestaw z fotelikiem przez firme tedex.Jesli dobrze pamietam to wyszlo mnie to 80e,podobno zaplacilabym mniej jak bym to troszke inaczej zapakowala. Tu masz linka www.tdx.com.pl/

reklama
Do góry