reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
didi dobrego i szczęśliwego lotu w takim razie, odpocznij trochę:-).

Dzisiaj ja doświadczyłam dotyku magicznych rąk:-), moja GP sprawdzała wymiary dzidziusia i powiedziała, że wymiary ma prawidłowe:-) do tygodnia ciąży

Wlasnie moze zadzwon i poros o adres tak bedzie najlatwiej.
Dziewczynki relacjonuje ogladanie nowego domu.Wiec tak jak mowilam, dupa.Dom ogroomy, w kuchni mozna sie wolac jak w gorach.Dwa ogromne living roomy, 5 sypialni, kzda z mala garderoba. Jadalania polaczona zkuchnia i sunroomem.Bajka.Teraz minusy.Dom jest w srodku ponury, stary i smierdzi trupem.Kuchnia , niby meble ladne, drewniane tylko nikt ich nie polakierowal i maja plamy i wygladaja jak meble mjej pra pra babci (daleko im do antykow, ktore zreszta uwielbiam)W living roomie wykladzina uswiniona strasznie, nawet nikt sie wysilil zeby tam posprzatac, pomimo ze dom jest pusty bo przeciez nie umeblowany.Aaa chyba sobie ktos jajka smazyl hih bo kuchenka uswiniona jak w chlewie.Ja mam swoja zmywarke ale tu byla zabudowana ale jak do niej zajrzalam to sie zlaklam.Jak zobaczylam piec to wogle sie przestraszylam bo juz sobie wyobrazam jak ten piec chodzi i ogrzewa dom.. No i cos na czym najbardziej mi zalezalo_Ogrod.Wiec ogrod niby nie maly ale otoczony rowem i drzeami, ktore nie sa zadnym plotem zabezpieczone.a trzylatek wiadomo, jak sie rozpedzi to wpada tam w te chaszcze i nie daj boze jeszcze oko straci bo same badyle tam stercza.A poza tym trawa to nie trawa.. Zwykle wyschniete cos co kloje nawet przez buty.W lazienkach stara armaruta sanitarna ze az strach tam wchodzic.Widac, wiec kochane nic dodac nic ujac.
No ale jestem umowiona w czwartek na obejrzenie fajnego domciu, ktory ma zaledwie 2 lata a nie 10.I jest duzo zdjec, ktore do mnie przemawiaja.I ma przesliczny ogrod a wlasciwie plac zabaw dla dzieci z wbudowana trampolina.Ma wszysto co potrzebuje wiec zobaczymy w czwartek.W dodatku facet chce tylko wynajac rodzinie z dziecmi bo demek do tego przystosowany.Jeden tylko problem bede miala co zrobie z kanapami, stolem, zmywara , suszarka..Ale cossie wymysli.. A tu link do tego domciu:

http://www.daft.ie/imagebrowser.daft?type=rental&id=699789&photo=1

Gastone domek,który pokazałaś super.Pełen wypasik a ten plac zabaw rewelacyjny :tak: Chyba z 4 dzieci tam mieszkało.No i podoba mi się to,że w pokojach sporo półeczek,szafeczek :tak: A ile kosztuje jeśli to nie tajemnica?
A ten który oglądałaś to chyba faktycznie "z późnego Gierka" :eek::confused2:

Gastone- chata fantastyczna! Ogrod bajeczny! Nic tylko miec tam dzieci!!

A my dzis swietujemy! Bylismy w banku i udzielono nam kredytu konsolidacyjnego! Udalo nam sie to zalatwic i otrzymac zgode w zaledwie kilka godzin...gdzie ta recesja?:eek: Jestesmy tacy happy, ze szok, bo dzieki temu zaoszczedzimy na platnosciach 110 e tygodniowo! Ponadto wykupilismy w banku ubezpieczenie na zycie, od wypadkow, ubezpieczenie na kredyt, na pobyt w szpitalu. Placic bedziemy 62 e miesiecznie. Juz od dawna myslalam o tym, zeby sie ubezpieczyc prywatnie no i teraz to zalatwilismy! Kamien z serca nam spadl! :-)

Ja dzis od rana mam bolesne skurcze, biegam do klopa...chyba sie zbliza wielkimi krokami! Ale jutro mam fryzjera wiec niech mi sie Alex nie wazy nawet wywinac takiego numeru przedtem!!;-)

Misia gratulacje z tym kredytem, no i to ubezpieczenie też fajna sprawa :tak: Gastone domek extra, te pokoiki dziecięce są przeurocze :-) no i ten plac zabaw... marzenie dzieciaków:tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry