reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczynki wpadlam sie przywitac a tu tyle str do nadrobienia w czytaniu
Boze dziewczyny piszecie o myszach naprawde macie w domu jejku nie zasnelabym na maxa i oczywiscie juz widze mooje koszmary jakie mam przez nie naszczescie u mnie ich nie ma i dobrze a to dlatego ze mieszkam w apartamencie hiiiii.a co do londynczykow obejrzalam wszystkie odcinki i naprawde super serial ale bardziej bylam nastawiona ze bardziej realnie pokaza emigrantow na obczyznie ale jak by nie bylo to tylko film hiii

reklama
Ale się temat "przeprowadzkowy" rozwinął:-) no i widzę, że nie tylko ja niedługo się przeprowadzę... domek który wybraliśmy nie jest jakiś super extra no ale większy od naszego obecnego mieszkanka, na tym samym osiedlu (starsza córcia nie będzie zmieniać koleżanek :tak:) no i do szkoły blisko... Zobaczymy jeszcze czy się landlord zgodzi na cenę przez nas zaproponowaną ( na daft 150e większą), ale dom stoi pół roku pusty...to chyba będzie mu się opłacało :tak:

misia az sie w głos roześmiałam. Przypomniała mi sie moja była teściowa, tez do kościółka latała a wszystkim za plecami d... obrabiała:sorry::eek: naszczęście mam juz ją z głowy:laugh2:

anineczka to miałas super z tymi 10 facetami:-D:-D:-D

Wolfia- ale chata!! Wymiekam! A ten basen...pelen wypas:-) Ale 8000e mies...matko! Ciekawe kto to wynajmie.

Ale mamy dzis piekny wieczor! A ja wlasnie probuje skolowac sobie jakas fryzjerke bo moja dotychczasowa gdzies mi zaginela...nie moge sie z nia skontaktowac i nawet sie troche martwie. Dzis dostalam zaproszenie na nk od stylistki/fryzjerki - Joasi no i zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba sprobuje sie z nia ustawic, bo mnie szlag trafi z tymi moimi klakami!:wściekła/y:
ps. wlasnie sie dowiedzialam, ze owa fryzjerka robila wlosy kilku dziewczynom z naszego forum! Komu komu??? Pisac szybko jak sie spisala?

Ostatnia edycja:
reklama
aneczka-wracaj do TUAM na nasze osiedle mamy polski sklep i w Valu i Coscuterze polskie produkty;-)A złamana ręka przez koleżankę zepchnęła go z muru i tak się to skończyło :tak: Co do mieszkania z kimś jesteśmy po ślubie 10lat w listopadzie 2lata przed już mieszkalimśmy razem sami i nigdy z nikim nie mieszkaliśmy na wynajem ale sami ;-)od 3lat będąc w Irlandi mieszkamy z znajomimi czyli wspólna kuchnia salon a pokoje mamy 4wiec każdy swój bo też mieli jednego syna do nie dawna:tak:my się dogadywaliśmy ale dzieci tak sobie jest między nimi 2lata różnicy wię mój sie wkurzał że tamten wszystko po nim popuguję :-DAle ona wraca do Polski w ten czwartek z dziecmi już na stałe a on dojeżda do niej autem z rzeczami 23czerwca i już zostają:-Dcieszę się nie powiem że bedziemy sami ale wiem że będzie mi ich brakować zawsze było do kogo buzię odezwać :tak:będzie nam ciężej z rachunkami ale damy rade :szok:

Do góry