emili78
mama czerwcowa 2009
No aneczka mi też hinduska powiedziała że dziecko jeszcze wysoko jeszcze ma czasale w poniedziałek mam wizyte u dr.Sempka może mnie porządnie zbada i pojadę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...No i zrobil mi sie moj pierwszy rozstep (naszczescie taki na moze 1 cm.) Mam nadzieje, ze wiecej mi juz nie przybedzie!
pod koniec ciazy zawsze jest ciezko ja tez czulam sie jak slonica,butow nie moglam zalozyc!!!jeszcze troche i Alex bedzie poza brzuchemNo Ciao Dziewczynki!!
Nareszcie znalazlam czas zeby cos skrobnac! Za mna calkiem meczace juz dni. Po tym jak rodzice A pojechali do domu, przyjechala do nas jego siostra z narzeczonym. Zostali na noc. Wczoraj bylismy na miescie, wieczorem na kolacji w restauracji. Wrocilismy kolo 1 w nocy..bylam wykonczona! Dzis znow troche po miescie, obiad- fish and chips (mniaammm). Czuje sie troche zmeczona po tym tygodniu pelnym roznych wydarzen. Ciesze sie wiec, ze juz wszytsko wrocilo do normy, i ze moge w spokoju oczekiwac wielkiego dnia. Bardzo ciezko mi sie juz chodzi. Codziennie mam wrazenie, ze brzuch jest nizej i nizej. Mam jakies dziwne bole. W nocy spie mocno ale za kazdym razem jak sie przewracam na bok to stekam jak by mi ktos krzywde robil. Nie moge sama wysiasc z samochodu lub wstac z fotela (tzn.moge ale jest to bardzo trudne i meczace). Ale musze wytrzymac jeszcze ok. 11 dni! Rowno za 2 tygodnie przyjezdza Mamuska:-)
Andzulina- na te twoje skurcze to zdecydowanie magnez ale musze Ci powiedziec, ze Dr.Sempka powiedziala mi, zebym nie brala tego irlandzkiego, bo podobno wywoluje bole glowy. Kazala sprowadzic sobie z Polski Asmag. Tak zrobilam. Biore go juz bardzo dlugo i niegdy, przenigdy nie mialam ani jednego skurczu.
Nie moge uwierzyc, ze przede mna jeszcze tylko Emili!! Powoli zaczynam sie przyzwyczajac do mysli, ze to juz nadchodzi...No i zrobil mi sie moj pierwszy rozstep (naszczescie taki na moze 1 cm.) Mam nadzieje, ze wiecej mi juz nie przybedzie!