julia28
Mama lutowa 2007
misia bardzo mi przykro:-(trzymaj sie cieplutko,dopiero dzis tu zajzalam po wekendzie a tu tyle sie wydarzyło
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co zauważyłam to oni tylko porównują na scanie części ciała do siebie..bo jak zobaczyłam kiedyś, że na ekranie pojawiła się jakaś skala do mierzenia od razu spytałam doktorka ile mierzy główka..a on powiedział, że OK w porównaniu do brzuszka... a co do wagi dziecka - to jak już pisałam - zmierzył swoimi rękoma..przykładając jedną na dół mojego brzucha a drugą na górę.. i ani razu nie wyczytał mi ze scanu nic konkretnego..dlatego też w PL robiłam 3D i tam wszystko się dowiedziałam wraz z tym gdzie mam usytuowane łożysko :-)no własnie w Clonmel byłam, i lekarka byle jak pomierzyła, tak zeby jej do tygodni pasowało, mam to na zdjęciach, zresztą sprzet miała gorszy niz polska lekarka w limericu takze mysle ze w clonmel sie pomyliła, za miesiąc lece do polski na 3D zrobie skan i sie dowiem:-)
Misia83_83 - nie zazdroszczę.. :-( Trzymaj się i życzę dużo zdrówka dla Twojego A. Mój mąż też chory i to od kilku dobrych miesięcy się męczy...coś właśnie w brzuchu też.. W końcu idzie na dniach do lekarza ale do polskiego bo jak mówi do znachorów (czyt.Irlandczyków) nie pójdzie... Chyba pojedzie do EuroMed-u w Waterford - oby tam byli dobrzy lekarze.. Aż się boję co mu tam wyjdzie.. I czy czasem zamiast mi iść do szpitala to on się w nim położy..Czesc Dziewczyny..
Dzisiejszego dnia nikt mi nie bedzie zazdroscil. Moj A w szpitalu...:-(
(...)
ja sprawdze dokładnie w Polsce który to tydzien i bede tego pilnowac i walczyc z irlandzką głupotąMartaF ty to masz się z tymi datami ;-)
Moja kuzynka też tak miała i w gruncie rzeczy zrobili jej planowane CC i się okazało,że dziecko wcześniak (miała planowaną cc w 38 tygodniu a dziecko było o miesiąc chyba młodsze) ;-)
Aha zapomniałam dopisac,że kuzynka rodziła w Polscehej dziewczyny:-)czy dostłyscie dzis rodzinne na konto???bo sprawdzałyśmy ze znajomą i niestety niema......czyżby opóznienia po wolnym????????????:-)
Wtedy kiedy jest Bank Holiday pieniążki są już w sobotę na koncie.I u nas zawsze tak jest ;-):-)ja sprawdze dokładnie w Polsce który to tydzien i bede tego pilnowac i walczyc z irlandzką głupotą
no u mnie też tak było zawsze:-)wiec nie wiem co sie stałomoja saisadka też nie otrzymała jeszczeAha zapomniałam dopisac,że kuzynka rodziła w Polsce
Wtedy kiedy jest Bank Holiday pieniążki są już w sobotę na koncie.I u nas zawsze tak jest ;-):-)