reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gosia i Bartek moja Zuzia jako niemowlak zasypiala sama i tak na szczęście zostało do dziś. Na drzemkę i na noc. Jedynie Jak leciałam do polski to tam musiałam być przy niej a nawet lulac czasem.
Gliwa fajnie, że niedziela fajnie u rodzinnie minęła.
Asienka_r dziękuję za odwiedzinki i prezencik dla Oskarka. A moja chrzesnica cudowna.

Mnie weekend minął bardzo szybko. W sobote byłam u dentysty bo jak na złość w środę wypadła mi korona z jedynki. Na całe szczęście wystarczyło ją na nowo "przykleić". Natomiast dzisiaj mieliśmy dzień odwiedzin. Teraz leżę w łóżeczku, bo mąż mnie wygonil żebym odpoczęła, i piszę do Was.

Miłej nocki i udanego tygodnia.

Ostatnia edycja:
reklama
AsienkoM my tez dziękujemy):):), fajnie się spotkać i na szczęście pogoda dopisała:):):). Jak tylko od Was wyszliśmy to Gabi padła i spała aż do 17, zrobiliśmy spokojnie zakupy i dopiero się obudziła przed autobusem:):):), w nocy trochę przeżywała, bo nie mogła coś usnąć i się często budziła, ale dawno Was widziała i się speszyła, że to nie u siebie. Oskarek jest super:):):), taki milusi:):):), niech zdrowo rośnie. Zuzia to niezła aparatka, ale jakoś dały radę z Anią

Dziekuje za odpowiedzi. Troche poczytalam o dr Antepowicz na tym forum a takze o polecanym dr Makbul Ahmed, czy ktoras z Was u niego jeszcze byla?

Dziewczyny jak jest ze szczepieniami dzieci w IRL? Sa one obowiazkowe? Mozna pozniej zaczac szczepic. Od razu mowie ze tak zamierzam szczepic malucha tak jak i ztarszego szczepilam, tylko nie wiem czy nie chcialabym tego procesu spowolnic....

reklama
Asienka, Gliwa, Wiesienka - Dziekuje za Wasze opinie :) Niestety Antepowicz bardzo pozno przyjmowala tam gdzie dzwonilam, a nie moge sobie pozwolic na powrot do domu niewiele przed polnoca... umowilam sie do Ahmeda, moja kolezanka tez u niego byla i go poleca:) moze akurat bedzie ok :)
Katrina, Niunia
- Ja mieszkam niedaleko Donegalu, a Wy?

Pozdrawiam :)

Do góry