reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:) . Dziekuje. Moj M. Wyjezdza poczatkiem kwietnia do IRL a ja dolacze pewnie po porodzie... Jak narazie szukamy mieszkania i nie wiemy czy ma byc ono blisko jego pracy, czy tez kierowac sie bliskoscia szkoly... egh. A wy jak uwazacie?

reklama
Gosiu to zależy tez od okolicy, czasem szkoła jest bliżej, bo rozumiem, że to Ty byś małego zaprowadzała?. A gdzie w ogóle będziecie mieszkać> Może warto poszukać i popytać, jaki szkoły są w okolicy, bo niekoniecznie do pierwszej do której pójdziecie przyjmą Wam małego

Hej Mamusie :) Jestem tu dosc nowa. Takze jak Wy mieszkam na wyspie i stad chcialam Was zapytac o dobrego ginekologa w Irlandii. Czy jakiegos szczegolnie polecacie? Ja jestem z County Donegal i pewnie do Dublina bede musiala sie w tym celu wybrac bo tam najwiecej klinik. Potrzebuje zrobic takze USG, ale pewnie to wszedzie mozna zrobic. Mozecie cos doradzic?

Ostatnia edycja:
Hej kobitki, ostatnio mam mało czasu na włączanie komputera i na pisanie do Was. U nas wszystko ok, mały rośnie jak na drożdżach. W tym tygodniu czeka nas szczepienie i wizyta u Gp na 6 tygodni.
Carollina tak jak napisała Asienka polecam Antepowicz. Przyjmuje w kilku przychodniach.

Hejka.
Carollina ja tez Ci polecam Pania Monike Antypowicz,super babeczka.

Dzis jakos dzionek mi sie ciaganal,Igorek juz w dzien nie spi,o 19 chodzi spac.Od 3 dni sam zasypia w swoim pokoiku.Wlaczam mu bajke i sobie oglada.Ale w nocy wedruje i przychodzi do Nas:tak:
Milego wieczorku.

Ostatnia edycja:
asienka_r dziękuję za odpowiedź. To "w praniu" będzie wychodzić już w Polsce :D
Gliwa ja chciałabym aby mój syn, który ma już prawie 5 lat jako 2- latek zasypiał sam. Teraz też wędruje w nocy do nas. Dlaczego?? bo mu nudno, bo ma ochotę się przytulić. Robi to takim cichaczem aby tylko nikt go nie zauważył.. :D

reklama
Hej.
Wekeend minal dobrze,tylko za szybko.:sorry:Dzis bylismy na dlugim spacerku z dziecmi,fajnie tak niedziele spedzic wspolnie.
:tak:
Gosia i Bartek Igorek w sumie jeszcze nie mial dwoch latek to sam zasypial,pozniej cos mu sie poprzestawialo i musialam byc obok niego jak zasypial.Teraz jak pisalam wyzej znow zasypia sam.A z tym wedrowaniem w nocy zaczelo sie,gdy lezalam na porodowce.
Milego wieczorku.

Do góry