reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moja Ania długo nosiła ubranka na 74, potem szybko wyrastała, w 2-3 też długo chodziła,a bo ona chuda i wszystko z tyłka spada, teraz na 3-4 jej kupujemy:-p, Gabrysia w 3-6 wskoczyła ostatnio, ale tylko bodziaki i piżamki, bo wszystko inne jeszcze dobre 0-3

reklama
Iwona - Kubus teraz juz mniej, wolniej rosnie, więc rozmiarówka jest dla niego OK. Czasami tylko np. mniejsze 12-18 m-cy jest za małę, ale np. Next ma nieco większą rozmiarówkę i 12-18 m-cy jest dobre. Ale jak był mały to wyprzedzał rozmiarówkę. Ubranek 0-3 mcy prawie wogóle nie nosił, bo szybko urósł. Potrafił w ciągu tygodnia przybrać 900g albo w ciagu miesiaca urosnąć 5cm. Teraz już się unormowało.

witam babencje
u mnie jak zwykle hanki klopoty sie mam nadzieje z drenami zakonczyly za to ja teraz u dentysty bylam i wiecej w pl aby zaoszczedzic nie bede chodzic, babka w pl tak mi naruszyla nerwy ze mam antybiotyk na tydzien aby zakazenie zeszlo i do wyrwania. dobrze tylko ze to 6tka to przynajmniej nie bedzie widac.
co do ciuchow na dzieci to nawet kiecke do szkoly kupilam rozmiar 3-4 i to tesciowa musiala zwezac

AsieńkoM-no co jak co,ale ten weekend kategorycznie odpada-bo dzieciaki w sobotę cały dzień poza domem(a my z nimi)-odbierają nagrody za konkursy,w których brali udział i jak na złość rozpiętość czasowa od 12 do 17...a w niedzielę mają inaugurację roku skautowskiego-się zapisali;)zawsze coś!!!!A mnie towarzystwa trzeba:sorry2:
No to ja widzę,że wszystkie mamy"przejścia" z rozmairówkami:))))))

Lubiczanka no to umówione jesteśmy na następny weekendzik. Daj znać o której mamy się zjawić i co ze sobą przytachać :-)

A jutro to chyba z kuchni nie wyjdę. P przywiózł mi ponad 10 kg jabłek i tym razem będe robic dżemy (ostatnio robiłam kompot i jabłka na szarlotkę). Na dodatek mam 5 główek kapusty, z 2 największych będa gołąbki, zobacze ile farszu mi wyjdzie, a z reszty pewnie bigos.

Ostatnia edycja:
Hej dziopki. Jak się macie? Jak tam przyszłe mamy? Dziś byłam na wizycie w szpitalu i z badań moczu wyszło że mam kidney infection wzięły mój mocz do analizy wysłały badania krwi też. Ale nie wiem jak to dalej bd wyglądać? Którąś miała coś takiego? Jak będęa mieć wyniki dadzą antybiotyk? Czy to jest niebezpieczne?nie dość że nadal czekam na wyniki boleriozy to teraz ta infekcja a nie powiem bo ostatnio miewalam mocne bóle prawej nerki wczoraj to wstać nie mogłam z łóżka ale to tak raz za czas mnie bolały.. Powiedzcie proszę co wiecie na temat tej infekcji i jak oni się tutaj w ie tym zajmują. No i za tydz już mi wyznacza termin na cc.

reklama
ja się witam porannie :)

ankadaria ja niestety nie pomogę-współczuje przejść i życzę żeby wszystko dobrze się skończyło- a do terminu to już chyba nie tak daleko jak dobrze pamiętam? więc niech maluszek zdrowy się urodzi i niech Ciebie leczą..
trzymaj się ..

a resztę pozdrawiam i życzę miłego dzionka :-)

ps.GLIWA odpoczywaj ile możesz;-) w końcu to już koniec ;-)

Do góry