reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Katrina dzięki za wyczerpującą odp. :) Wizytę mamy umówioną na najbliższą środę. Mam w sumie 3 zdjęcia Małej, ale chyba jeszcze zrobię u tego fotografa, €10 to nie majątek a lepiej nie chodzić dwa razy żeby donosić zdjęcie. :) Dzięki raz jeszcze.
A czy godziny spotkań są w miarę takie jak umówione? Czy bywają opóźnienia?

reklama
Jushka na ta godzine to bedzie mialo kilka osob 10 min pozniej tez kilka i w ten sposob robii sie kolejka;(pamietaj ze o paszport musicie byc razem z mezem i dzieckiem wez takze akty ur no i dlugopis i o chyba tyle. Fakt zdjecie u pl fotografa jest super 10 min i piekne zdjecia sa;)

Dzięki Biola, z tego co wiem, to do 5 rż dziecko nie musi być obecny przy składaniu wniosku, jedynie oboje rodzice. Wszystkie dokumenty wezmę, bo lepiej mieć o kilka więcej niż o jeden za mało. :p

Hejka.
Jestem zadowolona z Igorka,odzwyczajam go od zasypiania ze smoczkiem.I sie udalo,wczoraj w dzien spal bez i w nocy.Marudzil przy zasypianiu,ale zasnal.W dzien juz bardzo dawno odzwyczajony byl,tylko na noc musial miec.Wiec sie ciesze.Obiadek sie gotuje,a ja kawke spijam.Maly poganial po ogrodeczku,za niedlugo idzie lulu.Po poludniu mamy w planach jechac do Swords,jak M szybciej skonczy prace.Po szafke dla malego do pokoju.
Zmyka.Milego Dzionka.

Jushka no niewiem moze od jakiegos roku przepisy sie zmienily ale jak ja chlopakom wyrabialam a niko wtedy mial 4 tyg to obowiazekiem bylo ze dziecko wraz z obojgiem rodzicow musi byc. Wiec lepiej dowiedz sie u zrodla czy cos sie zmienilo:)

Biola na ich stronie czytałam, że dziecko nie musi być, ale my i tak Małą zabieramy bo nie mamy jej z kim zostawić (czyt. nie zostawię jej z nikim :p )

Wymagania przy składaniu wniosku:
1. obecność dziecka w wieku powyżej 5. roku życia (UWAGA: obecność dziecka do 5. roku życia nie jest wymagana),

Hejka

dzionek nawet szybko minął. Teraz czekam na mężowskiego, właśnie wraca od brata, po drodze ma wstąpić po jedzonko jakieś bo ja dzisiaj nic za bardzo nie gotowałam a coś by się przegryzło.

Ale to słońce w tym roku takie dziwne:baffled:. Chyba przez to że tak rzadko świeci to jest strasznie ostre. Jak zawsze ja opalam się od razu na brązowo to w tym roku chodzę jak rak czerwona i bardzo szybko łapie:confused2::sorry:. cały dekold mam czerwony a nie leżałam plackiem i się opalałam, jedynie co chwile wychodziłam za Zuzią na dwór, trochę z sąsiadką pogadałam i tak jakoś mnie złapało mocno. dobrze, że miałam bluzkę na ramiączkach to chociaż równo się opaliłam:sorry:.

reklama
Hej.
Dzionek dzis minal szybko i milo.M byl szybciej z pracy,pojechalismy do Swords .Igorek z mamusia zadowoleni z zakupow.Po poludniu grilka mielismy,wiec szybko czas zlecial.
AsienkoR to pierwszy spacerek Gabrysia ma za soba.Fajnieeeee.:tak:
Zmykam malego polozyc spac,dzis sie nabiegal po dworzu.

Do góry