reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkoM dziekuje bardzo,mam nadzieje ze pokaze dzidzius co tam ma:-)Gratki dla Zuzi.
Dzis mija tydzien czasu, jak Igorek spi sam w pokoju ,szybko sie przyzwyczail.Ladnie przesypia noce.:tak:
Maly wstanie to sie wybierzemy na spacerek.

Ostatnia edycja:
Witamy Gabi na świecie, kolejna mała księżniczka na ziemi irlandzkiej :)
Gliwa jak już minął tydzień to pewnie Igorek polubił na dobre swój pokoik. A Wam jak się śpi bez Niego? Nie za pusto?

My dziś zaliczyliśmy szczepienie (4 miesiąc), Mała płakała gdy pielęgniarka wkłuwała w nóżki, ale jak zawsze gdy wzięłam ją na rączki płacz minął. I na szczęście żadna gorączka się nie pojawiła.

No to jak już wiecie- Gabrysia urodziła się w niedzielę o 20.31, ważyła 2,88, tylko ociupinkę więcej niż siostra
p.gif
, ogólnie wszystko ok, długo zeszło nam na przedporodowej, bo mimo że wody ze mnie dosłowni chlusnęły to długo nie miałam 3 cm rozwarcia i nie chcieli mnie wziąć na porodówkę, ale jak w końcu się zaczęło to poszło moment
p.gif
. Ssak z niej niesamowity, nie mogła się ode mnie odkleić i ciągle ssała i ssała, także mało spałyśmy. W poniedziałek nas puścili do domku, wczoraj była położna ze szpitala, dzisiaj i w piątek też ma być. Dzisiaj chyba na pierwszy spacer pójdziemy, bo ładna pogoda
cool2.gif
. Ania bardzo się stara być super starszą siostrą. Nawet łzy jej w oczach stają, jak maleńka płacze, ale robi to na szczęście tylko jak ją rozbieramy lub baaardzo chce jeść. Lekka zazdrość jest, no ale to normalne. Pomaga, ciągle by Gabi przytulała, siedzi non stop koło mnie jak ją karmię, przynosi wszystko o co ją poproszę, pomaga w kąpaniu.

AsienkoM gratki odpieluchowania i fajnie, że bilety kupione
Gliwa zuch Igorek:):):)

Ostatnia edycja:
Hej.
Po wczorajszym usg jestem zadowolona,przyjeli nas tak jak bylismy umowieni:-):-)Pani Doktor bardzo mila i sympatyczna.Ciagle sie usmiechala :tak:Powiedziala ze Igorek bedzie mial kompana heheheh.Synek wazy 540g.wymiary wszystkie w porzadeczku.
AsienkoR to superr ze Ania taka pomocna:tak:Zycze szybkiego powrotu do formy i duzo zdroweczka dla Was.
Dobra zmykam.Milego Dzionka.

reklama
Do góry