reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesz co,ja ten segregator dostałam też w dwóch albo nawet i trzech częściach,już nie pamiętam dokładnie:tak:Na jednej wizycie mi dali jedną część segregatora,na następnej nurse spytała czy mam następną część i w jakim chcę języku...Pewnie też dostaniesz resztę na następnej wizycie:tak:

reklama
Julia - jak wejdziesz na stronę Poczty to wchodzisz na śledzenie przesyłek i po wpisaniu identyfikatora przesyłki widzisz miejsca, w których była, a ostatnie miejsce zarejestrowane - w nim się obecnie znajduje, lub z niego wyszła, ale jeszcze nigdzie nie została później zarejestrowana.
W moim przypadku też było tak, że w jednym miejscu była b. długo. Ekonomiczna przesyłka idzie dłużej, bo oni zbierają jakąś tam ilość i dopiero wysyłają dalej.

Julia - jak wejdziesz na stronę Poczty to wchodzisz na śledzenie przesyłek i po wpisaniu identyfikatora przesyłki widzisz miejsca, w których była, a ostatnie miejsce zarejestrowane - w nim się obecnie znajduje, lub z niego wyszła, ale jeszcze nigdzie nie została później zarejestrowana.
W moim przypadku też było tak, że w jednym miejscu była b. długo. Ekonomiczna przesyłka idzie dłużej, bo oni zbierają jakąś tam ilość i dopiero wysyłają dalej.

wiec u mnie pisze ze wysylanie paczki z polski 05/03.13 ze szczecina :) i dalej cisza

Julia - moja paczuszka też najdłużej przeleżała w Polsce - jak juz wyszła poza granice (poza strefę celną Pl), to szybciutko poszło).
dzieki za odpowiedz :) wczoraj dzwonilismy tu w irlandii na poczte podalismy im numer paczki a pani powiedziala ze ona wyszla w ten wtorek z pl :) wiec dzwonie do pl a oni twierdza ze w zeszly wtorek czyli 5 .03 , no nic pozostaje tylko czekac chociaz pani z poczty w irlandii powiedziala ze do poniedzialku powinna juz byc :)
DZIEWCZYNY CZY DOSTANE TUTAJ W IRLANDII BOROWINE???

Ostatnia edycja:
Jutro musze jechac do centrum, to kto wie, czy nie pojde i sie nie dopytam o te dodatkowe czesci ;) DZieki za pomoc! :)

Jeszcze pare godzin i dlugi weekend :)

Asienka, na parade się szykujesz?

Mnie niestety czeka samotne siedzenie w domu:-( znaczy się bez m.. niestety wyjątkowo idzie do pracy, szefowa oczekuje wielkiego ruchu, i chyba tak będzie bo jego restauracja znajduje się minutę od parady:nerd:
Zrobiłam sałatkę, jutro jakieś ciasto ukręcę, może znajomi jacyś wpadną to nie będzie źle ;-) oby nie padało to do parku się pójdzie na spacerek.

reklama
Do góry