reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Julia - moja "szła" równo 3 tygodnie. Dokładnie to wiem, bo sama w pl nadawałam i sama ja tu odbierałam. Aż nie wierzyłam, że tyle może to trwać (sprawdzałam codziennie na stronie poczty gdzie jest) - ona chyba na prawdę szła.

Puk Puk aleee tu cichutkoooo ostatnio :szok:witam dziewczyny ja tylko na chwilke bo doslownie padam na twarz... dostalam klucze do nowego domku niestety szczescie przez lzy bo musielismy naszykowac na wstepie ponad 1000siaka na kaucje i rent:wściekła/y:myslalam ze kaucja nam przejdzie ze starego mieszkania ale niestey dostaniemy ja z powrotem dopiero po oddaniu kluczy od starego mieszkanka ..takie jakies mieszane uczucia mam szkoda mi troche przytulnie tu mieslimy no ale tam juz kawal ladnego nowego domku wszsytko porzadnie zrobione gigant ogrodek no i 4 pokoje z osobnym salonem i kuchnia :tak:tak ze wkoncu kazdy bedzie mial swoj kat i my i graty ..no i bedzie mozna normalnie wiecej znajomych na jakies imprezki zaporosic no bo tu no nie mielismy za bardzo warunkow:no: w kazdym razie dzis bylam w szoku bo pierwszy raz zastalam dom naprawde czysty tak ze wystarczylo odswiezyc i starczylo czasu nawet na pomycie okien wiekszoasc rzeczy juz przewiezionych tak ze od rana zaczynam akcje rozpakowywanie bryyy oby szybko poszlo:dry:no nic lece spac powolutku bo jutro ciezki dzien moze uda uda mi sie zdac relacje pod wieczor jak mi poszlo pozdrawaim i dousl !!

Dzien dobry!
Rzeczywiscie, tak spokojnie sie zrobilo ;)

U mnie wczoraj rodzina odleciala... ale trafili - chcieli odpoczac od sniegu w Polsce, a tutaj trafili na sniegi ;)

Troche zmeczona jestem po ich pobycie, ale szczesliwa :) No... wczoraj troche mi sie poplakalo, bo smutno tak w dniu wyjazdu...
Mieszkanie juz ogarniete, wiec dzis po pracy to tylko odpoczynek.... Kupilam zonkile zeby bylo mi weselej ;) Bo tulipany z Dnia Kobiet juz padly ;)

Ciagle szkole tego nowego pracownika, wiec nie mam czasu za bardzo na internet..... Chociaz dzisiaj go nie ma - czyms sie strul i wymiotuje.....

Jeszcze tylko 4 tygodnie w pracy (i dwa dni, dzis i jutro) i rozpoczynam urlop ;)
Mama moja ma przeczucie, ze wczesniej urodze.......

Mam pytanie - nie moge znalezc w Interencie takiego pliku w pdf z Rotundy - taki Maternity Pack... mam go wydrukowanego po polsku w domu, ale szukam wersji angielskiej...... Ma ktoras moze? Albo podpowie jak szukac... bo ja juz chyba wszystkie slowa klucze zguglowalam i lipa...

Julia - moja "szła" równo 3 tygodnie. Dokładnie to wiem, bo sama w pl nadawałam i sama ja tu odbierałam. Aż nie wierzyłam, że tyle może to trwać (sprawdzałam codziennie na stronie poczty gdzie jest) - ona chyba na prawdę szła.

hej mozesz mi powiedziec jak ja sledzic bo na polskiej stronie poczta polska wyskakuje mi ze wyszla w tamtym tygodniu ze szczescina we wtorek :) i dalej nie ma pokazne a strony irlandzkie?

reklama
Tichonku :) No wlasnie ja tez mam tego pdf po polsku, o segregator poprosilam wersje ang - ale jest tam tylko polowa informacji; chcialam w ten weekend poczytac, bo maz bedzie w pracy... we wtorek mam szkole rodzenia i chcialam byc na nia przygotowana ;) Ah, we wtorek pojde i sie zapytam, czemu dostalam wybrakowany segregator ;) w weekend poczytam inne rzeczy ;)

I musze w koncu torbe spakowac!

Do góry