reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Jak tak dziś przelotem bo mam syf w domu totalny:baffled:Szlifowali mi i malowali sufit i wszystko w białym pyle:baffled:Tzn. wszystko co nie zostało wyniesione,ale i tak tego trochę:baffled:Podłoga jak ośnieżona,normalnie się czuję jakbym się wprowadzała na nowe mieszkanie i trza wszystko,każdą pierdółkę,każdy kąt umyć:baffled:Do tego nie mamy drzwi w kuchni wiec trochę też kuchnia zapylona:wściekła/y:Idę sprzątać dalej póki Mateo śpi:sorry2:

Anineczko,zdrówka!...Najważniejsze,że już jesteś w "ojczyźnie":-DA jak chata w ogóle,zadowoleni jesteście?
...Aaaa,landlord pisał esa,że niedługo przyjdzie z kolesiem od malowania:tak:NARESZCIE COŚ!!!...Żeby mi tak jeszcze materac wymienił to już bym była happy:-p

reklama
Dzien dobry

Zdazylam tylko wyczytac ze anineczka jest juz w ie:-)wiec witam Cie na starych smieciach:-Di zycze zdrowka.

Ja sie zabralam za poszukiwanie pracy,ale szukam tylko w firmach medycznych ,moze ktoras wie o jakies gdzie sa przyjecia itp,szukam w calej ie.

Pozdrawiam i zycze milego dnia

Anineczka WITAJ nareszcie w domu. Zdrowiej bo wiosna idzie.
Tichonek no to moze w reszcie landlord cos porobi w mieszkaniu.
Wichurka fajnie ze na sesje sie wybieracie. Ja w ciazy tez robilam sesje I potem jak Zuzia miala 2 tygodnie.

Nam dzionek minal zakupowo, kupilismy Zuzi dwie pary adidaskow, pare ubranek bo ostatnio znowu podskoczyla. Jeszcze tylko kurteczke na wiosne musimy kupic.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo.Właśnie skończyłam prasowanie i wstawiłam pranie ,jakoś tak pózno heh:dry::sorry2:Dzionek minął bardzo miło,rodzinnie:-)
Wichurko Super,że macie mieć sesję.;-)
damada powodzonka w poszukiwaniu pracy,ja niestety nic nie doradzę,ale może dizewczyny coś pomogą:tak:
AsienkaM1986 my też musimy kupić kurteczkę na wiosnę:tak:
Anineczko zdrowiej szybciutko;-)
Tichonku no nareszcie Ci ten Landlord zrobi w mieszkaniu,wiem coś o takich landlordach ,bo miałam takiego buraka wcześniej,że szok:angry:
Miłego wieczoru i dobranoc:happy:

Witam sie dziewczyny u mnie nadal depresyjnie :(i nie za bardzo wiem jak sobie z tym radzic :(
Tichonku wreszcie cosik ci robia w domku dobrze:)
Kiedy wiosna przyjdzie buuuuuu

Hej.
Dworek juz dzis z Igorkiem zaliczyliśmy,fajna pogoda az sie miło szło.:-)Teraz mały poszedł na drzemke,za niedługo kolezanka przyjdzie na kawke i pogaduchy.:tak:
AsienkoM to super ze zakupki udane.My juz Igorkowi zakupilismy buciki na wiosne i kurteczke,jeszcze tylko adidaski trzeba jakies dokupic.
Tichonku no to superrr ze landrol sie wziął za remont.
Damanda ja ci nie pomoge,powodzenia w poszukiwaniu pracy.
Biola oby Ci sie szybko poprawiło samopoczucie.
Zmykam Miłego Dzionka.

witam dziewczyny ja z takim nie typowym pytaniem :) otoz potrzebuje na srode do mojej pisemnej pracy negatywy i pozytywy na temat zwierzat w przedszkolu :) jesli ktoras ma jakies opinie to piszcie :) dziekuje i milego weekendu zycze :)

reklama
Do góry