reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkoM no ciężki mam z nią żywot, cierpliwości zdecydowanie mi ostatnio brakuje. No ale dzisiaj wyjdziemy na spacer to może jej odrobinę przejdzie i da się przekonać.
Nati nie wiem, jak na suchy, ale może flegamina by pomogła? Truskawkowa jest od 6 miesiąca

Dzien dobry
anineczka wiec wracasz do ie?kiedy?ja mieszkam na merryborough.

nati nie mam pojecia co podawac takim maluszkom,Gabrys do13miesiecy w ogole nie chorowal.Ale proponuje isc do apteki i spytac ,moze beda cos mieli.

asienka co prawda moj synek ma1.5 wiec do 3latak nie ma co porownymwac.Ale napisze co dziala u mego synka ,zeby nie marudzil,poprostu musze mu zapewnic ,zeby sie nie nudzil,tzn spacery,place zabaw,zeby sie wyszalal,pozniej w domu jest o wiele spokojniejszy,musze wymyslac jakies zabawy ,spiewam mu i widze ,ze to bardzo mu sie podoba wiec jest mniej marudny.
A chodzi Twoja corka do przedszkola?

Piersi z papirusa mniam mniam

asienka_r dziękuje za namiary,do tego sklepu w Rathcole mam 30 min więc podjade jak coś;-)Widziałam,że mają bo sprawdziłam na sklepie internetowym.

Dziękuje dziewczyny za pomoc.Pozdrawiam i miłego dnia.

Czesc!
Ja tylko dzisiaj na chwile bo mam duzo pracy!

U poloznej wszystko super, serduszko Ignasia bije perfekcyjnie, u mnie cisnienie w normie, w moczu brak infekcji, brzuch wymcala i stwierdzila, ze lezy na dobrej wysokosci ;) a bole brzucha - nie sa w normie, ale sa bardo czeste... Jesli beda coraz mocniejsze, to mam isc do fizjo w Rotundzie to mi pokaza co cwiczyc i polecila jeszcze - ale to tez pozniej, pas, ktory toche uniesie brzuch do gory co moze troszke zmniejszyc bole... generalnie te bole wraz z powiekszaniem sie brzucha sa coraz gorsze, a znikna wraz z narodzinami synka ;)

Pozdrawiam w ten okropnie pochmurny dzien!

Witam się:-)
No i pada,dawno deszczu nie było:dry::confused2:
Mateo śpi,Radek w szkole,obiad zrobiony,cisza w domu:-)
Asieńko_M ja mam Diprobase z Polski:tak:
nati w irlandzkich aptekch dla dzieci do roku czasu nie dostaniesz nic:no:Ja jak byłam w ciąży w Polsce to się obkupiłam w polskie leki dla maluszka:tak:
Mam tego papirusa w domu,ale jeszcze nie robiłam,dobre to mięsko wychodzi,nie suche?
A i dzięki za rady co do pierogów,ja się przymierzam aktualanie do gołąbków bo dawno nie robiłam,muszę kapuchę zakupić w weekend i do dzieła
:tak:

wichurka ja od 3miesiaca ciazy bralam nospe bo mialam skurcze i twardy brzuch,ale chodzilam do polskiej ginekolog.Pierwsz slysze,zeby dawali jakies cwiczenia i pas na bole brzucha:szok:

asienka diprobas mozna kupic w irlandzkich aptekch

tichonek wlasnie nie wychodza suche ,sa pyszne

reklama
Damada nie chodzi do przedszkola w tygodniu, tylko do polskiego w soboty
Ona marudzi nie dlatego, że się nudzi, tylko jakaś chwiejna emocjonalnie do wszystkiego podchodzi, np chce taką bajkę, ja jej włączam a ona płacze, bo tej nie chce. Sama nie wie, o co jej chodzi

Do góry