reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
AsienkoM no ciężki mam z nią żywot, cierpliwości zdecydowanie mi ostatnio brakuje. No ale dzisiaj wyjdziemy na spacer to może jej odrobinę przejdzie i da się przekonać.
Nati nie wiem, jak na suchy, ale może flegamina by pomogła? Truskawkowa jest od 6 miesiąca
Nati nie wiem, jak na suchy, ale może flegamina by pomogła? Truskawkowa jest od 6 miesiąca
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
W Polsce niestety, ale są tutaj sklepy internetowe, gdzie możesz sprawdzić, czy mają albo w tym dziecięcym w Rathcoole
drogeria.ie
Polska Apteka Internetowa w Anglii, Londynie, Leki, apteka online, aptek internetowa
Może dziewczyny coś podpowiedzą, bo wiem, że czasem zamawiają
Bo z irlandzkich to wątpię, żebyś cokolwiek dostała
drogeria.ie
Polska Apteka Internetowa w Anglii, Londynie, Leki, apteka online, aptek internetowa
Może dziewczyny coś podpowiedzą, bo wiem, że czasem zamawiają
Bo z irlandzkich to wątpię, żebyś cokolwiek dostała
Dzien dobry
anineczka wiec wracasz do ie?kiedy?ja mieszkam na merryborough.
nati nie mam pojecia co podawac takim maluszkom,Gabrys do13miesiecy w ogole nie chorowal.Ale proponuje isc do apteki i spytac ,moze beda cos mieli.
asienka co prawda moj synek ma1.5 wiec do 3latak nie ma co porownymwac.Ale napisze co dziala u mego synka ,zeby nie marudzil,poprostu musze mu zapewnic ,zeby sie nie nudzil,tzn spacery,place zabaw,zeby sie wyszalal,pozniej w domu jest o wiele spokojniejszy,musze wymyslac jakies zabawy ,spiewam mu i widze ,ze to bardzo mu sie podoba wiec jest mniej marudny.
A chodzi Twoja corka do przedszkola?
Piersi z papirusa mniam mniam
anineczka wiec wracasz do ie?kiedy?ja mieszkam na merryborough.
nati nie mam pojecia co podawac takim maluszkom,Gabrys do13miesiecy w ogole nie chorowal.Ale proponuje isc do apteki i spytac ,moze beda cos mieli.
asienka co prawda moj synek ma1.5 wiec do 3latak nie ma co porownymwac.Ale napisze co dziala u mego synka ,zeby nie marudzil,poprostu musze mu zapewnic ,zeby sie nie nudzil,tzn spacery,place zabaw,zeby sie wyszalal,pozniej w domu jest o wiele spokojniejszy,musze wymyslac jakies zabawy ,spiewam mu i widze ,ze to bardzo mu sie podoba wiec jest mniej marudny.
A chodzi Twoja corka do przedszkola?
Piersi z papirusa mniam mniam
Czesc!
Ja tylko dzisiaj na chwile bo mam duzo pracy!
U poloznej wszystko super, serduszko Ignasia bije perfekcyjnie, u mnie cisnienie w normie, w moczu brak infekcji, brzuch wymcala i stwierdzila, ze lezy na dobrej wysokosci a bole brzucha - nie sa w normie, ale sa bardo czeste... Jesli beda coraz mocniejsze, to mam isc do fizjo w Rotundzie to mi pokaza co cwiczyc i polecila jeszcze - ale to tez pozniej, pas, ktory toche uniesie brzuch do gory co moze troszke zmniejszyc bole... generalnie te bole wraz z powiekszaniem sie brzucha sa coraz gorsze, a znikna wraz z narodzinami synka
Pozdrawiam w ten okropnie pochmurny dzien!
Ja tylko dzisiaj na chwile bo mam duzo pracy!
U poloznej wszystko super, serduszko Ignasia bije perfekcyjnie, u mnie cisnienie w normie, w moczu brak infekcji, brzuch wymcala i stwierdzila, ze lezy na dobrej wysokosci a bole brzucha - nie sa w normie, ale sa bardo czeste... Jesli beda coraz mocniejsze, to mam isc do fizjo w Rotundzie to mi pokaza co cwiczyc i polecila jeszcze - ale to tez pozniej, pas, ktory toche uniesie brzuch do gory co moze troszke zmniejszyc bole... generalnie te bole wraz z powiekszaniem sie brzucha sa coraz gorsze, a znikna wraz z narodzinami synka
Pozdrawiam w ten okropnie pochmurny dzien!
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się:-)
No i pada,dawno deszczu nie było
Mateo śpi,Radek w szkole,obiad zrobiony,cisza w domu:-)
Asieńko_M ja mam Diprobase z Polski
nati w irlandzkich aptekch dla dzieci do roku czasu nie dostaniesz nicJa jak byłam w ciąży w Polsce to się obkupiłam w polskie leki dla maluszka
Mam tego papirusa w domu,ale jeszcze nie robiłam,dobre to mięsko wychodzi,nie suche?
A i dzięki za rady co do pierogów,ja się przymierzam aktualanie do gołąbków bo dawno nie robiłam,muszę kapuchę zakupić w weekend i do dzieła
No i pada,dawno deszczu nie było
Mateo śpi,Radek w szkole,obiad zrobiony,cisza w domu:-)
Asieńko_M ja mam Diprobase z Polski
nati w irlandzkich aptekch dla dzieci do roku czasu nie dostaniesz nicJa jak byłam w ciąży w Polsce to się obkupiłam w polskie leki dla maluszka
Mam tego papirusa w domu,ale jeszcze nie robiłam,dobre to mięsko wychodzi,nie suche?
A i dzięki za rady co do pierogów,ja się przymierzam aktualanie do gołąbków bo dawno nie robiłam,muszę kapuchę zakupić w weekend i do dzieła
wichurka ja od 3miesiaca ciazy bralam nospe bo mialam skurcze i twardy brzuch,ale chodzilam do polskiej ginekolog.Pierwsz slysze,zeby dawali jakies cwiczenia i pas na bole brzucha
asienka diprobas mozna kupic w irlandzkich aptekch
tichonek wlasnie nie wychodza suche ,sa pyszne
asienka diprobas mozna kupic w irlandzkich aptekch
tichonek wlasnie nie wychodza suche ,sa pyszne
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Damada nie chodzi do przedszkola w tygodniu, tylko do polskiego w soboty
Ona marudzi nie dlatego, że się nudzi, tylko jakaś chwiejna emocjonalnie do wszystkiego podchodzi, np chce taką bajkę, ja jej włączam a ona płacze, bo tej nie chce. Sama nie wie, o co jej chodzi
Ona marudzi nie dlatego, że się nudzi, tylko jakaś chwiejna emocjonalnie do wszystkiego podchodzi, np chce taką bajkę, ja jej włączam a ona płacze, bo tej nie chce. Sama nie wie, o co jej chodzi