reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aaaaa polecam brave ale niewiem czy ja jeszcze puszczaja a teraz chyba leci hotel transylwania a poczekaj zaraz zobacze co puszczaja.ale ogolnie u nas w svan zawsze w sobote i niedziele jest kids club dla dzieci i bilety kosztuja tylko 2.5e od os:)
Dobra w kids clubie graja paranorman,wiec napewno sie wybierzemy a tak to u nas graja madagaskar i hotel transylwania.
Musisz zobaczyc na str kina do ktorego bedziecie szli co i o ktorej graja.

Ostatnia edycja:
Biola, ja myślę że oni się wybiorą do kina tam koło Ciebie ;) a trzeba jakieś warunki spełnić by należeć do tego Kids club? kurczaki sama bym z chęcią poszła do kina ale jakoś tak przykro mi zostawiać ALutkę....no nic, może zrobimy tak że w jednym tyg jedno z nas pójdzie do kina z Marcelem, a w kolejnym drugie :)

daję znać, że żyjemy, ale... Kubulek kochany nie daje mi zapomnieć o sobie.
Czasami zaglądam poczytać co u Was słychać, ale sił na pisanie jakoś mało.

Bry
Barmanko no dokładnie:):):), Asienka wczoraj przyjechała i mi różne rozwiązania podpowiadała:-p, uwielbiam się z nią spotykać, tylko patrzyła, co mi kupić na parapetówkę:rofl2:, ale nie dlatego oczywiście ją lubię, lubię ją bo jest, bo mogę na nią zawsze liczyć. Nam wczoraj w końcu normalny net podłączyli i śmiga jak ta lala. Mój M to też na głowie staje, żeby nam się dobrze mieszkało i ciągle coś podpowiada, a shopping będzie w pewnie w sobotę, bo w niedzielę chyba Asia z P i Zuzią przyjadą

AsienkoM dziękuję, ze jesteś:-):tak:, ale Ci nasłodziłam z rana:rofl2::rofl2:

Dobrego dzionka

Bry:-)
Ale ja lubię taką pogodę,słonko,lekki przymrozek,zero wiatru,suuuper:-)
Jestem po trzeciej (z pięciu) dawce zastrzyku z B12 i muszę Wam powiedzieć,że takiej energii dostałam jak już dawno nie:tak:Dużo lepiej się czuje po tych zastrzykach:tak:
Żeby nie było tak pięknie:nerd:,za miesiąc muszę (trzeci raz w ciągu 3 miesięcy:baffled:) do Polski zaś lecieć:baffled::-DMasakra co się wylatam w tym roku:szok::-DLecę z Mattem na 4 dni,na szczęście tym razem w spokojniejszej atmosferze niż ostatnie dwa loty:tak:Muszę pewne sprawy urzędowe pozałatwiać a mam czas tylko do 3 miesięcy od daty śmierci taty więc dlatego bilety zaś zakupione czekają:sorry2:
No i nareszcie się do fryzjera wybieram bo ostatnio byłam prawie 4 miechy temu i wyglądam jak idź stąd:eek::confused2:

reklama
Hej.
Chwilka odpoczynku,mały poszedł spac.Wiec kawke spijam.Zaraz trzeba obiadzik przygotowac,a po południu na spacerek sie wybieramy.:tak:
Tichonku
to sie nalatasz....!Kiedy do fryzjera sie wybierasz?Ja ostatnio byłam u Kamili:)
AsienkoM udanych zakupów.
Miłego Dnia.

Do góry