reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wrescie wieczorek siedzimy sobie z M i pijemy piwko.Syneczek zasnał szybko dzis,zmęczony był.
Kurcze i tak sobie mysle,kuzyneczka dzis ma wesele.Rodzice moi i bracia sie bawia.Fajnie maja,szkoda ze Nas tam niema.:-(
Lubiczanko
ale zaczym wyjda nastepne jeszcze duzo czasu minie.
Miłego wieczorku.

reklama
Chciałam dziś Kubusiowi ubrać na urodzinki naszego kuzynostwa czarna koszulę i do tego krawacik czarny z kolorowymi paskami i co??? Nie zmieścił sie w nią, a to niby rozmiar 6-9 m-cy.
Kombinezon zimowy wyjęłam wczoraj, żeby przymierzyć - OK, jest dobry, ale na teraz - na metce jest informacja 6-9 m-cy!!! No to o co kaman???

Ja wiem, że mój synuś jest ciut większy, ale bez przesady, te rozmiary są jakieś dziwne.

Witam
Katrina-hehe...Natomiast ja moją niunię ubieram w ubranka na 9-12mies:tak:Wiesz-to tak jak z rozmiwrówką dla dorosłych-z tego sklepu bedzie na mnie 8ka dobra a w innym 10tka ledwo,ledwo:sorry2:
Gliwa-prędzej czy później wyjdą wszystkie;)Dzisiaj Starszaków nie mam do wieczora niemalze,więc trzeba wykorzystać jak najbardziej pracowicie ten czas-kilka kursów do nowego domku,zakupki-luuuubię;-)...Miłego dnia Wam

witajcie - miłej niedzieli Wam życzę

Lubiczanka - z Alinką też mam problem, bo ona jest wysoka, ale za to chuda. Spodnie muszą być długie, ale najlepiej z regulacja w pasie (tak jak ciążowe spodnie), rajtuzy zawsze większe, bo inaczej sa za krótkie. Natomiast spódniczki spokojnie mogą być rozmiarowo mniejsze.

Hej

Katrina rozmiarówki są różne, moja Zuzia nie nalezy do olbrzymów a w nie których sklepach to kupuje jej ubranka w rozmiarze 2-3 latka
Gliwa jaka spacerówke kupiliście, pochwal się
Tichonek szkoda nerwów
Lubiczanka a jak tam Dominisi chodzenie, zaczęła człapać czy dalej nie chce?? może juz o tym pisałaś, a mi umknęło.

Miłej niedzieli.

reklama
Do góry