reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanko-hehe-fajne takie osóbki-wszędzie nosa muszą wścibić:dry:
Biola-co Ty chcesz od lekko ponad rocznego dziecka?Ja mam prawie trzylatka i ten jak się obsra to:baffled:
Wichurko-skoro masz na 8mą nie przewiduję długiego czekania;)Oby było przyjemne;)
Idę...dziś na obiad leniucha mam-ryż z rybką...Miłego dnia lejdis:)

reklama
Hej.Ciężka noc miałam masakra Igorio tak płakał ze nie mogliśmy go uspokoic.Ahhhhhh mam juz dosc:-(Dobrze ze chociaz pospał dzis do 10.
Wichurko mi tylko w szpitalu zrobili jedno Usg na samym poczatku,a tak to jezdziłam prywatnie do Polskiej przychodni na scan.
Miłego Dzionka.

Wichurko-u mnie na odwrót-weekend akuchenny-mama tez kiedys musi odpoczywac;)))
AsieńkoM-jak szaleć to szalec,prawda?;))))
Gliwa-no biedny ten Twój synus...nic nie pomaga???
Za to nadrobię wypiekiem jakimś...jakies drożdżówy mi po głowie chodza....i mam świeżutkie malinki...moze coś ukręce...no nic to-idę popatrzeć za co się wziąć;)

Wichurka, ale ja uważam że warto pisać na forum :tak: czasem Ty szukasz pomocy, czasem ktoś poprosi Ciebie o pomoc.. ja np znalazłam pewną dziewczyną z Dublina której zmarły bliźnięta.. pomogła mi przejść urzędowe papierki tutaj jak również w Polsce, bo ona też pochowała swoje dzieci w Polsce. Pisałam również na wątku o amniopunkcji, bo i takie badanie miałam robione.. No ale to pisanie ma też i druga stronę medalu..

Biola, a bo podobno diabeł tkwi w szczegółach, a najbardziej do myślenia daje własnie to co się wprost nie napisze:-D

Lubiczanka, a no widzisz...

Gliwa, uuu to ciężką nockę mieliście, zdrówka dla Igorka, oby mu sie poprawiło.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry