reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko tak jakoś :ninja2::ninja2:

Biola nie doczytałam o czym piszesz dokładnie,za to o materacach z Ikea.
Tak się trafiło,że właśnie takowe kupiliśmy.W ciul kasy poszło bo coś około 600 funtów,ale jestem strasznie zadowolona.
Tylko właśnie te rozmiary :confused2:
chłopcy mają single ale te duże 200x90 i ciężko kupić ramę do nich,a w samej Ikea jest mały wybór:dry:
My mamy 200x180 :cool2: mega wielki materac bo super king size i też tylko ebay i Ikea z ramą do niego,już nie wspomnę,że jeszcze nie widziałam w zwykłych sklepach prześcieradła na to:no:

reklama
Anieczko witaj wśród żywych!:)
Margaritko fajnie że tyle sie u Ciebie dzieje, to pewnie niezły lachon z Ciebie jak na tą siłownie tak latasz:)!!
Witam nową mamuśke!!
Ja mam dzisiaj Offik więc zmykam pozałatwić trochę spraw, pracuję teraz trochę dłużej i kurcze ten dzień tak szybko się kończy , i robi się szybko ciemno:/ Ale naszczęscie mam siatkówke kilka razy w tyg, czasem ze znajomymi pingpong, rodzinka i tak leci czas...
Miłego dnia

Dzionek mi szybko dzis uciekł,rano była Aniaa na kawce.Pozniej panowie przyjechali skończyc,no i wrescie wszystko juz mam ogarniete i posprzatane w pokoju.Pod wieczór wyszłam z małym autkiem pojezdzic na dworzu.Teraz odpoczynek i tv.
Miłego wieczorku dziewczynki.

Ostatnia edycja:
AsienkoM no już niby lepiej, ale Ani coś świszczy jak oddycha, więc umówię nas na popołudnie do Gp, żeby ją osłuchał, dla mojego spokoju. Dzisiaj to całą noc chociaż przespała, kaszlała, ale nie jakoś gwałtownie, jak to było wcześniej.

Idę zaraz robić biszkopty na Aniowy tort

Dobrego dzionka

reklama
Witam

Ja juz swojemu prezent dalam takze mam z glowy

Uciekam bo j ma dzis wolne i troche czasu chcemy spedzic razem,namawia mnie na festyn zeby jechac ale zobaczymy za bardzo mi sie nie chce

Milego dnia

Do góry