reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko tak na mleku:sorry:ale zawsze przepis mozesz "zgarnac"upieczesz jak przestaniesz karmic;-):-)

ja dzis ogorkowa gotuje...wlasnie nastawilam/...nikt oprocz mnie pewnie nie bedzie jej jadl:eek:...no moze Szym ze 3 lyzki :cool2::dry::sorry2:

reklama
Witam

Barmanko ja rowniez dziekuje
Ewelcia ja robie podobne ciacho tez sie gotuje mase sernik gotowany sie zwie :-)

A ja niedawno wstalam ehhh jak fajnie jest jak druga polowa w domu trzeba sie ogarnac i po prezent jechac bo popoludniu na urodzinki idziemy do Natalki kolegi jak uslyszala ze ja zaprasza na urodziny to juz myslala jaka ona sukienke ubierze:tak::-Dw miedzy czasie wywiadowke mamy wiec dzionek zleci szybko

Milego dnia

Ewelcia, haha - ja też dziś mam ogórkową :-D:-D

Ania, "wywiadówka" jak to poważnie brzmi :cool2:

ja pierdziu kopnijcie mnie w tyłek, normalnie spoczęłam na laurach i nawet palcem kiwnąć mi się nie chce :eek:

Barmanko jaja se robisz?!:sorry:
Pisałam,że nie wychodzę nigdy bez całej ferajny:sorry2:A to niedzielne wyjście to jakie było?...Z całą rodziną:sorry2:Co to za wyjście jak trzeba za dziećmi ganiać,pić wino z Mattem pod pachą,pfff...:dry:
Już rozumiem wyjść z mężem,ale bez dzieci a nie z całym majdanem:cool2:Takie wyjścia jak to ostatnie to ja miewam:tak:,ale w porównaniu do mojego P,który miewa wyjścia,że sam o 18-tej wychodzi,wraca około 2:00 i nie musi się niczym przejmować to ja nie mam żadnego wyjścia:-D
...Ale Radka szkoła piękna:-)A jaka ogromna:szok:...Nie na darmo mówi się,że jedna z większych w Ire:-)A jakiego Radek ma wychowawcę:szok:Takie ciacho,że ojojojo!:-DBryan się zowie,ale mówię Wam jaki przystojny:szok:Szkoda,że se ze mną za wiele nie pogada
:zawstydzona/y:

Hej.Dzis od rana na nogach,byliśmy na szczepieniu z Igorkiem w Dublinie.Waży 9800,a mierzy 78.5.
Nie lubie szczepień,bo zaraz i mi sie chce płakac jak patrze na Igorka.Za miesiac nastepne szczepienie na 13miesięcy.
Aniaa udanego wyjscia na urodzinki Wam życze.
Tichonku to mówisz ze przystojniak:-)popatrzec mozna:-D
Miłego Dnia.

Hej Kobitki.

Locik super bo nie było pełnego składu i Zuzia siedziała na fotelu obok. Zuzia bardzo szybko się przyzwyczaiła do nowych miejsc i ludzi.

Ja wczoraj juz byłam u dentysty więc siódemka zrobiona i ósemka wyrwana, jeszcze tylko wizyta we wtorek i koniec. Przy okazji Zuzia jeszcze pójdzie ze mną żeby zobaczył jej ząbki i to wędzidełko górne.

Gliwa no i już niedługo będziecie mieli z głowy wszystkie szczepienia.

Spadam dziewczynki, pogodę mamy fajniusią.

reklama
Do góry