reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Alu tu pustki :szok: może i lepiej bo pogoda taka że nie mam siły nawet usiąść przed kompem, snuje się po domu jak cień jakiś:nerd:

Lubiczanka, to wesołe miasteczko jest zawsze w lipcu (cały miesiąc), więc można fajnie zaplanować sobie wypad w pogode ;-) a atrakcji maaaasa, po zwykłe karuzele, loterie, zamki dmuchane, łódki (czy kule) na wodzie. W razie w-u w Bray masz Domy Uciech, jak je słodko nazywam :-D są tam automaty z maskotkami, takie no wiesz dziecięce Las Vegas :-D, różne gry na automatach, poza tym Bray to piękne miejsce do spacerów :tak:
Ciacha troche zostało, pewnie dlatego że my prawie całą niedziele poza domem byliśmy ;-)
Z tym samopoczuciem to doskonale Cie rozumiem:-:)-( jak znajdziesz jakiś złoty środek to daj znać...

Gliwa, o to super gości macie :tak: dobrze że sami sobą się zajmują :tak:

reklama
hellollll!!!!
Barmanko polozyloas mnie na lopatki"DOM UCIECH":-D:-D:-D:-D
My tez bylismy w Bray chyba ze 2-3razy i potwierdzam ze jest fajnie:)

ja jakos weny wczoraj nie mialam na pisanie...chyba mnie deprecha bieze...wykonczyc sie mozna z ta pogoda:baffled:
Lubiczanko jak tam humorek dzisiaj?

za tydzien do PL lecimy:baffled:..Matko kochana,mam stresa jak cholera:rofl2:...mam nadzieje ze przezyje lot:crazy:..

AsienkoR...ostatnio lecaialm prawie 4lata temu...bylam wtedy w ciazy...modlilam sie - doslownie-zeby jak najszybciej ladowal.Plakalam z bolu:-(...cala glowa mnie bolala,zatoki,gardlo,oczy,zeby,nogi,rece a do tego cholernie brzuch.
Droga powrotna z PL wygladala tak samo.

reklama
AsieńkoM-dokładnie tak jak AsieńkaR pisze:)
Ewelcia-ech...niby lepiej,bo tak mnie na płacz nie rwie,ale...no właśnie ciągle jakieś"ale"...niech choć jeden dzień poświeci to mi się odmieni;)A Ty latać się boisz czy o co chodzi?

Do góry