reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny zajrzalam i prosze chyba o mnie Barmanka wspomina jakies plany na spotkanie super pewnie ja sie pisze juz teraz!!!
Nie wiem co u Was bo nie mam czasu na siedzenie przed kompem dziewczyny mi nie daja a dwa praktycznie caly czas w rozjazdach a co u mnie w sumie nic ciekawego mielismy upaly dziewczyny strasznie marudzily szczegolnie Lenuska ale co sie dziwic jak i ja mialam dosc tych upalow 40 stopni w cieniu nie bylo czym oddychac ale teraz pogoda sie popsula z lekka
Po weselu super wybawilam sie ,Natalce wlosy obcialam sama tez mam nowy fryz ale coz pieknie wygladal jak od fryzjera wyszlam a teraz to jakos mi sie ukladac nie chca te moje klaczki,Lena zaczela chodzic ale lepiej jej na czworaka idzie wiec nie zmuszam Narazie jezdze po lekarzach po dentystach i tak urlop leci dzien za dniem planujemy wyskoczyc z J gdzies na weekend jak przyleci ale czy sie uda zobaczymy jeszcze w miedzy czasie urodziny Naci chcemy
Tichonek jak nie wygrasz to zapraszam do mnie na sesje ze free teraz kupe rzeczy nakupywalalm jeszcze domowilam tla wczoraj je testowala robilam zdjecia dla 14 dniowego chlopca takze ciotka jak bedziesz chciala to wal jak w dym :biggrin2:
gliwa fajnie ze tak Was duuuzo
Julia ja kupywalam w tk max powiem Ci ze spory wybor maja

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Niedziela dzis fajnie mineła,najpierw byliśmy na zakupkach spożywczych.Pozniej na pizzy i spacerek nad morzem.:-)
Aniaa to szybko Ci pewnie mija urlop.
Tichonku bede trzymała kciuki abys wygrała konkurs.:tak:
No nic zmykam piwko sobie strzelic z soczkiem.Miłego wieczorku.

cześć, u nas dzionek też nawet fajniusi. Zakupki udane, Zuzia obciuchana, mi nawet bluzeczka wpadła. Potem mężuś na obiadek zaprosił, więc nie musiałam gotować.

Gliwa fajnie, że dzionek się udał
Aniaa tak to właśnie mijają dni w Polsce, nawet nie wiadomo kiedy.

My dzis bylismy w Bray w wesolym miasteczku. Marcel nie chcial schodzic z karuzel, dmuchancow i innych atrakcji:tak: Szkoda ze ja sie pobujac nie moglam..ale coz - sila wyzsza.

Gliwa, to gwarnie jest:tak: hihi pewnie wszyscy garna sie do gotowania obiadow i zmywania po nim:-D

Ania, wlasnie zapomnialam zapytac, jak tam fotki w Polsce? wstawilabys jakies na fejsa:-p

Witam poniedziałkowo:)
Barmanko-a co to za wesołe miasteczko?Tzn czy takie objazdowe czy na stale w sezonie?Jak ciacho wyszło?pewnie już zostało po nim wspomnienie?
AsieńkoR-no własnie sobie wyobrażam tą pustkę:/Ale fajnie,że w wakacje dzieci myślą o Tobie:)
Aaniu-to kiedy wracacie na zieloną wyspę?
Wiecie co?Kilka razy do roku dopada mnie depresja-i to własnie chyba teraz:( Nie dość,że nic się nie chce,to w dodatku kiedy tylko popatrzę na tą szarugę za oknem to płakać(autentycznie)mi się chce:(((Już kilka dni zastanawiam się gdzie tu zwiać-normalnie nie zdzierżę cały rok pochmurnego nieba:((((

Witajcie Dziewczyny. Ja pierwszy raz tutaj u Was:) Mieszkam w Irlandii od 5-ciu lat, a mama jestem od dwóch miesięcy. Mam pytanie dotyczące tab. antykoncepcyjnych. Jakie sa tutaj dostepne i jakie Wy polecacie. Dziekuje z góry za pomoc i pozdrawiam:) p.s. nie karmie piersia.

reklama
Do góry