Aniaa83
Fanka BB :)
Hej dziewczyny zajrzalam i prosze chyba o mnie Barmanka wspomina jakies plany na spotkanie super pewnie ja sie pisze juz teraz!!!
Nie wiem co u Was bo nie mam czasu na siedzenie przed kompem dziewczyny mi nie daja a dwa praktycznie caly czas w rozjazdach a co u mnie w sumie nic ciekawego mielismy upaly dziewczyny strasznie marudzily szczegolnie Lenuska ale co sie dziwic jak i ja mialam dosc tych upalow 40 stopni w cieniu nie bylo czym oddychac ale teraz pogoda sie popsula z lekka
Po weselu super wybawilam sie ,Natalce wlosy obcialam sama tez mam nowy fryz ale coz pieknie wygladal jak od fryzjera wyszlam a teraz to jakos mi sie ukladac nie chca te moje klaczki,Lena zaczela chodzic ale lepiej jej na czworaka idzie wiec nie zmuszam Narazie jezdze po lekarzach po dentystach i tak urlop leci dzien za dniem planujemy wyskoczyc z J gdzies na weekend jak przyleci ale czy sie uda zobaczymy jeszcze w miedzy czasie urodziny Naci chcemy
Tichonek jak nie wygrasz to zapraszam do mnie na sesje ze free teraz kupe rzeczy nakupywalalm jeszcze domowilam tla wczoraj je testowala robilam zdjecia dla 14 dniowego chlopca takze ciotka jak bedziesz chciala to wal jak w dym![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
gliwa fajnie ze tak Was duuuzo
Julia ja kupywalam w tk max powiem Ci ze spory wybor maja
Pozdrawiam Was serdecznie
Nie wiem co u Was bo nie mam czasu na siedzenie przed kompem dziewczyny mi nie daja a dwa praktycznie caly czas w rozjazdach a co u mnie w sumie nic ciekawego mielismy upaly dziewczyny strasznie marudzily szczegolnie Lenuska ale co sie dziwic jak i ja mialam dosc tych upalow 40 stopni w cieniu nie bylo czym oddychac ale teraz pogoda sie popsula z lekka
Po weselu super wybawilam sie ,Natalce wlosy obcialam sama tez mam nowy fryz ale coz pieknie wygladal jak od fryzjera wyszlam a teraz to jakos mi sie ukladac nie chca te moje klaczki,Lena zaczela chodzic ale lepiej jej na czworaka idzie wiec nie zmuszam Narazie jezdze po lekarzach po dentystach i tak urlop leci dzien za dniem planujemy wyskoczyc z J gdzies na weekend jak przyleci ale czy sie uda zobaczymy jeszcze w miedzy czasie urodziny Naci chcemy
Tichonek jak nie wygrasz to zapraszam do mnie na sesje ze free teraz kupe rzeczy nakupywalalm jeszcze domowilam tla wczoraj je testowala robilam zdjecia dla 14 dniowego chlopca takze ciotka jak bedziesz chciala to wal jak w dym
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
gliwa fajnie ze tak Was duuuzo
Julia ja kupywalam w tk max powiem Ci ze spory wybor maja
Pozdrawiam Was serdecznie